Whirlpool ADP 500 WH, Masina de spalat vase 6th Sense, Power Clean, 13 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm, 3 Temperaturi de spalare, Alb

Whirlpool ADP 500 WH – Review, Pret si Pareri

Whirlpool ADP 500 WH este o masina de spalat vase, foarte incapatoare, dotata cu tehnologie performanta. Poate spala cu brio, toate tipurile de vase, prin mai multe metode eficiente. Este una dintre masinile de spalat vase, care pune accent si pe economia resurselor.

In acest review, vom detalia toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, puteti afla pareri de la clienti.

Whirlpool ADP 500 WH

 

Whirlpool ADP 500 WH este o masina de spalat foarte incapatoare. Avand o capacitate de incarcare de 13 seturi de vase si tacamuri, se incadreaza in topul celor mai generoase masini de spalat vase.

Clasa energetica in care a fost inclusa, A++, dovedeste faptul ca producatorul a dorit ca masina de spalat sa consume putin curent. In comparatie cu un aparat similar din clasa A+, Whirlpool ADP 500 WH va consuma cu aproximativ 25% mai putina energie electrica.

Whirlpool ADP 500 WH nu detine un numar foarte mare de programe de spalare, dar cele din dotare sunt arhi-suficiente.

In lista cu cele 6 programe ale masinii de spalat sunt disponibile urmatoarele: Eco, Intensiv, Delicate/sticla, Igiena, Rapid zilnic 90′, Rapid 30′.

 

Ca si programe suplimentare exista urmatoarele variante.

Steam este o optiune care pulverizeaza apa pentru a inlatura resturile de mancare, de pe vasele foarte murdare. Putem considera aceasta functie ca pe o prespalare.

Dual Wash permite spalarea mai multor tipuri de vase, in acelasi timp. Mai exact, puteti introduce vase mai delicate pe raftul superior si cratite, tigai, oale, pe raftul inferior. Jeturile de apa, vor utiliza o presiune diferita, in functie de fiecare zona.

6TH SENSE POWERCLEAN este o varianta inteligenta conceputa de producatorul Whirlpool. Aceasta optiune va detecta automat gradul de murdarie al vaselor si va actiona in consecinta.

Concluzie

Whirlpool ADP 500 WH este o masina de spalat performanta, economica, foarte incapatoare si independenta. Nu este obligatoriu sa o incadrati in mobilierul de la bucatarie. Aceasta masina de spalat poate fi gasita si in varianta argintie, Whirlpool ADP 500 IX.

Whirlpool ADP 500 WH

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   13
Clasa de eficienta energetica   A++
Numar de programe   6
Tip afisaj   LED

PROGRAME SI OPTIUNI

Filtru autocuratare   Da
Optiune incarcare la jumatate   Da
Program intensiv   70°C
Program Bio/Eco   50°C
Program prespalare   Da
Altele   Express Power Clean

SENZORI

Nivele de temperatura   3
Alte tehnologii   Tehnologia Al 6-lea Simt Power Clean

PANOU DE CONTROL

Indicator sare   Da
Indicator terminare program   Da
Altele   Lungime cablu: 1.5 m, Lungime furtun evacuare: 2 m

ACCESORII

Cos reglabil pe inaltime   Da

CONSUM

Consum anual de apa   2800 l
Consum de apa (l/ciclu)   10
Consum de energie (kW/ciclu de spalare)   0.92
Consum anual de energie   261 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm)   60
Nivel de zgomot dB(A)   44
Dimensiuni (IxLxA) cm   85 x 59.7 x 59
Greutate   51 kg
Culoare   Alb

Whirlpool ADP 500 WH review, pret, pareri, opinii

Whirlpool ADP 500 WH, Masina de spalat vase 6th Sense, Power Clean, 13 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm, 3 Temperaturi de spalare, Alb
9.5 Total Score
Performante remarcabile la un pret acceptabil

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9.5
Economie
9
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search