Gorenje GS62215X, Masina de spalat vase autonoma, 2 cosuri, 7 programe, A++, Argintiu

Gorenje GS62215X, Masina de spalat vase autonoma, 2 cosuri, 7 programe, A++, Argintiu

Gorenje GS62215X este o masina de spalat vase independenta, destul de incapatoare, eficienta si economica. Nu este una dintre masinile de spalat vase scumpe. Vom detalia toate aspectele in acest review, pentru a vedea care sunt avantajele si dezavantajele aparatului.

Gorenje GS62215X

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Gorenje GS62215X este o masina de spalat independenta, pe care o puteti amplasa oriunde doriti. Nu sunteti obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie, pentru ca forma sa nu necesita acest lucru.

Este destul de incapatoare, tinand cont de faptul ca puteti spala intr-un singur program, pana la 12 seturi de vase si tacamuri. Practic, dupa orice masa pe care o organizati acasa, totul va fi spalat si uscat automat, fara sa mai pierdeti timpul. Iar timpul, in zilele noastre, este din ce in ce mai limitat, nu-i asa?

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 60 × 85 × 58 cm (Lungime x Inaltime x Adancime).

La capitolul consum de energie, nu trebuie sa va faceti griji. Gorenje GS62215X a fost incadrata in clasa energetica A++ si va consuma cu aproximativ 24 % mai putin curent, decat o masina de spalat din clasa A+.

Gorenje GS62215X este o masina de spalat moderna. Toate programele si functiile se activeaza prin apasarea unor butoane prezente in jurul manerului usii.

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Despre programele de spalare putem spune ca detine strictul necesar. Va ajuta sa spalati toate vasele si tacamurile, indiferent de gradul de murdarie.

Exista program rapid pentru cazul in care aveti de spalat cateva obiecte, nu foarte murdare. Programul intensiv este pentru curatarea celor mai rezistente pete de pe vasele solide. Acesta este recomandat in cazul in care s-a lipit mancarea pe oala/cratita/tigaie. Nu este un program destinat vaselor din sticla sensibile la o temperatura mai ridicata a apei. Pentru acestea este un program special care spala eficient sticla si cristal.

In caz ca vesela este extrem de murdara, inainte de inceperea unui program normal de spalare, puteti opta pentru o prespalare cu apa rece.

Cand nu va grabiti si doriti sa economisiti resurse, puteti opta pentru programul Bio/Eco.

Concluzie

Gorenje GS62215X este o masina de spalat vase, cu o capacitate de incarcare destul de mare. Detine programele necesare pentru a inlatura orice tip de pata, de pe orice tip de vas si tacam. Este o masina de spalat economica si in plus, se vinde cu un pret accesibil, mai ales in campanie de promotii.

Gorenje GS62215X

Gorenje GS62215X review, pret, pareri, opinii, promotii

Gorenje GS62215X, Masina de spalat vase autonoma, 2 cosuri, 7 programe, A++, Argintiu
9.1 Total Score
Masina de spalat vase, eficienta, economica si incapatoare.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
9
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search