Hotpoint LFF 8M132 IX EU, Masina de spalat vase, 14 Seturi, 8 Programe, Clasa A+++, 60 cm, Display digital, Inox

Hotpoint LFF 8M132 IX EU, Masina de spalat vase, 14 Seturi, 8 Programe, Clasa A+++, 60 cm, Display digital, Inox

Hotpoint LFF 8M132 IX EU este una dintre masinile de spalat vase, foarte performante si incapatoare. Practic este una dintre cele mai generoase masini de spalat vase, din punct de vedere al capacitatii de spalare, intr-un singur ciclu. In acest review vom descrie avantajele si dezavantajele masinii de spalat, pentru a intelege mai bine ce poate oferi un astfel de aparat.

Hotpoint LFF 8M132 IX EU

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Hotpoint LFF 8M132 IX EU este o masina de spalat vase, foarte incapatoare. Poate spala intr-un singur ciclu pana la 14 seturi de vase si tacamuri. Este pozitionata in topul masinilor de spalat vase, foarte incapatoare in categoria aparaturii de uz casnic.

Daca stam putin sa ne gandim, dupa orice petrecere organizata acasa cu prietenii sau familia, toate vasele si tacamurile utilizate ar putea fi spalate intr-un singur program.

Hotpoint LFF 8M132 IX EU este o masina de spalat independenta. Exteriorul sau ii permite sa fie amplasata oriunde, nu neaparat in mobilierul din bucatarie. Nu necesita o mascare speciala.

Dimensiunile exterioare ale masinii, de care trebuie sa tineti cont cand va ganditi la organizarea casei sunt 85 x 60 x 60 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Faptul ca Hotpoint LFF 8M132 IX EU este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++ confirma un consum redus al resurselor, in timp ce eficienta in curatarea vaselor este absoluta.

Hotpoint LFF 8M132 IX EU este o masina de spalat vase moderna. Interfata sa prezint un display LED si cateva butoane, cu ajutorul carora puteti selecta programul de spalare dorit si puteti activa anumite functii complementare.

Un aspect foarte interesant pe care nu l-am intalnit la multe masini de spalat ar fi spalarea selectiva. Spre exemplu, daca masina de spalat este incarcata complet, dar in cosul de sus ati asezat vase foarte murdare, selectati optiunea de spalare intensa pe cosul superior.

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Hotpoint LFF 8M132 IX EU este una dintre masinile de spalat vase care se descurca foarte bine si la acest capitol. Avand 8 programe de spalare diversificate, poate indeparta cu brio orice tip de murdarie.

Programele sunt urmatoarele:

  • Auto Fast,
  • Auto Intensiv,
  • Auto Normal,
  • Delicat,
  • Duo Wash,
  • Express 30′,
  • Inmuiere,
  • Cristale.

 

Primele 3 programe detecteaza automat gradul de murdarie si consuma resurse in consecinta. Programul Delicat se adreseaza vaselor din sticla/cristal si tacamurilor delicate.

Concluzie

Hotpoint LFF 8M132 IX EU este o masina de spalat vase, foarte incapatoare si cu performante remarcabile in curatarea si uscarea veselei. Spala toate tipurile de murdarie, indiferent de intensitatea lor. Este masina de spalat perfecta, ce va ajuta ca dupa orice petrecere, sa va relaxati alaturi de prieteni, in loc sa stati in bucatarie la spalatul vaselor. Tinand cont de performantele sale, pretul cu care se vinde este unul bun, mai ales in campanie de promotii.

Hotpoint LFF 8M132 IX EU

Hotpoint LFF 8M132 IX EU review, pret, pareri, opinii, promotii

Hotpoint LFF 8M132 IX EU, Masina de spalat vase, 14 Seturi, 8 Programe, Clasa A+++, 60 cm, Display digital, Inox
9.8 Total Score
Masina de spalat foarte incapatoare, eficienta si economica

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search