Gorenje W8544N/I, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Gorenje W8544N/I Masina de spalat rufe, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Gorenje W8544N/I este o masina de spalat rufe, performanta, economica si foarte incapatoare. Este o masina de spalat potrivita pentru locuintele in care traiesc multe persoane.

In acest review vom detalia toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii puteti adresa orice intrebare si puteti afla pareri ale clientilor. 

Gorenje W8544N/I

 

Care sunt performantele masinii de spalat Gorenje W8544N/I?

Gorenje W8544N/I este o masina de spalat cu incarcare frontala. Capacitatea de incarcare la un singur ciclu este de 8 kg. Producatorul recomanda sa nu se depaseasca aceasta cantitate, pentru ca, atfel, este posibil ca hainele sa nu fie bine clatite. In orice caz, Gorenje W8544N/I este una dintre masinile de spalat incapatoare. Se adreseaza caselor in care locuiesc peste 4 persoane.

Gorenje W8544N/I beneficiaza de o stoarcere perfecta. Acest lucru este garantat prin faptul ca nivelul maxim de rotatii, atins in momentul stoarcerii este de 1400 rpm. Este cel mai performant nivel de stoarcere pe care il poate asigura o masina de spalat rufe.

Gorenje W8544N/I se afla in cea mai performanta clasa energetica, A+++. Consuma cu aproximativ 44% mai putin curent, in comaparatie cu masinile de spalat din clasa A+.

Pentru o silentiozitate sporita, producatorul a dotat modelul Gorenje W8544N/I cu un sistem de control al stabilitatii. Practic, masina de spalat nu va trepida nici in momentul stoarcerii. Aceasta este o optiune favorabila, in cazul in care masina de spalat este amplasata in bucatarie.

Cum functioneaza masina de spalat Gorenje W8544N/I?

gorenje-w8544ni-programe-si-functii

Gorenje W8544N/I este o masina de spalat usor de utilizat. Programele si functiile sale sunt prezentate sub forma de simbol si denumire.

Dupa ce sortati hainele si le introduceti in masina de spalat, dozati detergentul. Cuva din stanga, este impartita pentru toate tipurile de detergent si balsam. Urmatorul pas este sa alegeti programul de spalare.

In partea din dreapta, este un display LED, inconjurat de cateva butoane. Aici nu este obligatoriu sa modificati ceva, dar fiind o masina de spalat moderna, va ofera oportunitatea de a seta anumiti parametri dupa bunul plac. Programele de spalare sunt bine concepute, dar daca doriti, in unele cazuri, puteti modifica temperatura apei, sau puteti schimba nivelul de centrifugare (stoarcere).

Tot in jurul acestui display exista butoane care va permit sa setati ora de incepere a unui program de spalare. In cazul in care ati murdarit hainele foarte tare, exista varianta de prespalare.

Masina de spalat este conceputa cu o functie de auto-curatare. Acesta este un avantaj care duce la prelungirea duratei de viata a masinii de spalar, dar si la sporirea conditiilor de igiena.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Gorenje W8544N/I detine 14 programe de spalat si o optiune pentru a creea programul favorit. Aceste programe se impart in doua categorii, programe comune, pe care le intalnim la majoritatea masinilor de spalat si programe speciale.

Programele comune sunt: bumbac, sintetice, mixt (bumbac + sintetice), spalare manuala (perfecta pentru incaltaminte), lana/casmir si un program rapid de 17 minute – perfect pentru o cantitate mica de haine, foarte putin murdare.

Programele speciale sunt urmatoarele:

Bumbac antialergii, este un program care va spala hainele foarte bine, in scopul de a elimina bacteriile acumulate in tesaturi. Este perfect pentru persoanele alergice.

Baby este un program care curata hainele foarte atent, dar le si clateste perfect. Nu vor ramane urme de detergent impregnate in materialul hainelor. Pielea copiilor este sensibila, iar din acest motiv, producatorul a decis ca este important un astfel de program de spalare.

Tot la acest capitol, putem include si programul de spalat antiacarieni. Observam ca aceasta masina de spalat pune mare accent pe alergiile cu care se confrunta o mare parte din populatie.

Silent este cel mai silentios program. Este perfect sa-l folositi noaptea, mai ales daca masina de spalat este amplasata in bucatarie.

Perfect black este un program pe care il veti folosi atunci cand aveti multe haine negre. Spala perfect si nu decoloreaza absolut deloc. In acelasi timp, protejeaza si tesatura.

Ultimele programe sunt pentru o clatire suplimentara, sau pentru o stoarcere suplimentara. Mai exista si o varianta pentru improspatarea mirosurilor.

Concluzia este ca Gorenje W8544N/I reprezinta o masina de spalat incapatoare, eficienta si economica. Se axeaza pe eliminarea oricarui factor ce poate cauza alergii. Spala foarte bine, dar si clateste perfect. Este perfecta pentru casele in care se aduna foarte multe haine la spalat.

Gorenje W8544N/I

Gorenje W8544N/I review, pret, pareri, opinii

Gorenje W8544N/I, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb
9.6 Total Score
Masina de spalat incapatoare, eficienta si foarte economica

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search