Arctic APL51211BDW3, Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Arctic APL51211BDW3, Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Arctic APL51211BDW3 este o masina de spalat de mici dimensiuni, potrivita pentru o garsoniera sa o locuinta in care traiesc maximum doua persoane. Este eficienta si foarte economica.

Mai multe detalii vom prezenta in acest review, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret. 

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Arctic APL51211BDW3 este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala.

Este una dintre cele mai mici masini de spalat rufe automate, avand o capacitate de spalare de 5 kg. Se potriveste perfect intr-o garsoniera.

Dimensiunile sale exterioare sunt 41.5 x 60 x 84 cm (adancime x latime x inaltime). Avand o adancime mai mica decat in cazul altor modele, masina a fost incadrata in categoria slim.

Este o masina de spalat economica, iar acest lucru este dovedit prin obtinerea clasei energetice A++. Consuma cu 24% mai putin curent decat o masina din clasa A+.

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1200 rpm. Vorbim de un nivel foarte bun, ce ofera o stoarcere ireprosabila.

 

Pentru ca masina de spalat sa nu trepideze si sa fie mai silentioasa, a fost prevazuta cu un sistem electronic de control al balansului.

In caz ca aveti copii mici incantati de tehnologie, sa stiti ca puteti bloca accesul la butoanele masinii de spalat. Astfel, cei mici nu vor putea modifica vreun parametru ce priveste masina de spalat.

Amanarea unei spalari este o optiune ce v-ar putea avantaja atunci cand sunteti pe fuga. Prin amanare ne referim la stabilirea inceperii programului la o anumita ora, chiar daca nu sunteti acasa.

 

Cum functioneaza Arctic APL51211BDW3?

Arctic APL51211BDW3 este o masina de spalat deloc complicata. Pentru a o utiliza, este nevoie de cativa pasi, care sunt pe intelesul oricui.

In imaginea de mai sus este prezentata partea frontala superioara a masinii de spalat.

In stanga se afla sertarul detergentilor. Aici veti depozita detergent, balsam sau inalbitor. Este de retinut ca beneficiaza de un sistem care permite dozarea detergentului pe tot parcursul programului de spalare.

In centru se afla butonul rotativ pentru selectarea programelor dorite. Mi se pare un avantaj faptul ca programele sunt afisate in limba romana si pot fi pe intelesul oricui.

In partea dreapta sunt cateva butoane ce permit setarea unor functii complementare si modificarea anumitor parametri.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

In lista programelor de spalat se afla 15 variante, toate foarte eficiente. Le voi enumera in randurile de mai jos:

  • 6 programe pentru spalarea bumbacului, la temperaturi diferite,
  • Spalare rapida 30°C,
  • Camasi 40°C,
  • Lana/spalare manuala 40°C,
  • Sintetice 40°C,
  • Sintetice 20°C,
  • Geci cu puf 40°C,
  • Autocuratare,
  • Clatire,
  • Stoarcere si evacuare.

Poate ca in comparatie cu alte masini de spalat, vi se pare ca acest model detine o lista restransa a programelor. Eu as zice ca doar denumirile sunt mai simple, dar faptul ca functioneaza la parametri diferiti, asigura o spalare eficienta pentru toate tipurile de haine.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este bine sa retineti cateva pareri.

Arctic APL51211BDW3 este o masina de spalat de mici dimensiuni. Se potriveste perfect in casele aglomerate, cu putini locuitori. Este eficienta si consuma putina energie. Este foarte simpla in utilizare. Oricine poate lucra cu aceasta masina.

Se vinde cu un pret foarte mic, deseori sub 1000 lei.

Arctic APL51211BDW3

Arctic APL51211BDW3, Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb
8.9 Total Score
Masina de spalat rufe, de mici dimensiuni, eficienta si economica

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
9
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search