Bosch SMS40C22EU, Masina de spalat vase, 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Bosch SMS40C22EU, Masina de spalat vase, 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Bosch SMS40C22EU este o masina de spalat vase, destul de incapatoare, prevazuta cu putine programe de spalare. In orice caz, acestea sunt pregatite sa spele toate tipurile de vase, indiferent de gradul de murdarie pe care il prezinta.

In acest review, vom detalia toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai bun pret. In sectiunea de comentarii, puteti adresa intrebari si puteti afla pareri ale clientilor. 

Bosch SMS40C22EU

 

Bosch SMS40C22EU este o masina de spalat vase, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi. Putem face un joc de imaginatie si sa ne gandim ca dupa o petrecere cu 12 persoane, toate vasele si tacamurile pe care acestia le-au folosit, se pot spala intr-un singur ciclu. Intr-un alt program, pot fi spalate vasele in care s-a pregatit mancarea.

Bosch SMS40C22EU este o masina de spalat independenta. Nu sunteti obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Tot ce trebuie sa urmariti este un loc in care masina de spalat se poate conecta la reteaua de apa si la o scurgere.

Bosch SMS40C22EU nu este una dintre cele mai economice masini de spalat, pentru ca a fost incadrata in clasa energetica A+. Exista si alte modele, incadrate in clasele energetice A++ si A+++.

bosch-sms40c22eu-programe-si-functii

In cazul in care doriti sa spalati putine vase, exista optiunea de incarcare la jumatate. In aceasta varianta, consumul de apa si curent, va fi mai redus.

Opinii despre programele de spalare

Bosch SMS40C22EU detine doar 4 programe de spalare. Dintre acestea fac parte programele: intensiv, eco, delicate si prespalare.

Intensiv este un program potrivit pentru vasele rezistente, foarte murdare. Aici includem oale, tigai si alte recipiente care pot rezista la apa cu temperatura mai ridicata.

Eco este un program pentru toate tipurile de vase, cu un grad normal de murdarie.

Delicate este un program care se adreseaza recipientelor din sticla si cristal.

Prespalare este un ciclu rapid, care poate elimina resturile de mancare, de pe vasele foarte murdare. Dupa acest program, va trebui sa introduceti vasele la un ciclu complet.

bosch-sms40c22eu-masina-de-spalat-vase-interior

Concluzie

Bosch SMS40C22EU este o masina de spalat destul de incapatoare, pe care o puteti amplasa oriunde doriti, fiind independenta. Este dotata cu putine programe de spalare, care pot rezolva toate problemele intampinate. Nu este una dintre masinile de spalat vase, economice si nu se vinde cu un pret mic. O masina de spalat mai ieftina, mai incapatoare si cu mai multe programe este Indesit DFG26B1.

Bosch SMS40C22EU

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   12
Clasa de eficienta energetica   A +
Numar de programe   4
Control   Mecanic
Numar de cosuri   2

PROGRAME SI OPTIUNI

Protectie inundatie   Da
Optiune incarcare la jumatate   Da
Program rapid   Da
Program Bio/Eco   Da
Program prespalare   Da

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata   Da
Afisare timp spalare ramas   Da
Indicator sare   Da

DATE TEHNICE

Latime (cm)   60
Nivel de zgomot dB(A)   50
Greutate   43 kg
Culoare   Alb

Bosch SMS40C22EU review, pret, pareri, opinii

Bosch SMS40C22EU, Masina de spalat vase, 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb
8.6 Total Score
Masina de spalat incapatoare, cu putine programe de spalat, dar eficiente

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
8
Economie
8.5
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search