Star-Light WMM-714A+++, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1400 RPM, Display LED, Clasa A+++, Alb

Star-Light WMM-714A+++, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1400 RPM, Display LED, Clasa A+++, Alb

Star-Light WMM-714A+++ este o masina de spalat rufe, incapatoare, performanta si foarte economica. Este aparatul cu care producatorul roman reuseste sa patrunda pe piata premium a electronicelor. Devanseaza multe masini de spalat ale marilor producatori, gratie rezultatelor obtinute si a pretului mic.

Star-Light WMM-714A+++

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Star-Light WMM-714A+++ este o masina de spalat incapatoare, cu o capacitate de incarcare de 7 kg. Este potrivita pentru o casa in care locuiesc in jur de 4 persoane.

Turatia maxima care va fi generata in timpul stoarcerii este de 1400 rpm. Acest nivel reprezinta maximul de eficienta intalnit la o masina de spalat. Hainele se vor usca mai repede, daca stoarcerea lor va fi intensa. In orice caz, puterea de stoarcere este optimizata pentru fiecare program de spalare, dar puteti sa o modificati si dupa bunul plac.

Incadrarea masinii in cea mai eficienta clasa energetica – A+++ este dovada unui consum redus de energie electrica.

Cum functioneaza masina de spalat Star-Light WMM-714A+++?

Star-Light WMM-714A+++ programe si functii

Din imaginea de mai sus se observa faptul ca Star-Light WMM-714A+++ este o masina de spalat explicita si usor de utilizat. In partea din stanga se afla cuva detergentilor. Aici veti doza detergent si balsam. Apoi urmeaza selectarea programului de spalare, care se va realiza cu ajutorul butonului rotativ amplasat in centru. Mi se pare un avantaj major faptul ca programele de spalare sunt afisate sub forma de text. Nu va trebui sa rasfoiti manualul de utilizare de fiecare data.

In partea dreapta este un display inconjurat de cateva butoane. Acestea va ofera sansa de a modifica parametrii de functionare ai oricarui program de spalare. Puteti modifica temperatura apei utilizate sau turatia maxima din timpul stoarcerii. Stabilirea orei de incepere a unui program de spalare, poate fi un mare avantaj, atunci cand nu puteti ramane acasa pentru a scoate hainele ude din masina de spalat.

Mai puteti opta pentru o extra clatire a hainelor, dar si pentru prespalare, in caz ca acestea sunt foarte murdare.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Star-Light WMM-714A+++ detine 16 programe de spalare diversificate, care dau rezultate foarte bune in eliminarea petelor de pe toate tipurile de materiale.

Programele disponibile sunt:

 • My Cycle – un program pe care il puteti personaliza si apoi sa il salvati ca favorit;
 • doua programe pentru bumbac;
 • Sintetice;
 • Baby care;
 • Jeans;
 • Mixte;
 • Colorate;
 • Spalare manuala;
 • Articole sportive;
 • Program scurt;
 • Delicate;
 • Lana;
 • Doar clatire;
 • Doar stoarcere;
 • Clatire plus stoarcere.

Acestea fiind prezentate, vreau sa va spun ca Star-Light WMM-714A+++ este una dintre masinile de spalat rufe care detin cele mai eficiente grile ale programelor de spalare. De curiozitate, ati putea sa o comparati cu modelul Samsung WW70J3283KW. Ati fi surprinsi sa aflati ca modelul romanesc este mai eficient si mai ieftin.

Parere personala

Star-Light WMM-714A+++ este o masina de spalat din gama premium a producatorului roman. Depaseste performante ale modelelor fabricate de cei mai mari producatori in domeniul electronicelor si electrocasnicelor. Este incapatoare, economica si foarte eficienta, datorita diversitatii programelor de spalare. Este o masina de spalat rufe performanta si foarte ieftina, in comparatie cu modelele marilor producatori.

Star-Light WMM-714A+++

Star-Light WMM-714A+++ review, pret, pareri, opinii, promotii

Star-Light WMM-714A+++, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1400 RPM, Display LED, Clasa A+++, Alb
9.5 Total Score
Performante remarcabile la un pret accesibil

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

2 Comments
 1. Reply Ovidiu Pop May 21, 2020 at 10:06 am

  Spala foarte bine si are interfata la fel de moderna ca la marile branduri.

 2. Reply Nicolae Oprea June 3, 2020 at 3:05 pm

  Are programe mai multe decat un Samsung care costa dublu. Recomand fara dubii

Leave a reply

Search