LG F2J5WN7S, Masina de spalat rufe Slim, Direct Drive, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 45 cm, Argintiu

LG F2J5WN7S, Masina de spalat rufe Slim, Direct Drive, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 45 cm, Argintiu

LG F2J5WN7S este o masina de spalat rufe, cu un nivel al performantelor foarte ridicat. Este un model eficient, foarte economic, dar cu o capacitate mai mica de incarcare. Se potriveste perfect in unele situatii.

In acest review vom detalia toate aspectele masinii de spalat, pentru a va da seama care sunt avantajele si dezavantajele sale. In plus, vom recomanda si o sursa buna de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

LG F2J5WN7S este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Este independenta si nu trebuie sa o incorporati in mobilierul din bucatarie.

Capacitatea de spalare intr-un singur ciclu este de 6.5 kg. Producatorul recomanda sa nu se depaseasca aceasta cantitate, pentru ca spalarea sa fie ireprosabila. In caz contrar, va puteti trezi ca pe hainele proaspat spalate sunt urme de detergenti.

Luand in calcul capacitatea de incarcare, tragem concluzia ca masina este potrivita pentru o casa in care locuiesc 1-3 persoane. Daca va doriti acelasi model, dar cu o capacitate mai mare de incarcare, acesta ar fi LG F4J5TN7S.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 45 x 60 x 85 cm (adancime x latime x inaltime).

Masa masinii este de 60 kg. 

Incadrarea in cea mai economica clasa energetica, A+++, este dovada faptului ca masina de spalat functioneaza cu un consum de energie foarte mic. Practic, consuma cu aproximativ 45% mai putin decat o masina de spalat din clasa A+. O alta categorie de masini mai economice, nu exista la acest moment.

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1200 rpm; un nivel suficient de ridicat pentru ca hainele sa fie stoarse eficient.

 

Despre functiile importante este bine sa retineti urmatoarele:

6 Motion Direct Drive – cuva masinii de spalat exercita 6 tipuri de miscari, ce ofera randament diferit, in functie de nevoi. Mai exact, pentru materiale diferite se vor efectua miscari diferite. Rezultatul este unul foarte bun, in concordanta cu asteptarile inginerilor LG.

Motorul Direct Drive este mai silentios si mai rezistent in timp. Deoarece nu mai este dotat cu scripete si curea, asigura silentiozitate, economie de energie, capacitate si durabilitate in timp.

Pentru motor si componentele sale, producatorul ofera o garantie de 10 ani.

Smart Diagnosis este acea tehnologie prin care se poate depista orice problema, inainte sa ia nastere. Cu ajutorul telefonului smart, veti obtine o diagnoza cu starea masinii de spalat. Nu mai aveti nevoie de implicarea unui instalator.

Tehnologia NFC Tagging va permite sa downloadati alte programe de spalare, precum Baby Care, lana, sau spalare la rece. Pare putin cam mult. Cu siguranta ar fi putut fi instalate din fabrica aceste programe. Probabil ca producatorul a lasat la alegerea fiecarui utilizator sa aleaga daca ii sunt utile aceste programe.

LG F2J5WN7S poate detecta cantitatea de haine introdusa la spalare si in functie de aceasta va aloca resursele necesare pentru obtinerea celor mai bune rezultate cu un consum redus de apa si curent.

 

Cum functioneaza LG F2J5WN7S?

 

LG F2J5WN7S este o masina de spalat cu interfata moderna. In imaginea de mai sus este prezentat panoul de comenzi si sertarul detergentilor.

Dupa ce ati introdus hainele in cuva masinii, veti doza detergentul in sertarul din partea stanga.

Apoi veti selecta programul potrivit prin rotirea butonului central.

In partea dreapta se afla un display si cateva butoane. Acestea va permit sa modificati valorile parametrilor de spalare (temperatura apei, turatia maxima de stoarcere), dar si sa activati anumite functii complementare.

Puteti stabili si ora de incepere a unei spalari. Mai multe detalii gasiti in manualul de utilizare.

 

Programe de spalat

Din lista programelor de spalat, fac parte urmatoarele:

 • bumbac,
 • bumbac +,
 • ingirjire usoara,
 • amestec,
 • ingrijire haine bebelusi,
 • igiena,
 • pilota,
 • imbracaminte sport,
 • spalare silentioasa,
 • spalare haine negre,
 • ingrijire delicata,
 • rapid 30,
 • ingrijire pete,
 • program downloadat.

Diversitatea programelor duce la spalarea eficienta a tuturor tipurilor de haine. Toate detaliile despre programele de mai sus, le puteti gasi in manualul de utilizare, la pagina 23.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele pareri.

LG F2J5WN7S este o masina de spalat rufe moderna, performanta si foarte economica. Capacitatea sa se potriveste perfect intr-o locuinta cu 2 persoane. Beneficiaza de tehnologii si programe foarte utile. Se vinde cu un pret mediu, pe care cei pretentiosi il pot intelege.

LG F2J5WN7S, Masina de spalat rufe Slim, Direct Drive, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 45 cm, Argintiu
9.6 Total Score
Masina de spalat rufe performanta, foarte econimica, ce nu ocupa mult spatiu.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search