Hotpoint LFD11M121B, Masina de spalat vase, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, Neagra

Hotpoint LFD11M121B Masina de spalat vase, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, Neagra

Hotpoint LFD11M121B este o masina de spalat vase, foarte performanta si cu o capacitate de spalare generoasa. Este o masina de spalat independenta, pe care nu sunteti obligati sa o incorporati in mobilierul de bucatarie. Poate fi amplasata oriunde.

In acest review, vom prezenta toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, va puteti exprima parerea, dar puteti afla opinii ale utilizatorilor. 

Hotpoint LFD11M121B

 

Care sunt performantele masinii de spalat Hotpoint LFD11M121B?

Hotpoint LFD11M121B este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Puteti introduce 14 seturi de vase si tacamuri, la un ciclu de spalare. Inseamna foarte mult. Ganditi-va ca sunt rare cazurile in care va adunati 14 persoane la masa. Hotpoint LFD11M121B este o masina de spalat utila pentru familiile numeroase. Este masina de spalat de care avem nevoie cu totii, dupa fiecare petrecere.

Dimensiunile exterioare ale sale sunt 60 x 85 x 60 (IxLxA) cm.

hotpoint-lfd11m121b-masina-de-spalat-vase

Flexi Power este o tehnologie care se refera la un motor de ultima generatie. Acest motor este foarte eficient pentru ca isi adapteaza viteza de operare si presiunea apei, in functie de gradul de murdarie al vaselor. Trateaza fiecare caz cu particularitati diferite.

Zone Wash este o functie care va permite sa alegeti cosul in care trebuie insistat pe anumite vase. Rezultatul va insemna o precizie superioara pentru orice spalare.

hotpoint-lfd11m121b-panou-de-comenzi

 

Informatii despre programele de spalare

Hotpoint LFD11M121B este o masina de spalat vase, dotata cu un numar mare de programe de spalare. In totalitate sunt 11, iar diversitatea acestora, va ajuta sa depasiti cu brio, orice exigenta.

hotpoint-lfd11m121b-programe-de-spalare

Hotpoint LFD11M121B este o masina de spalat vase foarte performanta. In panoul de mai sus sunt prezentate toate particularitatile programelor de spalare. Este de remarcat faptul ca exista programe automate, care detecteaza gradul de murdarie. Exista programe rapide, programe economice, programe pentru vase foarte rezistente, dar si pentru cele delicate, cum ar fi paharele de cristal.

Programele Igienizant si Autocuratare sunt speciale pentru eliminarea bacteriilor de pe vase, dar si din interiorul masinii de spalat.

Mai multe informatii despre utilizare si performante, puteti afla din manualul de utilizare. Hotpoint LFD11M121B – Manual de utilizare.

Concluzie

Hotpoint LFD11M121B este o masina de spalat vase, foarte performanta si incapatoare. Este dotata cu tehnologii avansate, care ajuta si la economisirea resurselor, pe langa o spalare eficienta a vaselor si tacamurilor. Nu este o masina de spalat ieftina, dar nici nu putem avea asemenea pretentii, de la un aparat asa de sofisticat.

Principalul motiv pentru care se justifica achizitia unei masini de spalat vase este renuntarea la timpul si munca petrecuta in jurul chiuvetei, dupa fiecare intalnire sau petrecere data acasa. Ati terminat de mancat, introduceti vasele in masina si continuati-va petrecerea. La finalul serii, vasele vor fi curatate si uscate. 

Hotpoint LFD11M121B

Hotpoint LFD11M121B review, pret, pareri, opinii

Hotpoint LFD11M121B, Masina de spalat vase, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, Neagra
9.9 Total Score
Masina de spalat vase, foarte incapatoare, dotata cu tehnologie de ultima generatie.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
9.5
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

2 Comments
  1. Reply David Constantin May 14, 2020 at 8:33 am

    Super eleganta. Se asorteaza bine cu o mobila inchisa.

  2. Reply Geo Tudor October 29, 2020 at 10:39 am

    Imi place ca e moderna, dar si eficienta. Spala bine la programul ala de 1 ora si nu e nevoie de mai mult. Poate doar la oale foarte murdare, daca n-ai chef sa le racai cu buretele de sarma, merge sa bagi la program intensiv.

Leave a reply

Search