Whirlpool AWOC5122, Masina de spalat rufe, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Alb

Whirlpool AWOC5122, Masina de spalat rufe, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Alb

Whirlpool AWOC5122 este o masina de spalat rufe, ieftina, simpla si fara tehnologii de ultima generatie. Este o masina de spalat pe intelesul tuturor. Vom detalia toate aspectele, in acest review si vom indruma catre cel mai mic pret.

Whirlpool AWOC5122

 

Whirlpool AWOC5122 este o masina de spalat cu incarcare frontala, de mici dimensiuni. La un singur program de spalare, puteti introduce pana la 5 kg de haine. Singurul risc in cazul in care s-ar depasi aceasta cantitate, ar fi ca hainele sa iasa nu foarte bine clatite. Din punct de vedere al capacitatii de spalare, Whirlpool AWOC5122 este o masina de spalat potrivita pentru o garsoniera, sau pentru o casa in care locuiesc putine persoane.

Turatia maxima realizata in momentul stoarcerii este de 1200 rpm. Acest nivel este arhi-suficient pentru o masina care poate spala numai 5 kg de haine.

Clasa A+ in care a fost incadrata masina de spalat este mai eficienta din punct de vedere economic, decat clasa A, dar mai putin eficienta decat clasele A++ si A+++.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Whirlpool AWOC5122 este o masina de spalat rufe, dotata cu toate programele de baza. Cu alte cuvinte, poate asigura strictul necesar. Ma refer la faptul ca exista cate un program pentru toate tipurile de materiale si anume…

Din lista programelor fac parte cele pentru bumbac, sintetice, lana/casmir si delicate.

Pentru toate aceste programe de spalat exista variante cu temperatura diferita a apei.

Pe langa programele referitoare la materialul hainelor, mai exista un program de spalare manuala (foarte eficient si atent cu incaltamintea), dar si un program rapid de numai 30 minute.

Fiind o masina de spalat modesta, nu detine un program special pentru spalarea hainelor de bebelusi, sau program pentru camasi.

Concluzia este ca Whirlpool AWOC5122 reprezinta o masina de spalat perfecta pentru cazurile in care va doriti un aparat simplu, ieftin, de mici dimensiuni, care sa asigure strictul necesar. Daca sunteti mai pretentiosi, ati putea studia masina de spalat Gorenje W8544N/I, care este mult mai incapatoare si mai performanta.

Whirlpool AWOC5122

Whirlpool AWOC5122 review, pret, pareri, opinii

Whirlpool AWOC5122, Masina de spalat rufe, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Alb
8.1 Total Score
Performante acceptabile oferite de o masina de spalat ieftin, de mici dimensiuni

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
8
Economie
8
Capacitate
7.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search