Samsung WW70J3283KW, Masina de spalat, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++

Samsung WW70J3283KW, Masina de spalat, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++

Samsung WW70J3283KW este o masina de spalat rufe, cu o capacitate de incarcare putin mai mare, decat cele pe care le au majoritatea romanilor acasa. Este o masina de spalat dotata cu strictul necesar al programelor de spalare. Se vinde cu un pret accesibil, in comparatie cu alte masini de spalat produse de brand-ul Samsung.

Samsung WW70J3283KW

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung WW70J3283KW este o masina de spalat cu incarcare frontala. Producatorul recomanda ca la un program de spalare, sa introduceti maxim 7 kg de haine. Daca depasiti aceasta cantate, exista riscul ca hainele sa iasa nu foarte bine clatite. Poate vi s-a mai intamplat sa scoateti haine proaspat spalate si sa aiba urme de detergent. Motivul nu este ca masina de spalat s-a defectat, ci ati introdus mai multe haine decat era specificat.

Dimensiunile exterioare ale masinii sunt 85 x 60 x 55 (Inaltime x Latime x Adancime cm).

Turatia maxima atinsa in timpul stoarcerii va fi de 1200 rpm. Este un nivel destul de ridicat, care cu siguranta va duce la stoarcerea eficienta a hainelor.

Samsung WW70J3283KW este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica – A+++. Acest fapt dovedeste consumul redus de energie. Consuma cu aproximativ 44 % mai putin curent decat o masina de spalat din clasa A+.

Tamburul prezinta mici forme asemanatoare diamantelor, care duc la o spalare eficienta, fara ca materialele sa fie agatate. Se formeaza mici valuri de apa si detergent, care patrund mai bine in tesatura si reusesc sa indeparteze petele rezistente.

In caz ca intervine o pana de curent in momentul in care masina functioneaza, aceasta va fi protejata impotriva caderilor de tensiune. Programul de spalare va reincepe automat, odata cu revenirea curentului.

 

Cum functioneaza masina de spalat Beko WTV8734XS0?

panou comenzi

Samsung WW70J3283KW este o masina de spalat moderna, dar simpla in utilizare. In partea stanga este cuva in care veti doza detergentul si balsamul. Apoi, in jumatate deste un buton rotativ cu care alegeti programul de spalare dorit. In partea dreapta este un panou cu niste butoane, care modifica valorile parametrilor, cum ar fi temperatura apei, turatia maxima in momentul stoarcerii. De asemenea, puteti stabili si ora de incepere a unui program de spalare. Exista si optiuni pentru o clatire suplimentara.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Samsung WW70J3283KW detine 10 programe de spalare. Nu sunt foarte multe, dar garanteaza strictul necesar.

  • Program rapid 15′,
  • Denim,
  • Lana/casmir,
  • Baby Care, programul favorit pentru parintii care au copii mici. Acest program curata, dar si clateste hainele foarte bine. Nu raman impuritati sau urme de detergent, prin tesatura hainelor.
  • Articole sportive,
  • Bumbac si bumbac eco,
  • Sintetice,
  • Stoarcere suplimentara,
  • Clatire + stoarcere suplimentare.

Nu exista un program Delicate, special pentru spalarea articolelor din matase sau a perdelelor. Insa, pentru aceasta categorie, puteti utiliza programul Bumbac Eco si micsorati temperatura apei, dar si turatia la stoarcere.

Parere personala

Samsung WW70J3283KW este o masina de spalat moderna, cu rezultate foarte bune la spalare. Este o masina de spalat sigura, dotata cu tehnologii ce-i lungesc durata de viata. Este destul de incapatoare si economica. Este mai accesibila ca pret, fata de alte masini de spalat marca Samsung.

Samsung WW70J3283KW

Samsung WW70J3283KW review, pret, pareri, opinii, promotii

Samsung WW70J3283KW, Masina de spalat, 7 kg, 1200 rpm, clasa energetica A+++
9.3 Total Score
Masina de spalat incapatoare, eficienta si economica.

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search