Arctic APL61012BDW0 – Review, Pret si Pareri masina de spalat Slim

Arctic APL61012BDW0, Masina de spalat rufe Slim, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Arctic APL61012BDW0 este o masina de spalat rufe ieftina si foarte usor de utilizat. Este o masina de dimensiuni reduse, eficienta si foarte economica.

In acest review vom detalia toate avantajele si dezavantajele masinii de spalat, pentru a va ajuta sa intelegeti daca este aparatul pe care il cautati. In plus, vom recomanda si o sursa buna de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Arctic APL61012BDW0 este o masina de spalat cu incarcare frontala, de dimensiuni reduse. Producatorul recomanda sa introduceti maximum 6 kg de haine, la un program de spalare. Daca depasiti, exista varianta ca hainele sa nu fie bine clatite. Probabil vi s-a mai intamplat sa vedeti urme albe, de detergent, dupa ce ati scos hainele din masina. Acesta ar fi motivul. Ati introdus prea multe si nu le-a clatit bine.

Masina de spalat este de tip Slim, dimensiunile exterioare fiind 44 x 60 x 84 cm (adancime x latime x inaltime). Este potrivita pentru garsoniere, sau locuinte in care stau maximum 2 persoane.

In timpul stoarcerii, turatia maxima va atinge 1000 rpm. Este un nivel suficient de ridicat, tinand cont ca in cuva pot fi introduse 6 kg de haine. Acestea vor fi stoarse foarte bine si se vor usca rapid. De obicei, masinile de spalat cu capacitati peste 8 kg, ating si 1200 rotatii/minut.

Arctic APL61012BDW0 este una dintre cele mai economice masini de spalat rufe, din punct de vedere al consumului de energie electrica. Din acest motiv a fost incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++.

Sistemul electronic de control al balansului face ca masina de spalat sa nu trepideze si sa isi pastreze silentiozitatea, chiar si in momentul stoarcerii.

Flow Control este un sistem care nu permite detergentului sa fie irosit. Il valorifica pe tot parcursul spalarii, pentru a da cele mai bune rezultate.

Blocarea comenzilor este posibila atunci cand prin preajma sunt copii mici. O puteti activa pentru a nu avea surprize neplacute.

Eco Wash este o optiune disponibila pentru majoritatea programelor de spalare. Aceasta permite spalarea cu apa rece si va ajuta sa economisiti pana la 80% din energie.

 

Cum functioneaza Arctic APL61012BDW0?

Spuneam ca Arctic APL61012BDW0 este o masina de spalat foarte usor de inteles si de utilizat. Programele sunt in limba romana, fiind un aparat produs in Romania. Acesta ar fi un avantaj pentru persoanele mai putin obisnuite cu noile tehnologii.

Principiul de functionare este simplu.

Dupa ce ati introdus hainele in cuva, puneti detergentul. Daca folositi capsule, aruncati-le in cuva peste haine, daca folositi detergent lichid, il puteti pune in sertarul detergentilor. Tot aici este loc si pentru balsam sau inalbitori.

Apoi urmeaza selectarea programelor, care se realizeaza prin rotirea butonului din centru.

Ultima etapa este modificarea parametrilor (temperatura apei), sau setarea intarziata a pornirii unui program. Aceasta etapa nu este obligatorie, dar o aveti disponibila in caz ca vi se pare de folos.

 

Programe de spalat

Pentru a intelege mai bine specificatiile programelor de spalare, vom atasa mai jos o imagine din manualul de utilizare.

Aceasta lista nu este foarte numeroasa, dar mi se pare ca acopera toate nevoile pe care le intampinam. Chiar daca nu este mentionat niciun program pentru delicate, acestea pot fi spalate foarte bine la programul Sintetice 20 grade.

 

Concluzie

In finalul acestui review este important sa retineti urmatoarele pareri.

Arctic APL61012BDW0 este o masina de spalat rufe, de dimensiuni reduse, cu un meniu foarte usor de inteles. Detine programe strict necesare. Un avantaj important este pretul foarte mic.

Arctic APL61012BDW0

 

Manual de utilizare

Arctic APL61012BDW0 – Review, Pret si Pareri masina de spalat Slim
9.3 Total Score
Masina de spalat rufe, eficienta, economica, de dimensiuni reduse si foarte ieftina.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
10
Capacitate
8.5
No Comments

Leave a reply

Search