Bosch SMV45AX03E – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase incorporabila, foarte incapatoare.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV45AX03E, 12 seturi, 5 programe, Clasa A++, Silence Plus, Info Light, 60 cm

 

Bosch SMV45AX03E este o masina de spalat vase, potrivita pentru situatiile in care gatiti mult, sau aveti numerosi invitati. Este perfecta pentru locuintele in care traiesc 3 sau mai multe persoane. La ce va ajuta? Sa castigati timp, care este cel mai pretios.

In acest review vom oferi toate detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a face o investitie.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Bosch SMV45AX03E este o masina de spalat vase, conceputa pentru a fi incorporata in mobilierul din bucatarie. In principiu o puteti amplsa oriunde, doar ca se poarta mai des sa fie in bucatarie. Mai aproape de zona de mancat, zona de gatit, acces la reteaua de apa si la scurgere.

Masina de spalat poate curata perfect 12 seturi de vase si tacamuri, intr-un singur ciclu. Este una dintre masinile de spalat generoase, in care rar trebuie sa apelati la doua cicluri de spalare pentru a avea totul curat.

Ganditi-va cum e ca dupa fiecare masa in familie, masina sa curete tot ce ati utilizat. Ar fi cam 20 minute castigate, in favoarea celui care spala vasele in chiuveta, de fiecare data.

In opinia mea, masinile de spalat vase au fost inventate pentru ca oamenii chiar nu prea mai au timp de munca si acasa. E suficient cat lucram la serviciu si cat mai pierdem si in trafic. Avem nevoie de timp petrecut cu familia.

Exista un senzor care detecteaza cate vase ati introdus si in functie de cantitate, stabileste consumul de apa si energie. Daca introduceti vase mai putine, se va reduce consumul de apa, respectiv cel de curent electric.

VarioSpeed Plus este o optiune pe care daca o activati, masina de spalat isi va face treaba eficient, dar cu pana la 3 ori mai rapid. Se recomanda atunci cand sunteti in criza de timp.

Daca aveti copii mici, curiosi, se pot juca fara probleme la masina de spalat, in timp ce aceasta functioneaza. Exista o optiune care blocheaza orice comanda. Slabe sanse ca cei mici sa o deblocheze. Fara aceasta optiune, cei mici puteau fi afectati de aburul sau apa calda.

Nu exista riscul ca aceasta masina sa produca inundatii. Bosch SMV45AX03E detine un furtun care protejeaza 100% impotriva daunelor. Blocheaza alimentarea cu apa cand sesizeaza o posibila defectiune.

EcoSilence DriveTM este un motor imbunatatit, economic, durabil si foarte silentios.

Cand programul de spalare se va incheia, un led rosu proiectat pe podea va da de veste, ca vasele sunt gata spalate si uscate.

 

 

Cum functineaza Bosch SMV45AX03E aflati din manualul de utilizare. Este foarte explicit si va fi usor de inteles.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Bosch SMV45AX03E detine o grila cu 5 programe, pe care le vom detalia in randurile urmatoare.

  • Intensiv este un program care spala la o temperatura ridicata, 70°. Este programul eficient in cazul oalelor, tigailor, cratitelor pe care mancarea s-a ars si s-a lipit. Este un program complet care asigura si uscare la final.
  • Auto este un program potrivit pentru toate tipurile de vase, cu un grad mediu de murdarie. Spala la o temperatura a apei de 45°- 65°. Este eficient pentru situatiile in care un grad mic de resturi a ramas lipit pe vase. Programul este optimizat in functie de ce nivel de murdarie detecteaza senzorii.
  • Eco este programul cel mai economic, raportat la consumul de apa si curent. Este eficient pentru vasele cu un grad mediu de murdarie si utilizeaza apa la 50°. Asigura si uscare la finalul programului.
  • Sticla este un program optimizat pentru spalarea paharelor sau obiectelor fragile. Curata cu grija, fara a exista riscul de a sparge vreun articol. Spala la o temperatura de 40° si clateste la 60°. La final, paharele vor iesi uscate, gata de pus pe raft.
  • 1 h este un program pentru vase mixte si tacamuri, cu un grad normal de murdarie. Programul dureaza 1 ora si utilizeaza apa la o temperatura de 65°. Asigura uscare la final.

Din cand in cand, este bine sa efectuati programul machine care. Este un ciclu care curata interiorul masinii, fara a fi vreun vas inauntru. Curata la o temperatura ridicata, 75° pentru ca in permanenta sa fie un mediu curat pentru vasele voastre.

Exista si o optiune de uscare speciala pe care daca o activati, la finalul programului se va prelungi putin etapa de uscare.

Cu siguranta veti folosi toate cele 5 programe, chiar daca pe unele mai rar.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este bine sa ramaneti cu cateva idei importante. Bosch SMV45AX03E este o masina de spalat pentru a fi incadrata in mobilier. Este incapatoare, perfecta pentru casele in care chiar se gateste. Nu are foarte multe programe de spalare, dar sunt bine structurate. Este economica, rezistenta si silentioasa. Detine tehnologii moderne, care eficientizeaza utilizare.

Nu este una dintre cele mai ieftine masini de spalat, dar eficienta sa nu se intalneste la toate modelele.

 

In acest moment, o masina putin mai incapatoare, tot incorporabila, se vinde mai ieftin. E vorba despre Whirlpool WIE 2B19.

 

Bosch SMV45AX03E – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase incorporabila, foarte incapatoare.
9.8 Total Score
Masina de spalat vase incapatoare, eficienta si cu un pret pe masura

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
No Comments

Leave a reply

Search