Beko WRE6532ZSBS, Masina de spalat rufe Slim, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display LED, Argintiu

Beko WRE6532ZSBS, Masina de spalat rufe Slim, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display LED, Argintiu

Beko WRE6532ZSBS este o masina de spalat rufe performanta, foarte economica, dar de dimensiuni mai mici. Este perfecta pentru o garsoniera.

In acest review vom detalia toate avantajele si dezavantajele masinii de spalat, pentru a realiza daca este aparatul pe care il cautati. In plus, vom recomanda si o sursa buna de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko WRE6532ZSBS este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala.

Capacitatea de spalare intr-un singur program este de 6 kg de haine. Producatorul recomanda sa nu depasiti aceasta cantitate, pentru ca rezultatul obtinut sa fie perfect. Mai exact, daca introduceti prea multe haine, este posibil sa nu iasa bine clatite si sa vedeti urme de detergent.

Daca luam in calcul aceasta capacitate de spalare, tragem concluzia ca masina de spalat se potriveste intr-o garsoniera sau o locuinta cu 1-2 persoane.

Dimensiunile exterioare sunt 41.5 x 60 x 84 cm (adancime x latime x inaltime). Datorita adancimii reduse, este considerata o masina de spalat slim.

Masa masinii este de 56 kg, deci este usor de transportat.

Incadrarea masinii de spalat in cea mai economica clasa energetica – A+++, este dovada unui consum redus de energie. Practic, nu exista o alta generatie de masini mai economice. Consuma cu aproximativ 45% mai putin curent, decat un aparat similar din clasa A+.

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1000 rpm. Este un nivel suficient pentru o masina de spalat cu o capacitate de doar 6 kg. De obicei, la masinile mai mari se ating turatii si de 1200 – 1400 rpm. Nu este cazul in aceasta situatie.

Beko WRE6532ZSBS este dotata cu 4 senzori care contribuie la o spalare eficienta cu un consum redus al resurselor. Tot ei se ocupa de ingrijirea hainelor, precum si de prelungirea duratei de viata a masinii de spalat.

Acesti senzori sunt:

  • senzor temperatura apa,
  • senzor detectare viteza de spalare si centrifugare,
  • senzor detectare nivel spuma,
  • senzor alimentare energie electrica.

Aquafusion este un sistem care valorifica la maximum consumul de apa, energie electrica si detergent. Astfel, hainele vor fi curatate foarte bine, utilizand mai putine resurse. Asta ar insemna si bani economisiti.

Rezistenta nichelata pe care o detine aceasta masina de spalat, face ca depunerile de calcar sa fie cu 40% mai putine si sa mareasca durata de viata a aparatului.

 

Cum functioneaza Beko WRE6532ZSBS?

Beko WRE6532ZSBS este o masina de spalat moderna. In imaginea de mai sus am prezentat partea frontala superioara a masinii.

Dupa ce ati introdus hainele la spalat, urmeaza sa dozati detergentul in compartimentul din stanga. In centru se afla un buton rotativ cu care veti alege programele de spalare. In partea dreapta este prezent un display inconjurat de cateva butoane. Acestea au rolul de a modifica valorile unor parametri (temperatura apei, turatia maxima la stoarcere), sau de a activa anumite functii complementare.

Toate informatiile despre cum sa folositi masina de spalat le gasiti in manualul de utilizare.

 

Programe de spalat

In imaginea de mai sus sunt prezentate toate programele de spalat si toate detaliile aferente. Cu siguranta exista cate un program pentru fiecare tip de haine. Diversitatea lor face ca orice problema intampinati sa poata fi rezolvata.

 

Concluzie

In finalul acestui review este important sa retineti urmatoarele pareri.

Beko WRE6532ZSBS este o masina de spalat eficienta si foarte economica. Spala bine toate tipurile de haine, reusind sa elimine petele excelent. Este o masina de spalat potrivita pentru locuintele cu putine persoane, 1-2 maximum. Se vinde cu un pret putin peste 1000 de lei. Este un pret relevant, luand in calcul performantele masinii.

Beko WRE6532ZSBS

Beko WRE6532ZSBS, Masina de spalat rufe Slim, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display LED, Argintiu
9.1 Total Score
Masina de spalat rufe, performanta, economica, de dimensiuni reduse.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
10
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search