Indesit DFG26B1, Masina de spalat vase, 13 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Indesit DFG26B1 – Review, Pret si Pareri

Indesit DFG26B1 este o masina de spalat foarte incapatoare, eficienta si foarte ieftina. Cu siguranta nu este una dintre cele mai moderne masini de spalat vase. In acest review veti putea descoperi performantele masinii de spalat, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

 

Capacitatea masinii de spalat este de 13 seturi. La acest capitol, Indesit DFG26B1 se descurca foarte bine. Dimensiunile exterioare sunt 85 x 60 x 60 (IxLxA cm).

Consumul de curent nu este cel mai important factor, dar este bine de precizat ca Indesit DFG26B1 nu reprezinta una dintre cele mai economice masini de spalat vase. Valoarea stabilita este de 295 kWh/an.

Programele de spalare sunt intr-un numar mediu. Toate sunt 6 si isi fac datoria foarte bine. Le voi detalia in randurile urmatoare, pentru a intelege exact ce poate oferi acest produs.

Eco este primul program complet, perfect pentru utilizare zilnica si se adreseaza vaselor cu un grad de murdarie mediu spre ridicat. Este si cel mai lung program – 3 ore si 10 minute. Consumul de apa se rezuma la 11 litri.

Intensiv este programul destinat vaselor rezistente, cum ar fi tigaile si cratitele pe care resturile de mancare arse si intarite s-au fixat foarte puternic. Utilizeaza apa la o temperatura ridicata de 65°C, consumand 16,5 litri. Dureaza 2 ore si 30 minute.

Normal este un program potrivit pentru spalarea vaselor rezistente cu un grad mediu de murdarie. Temperatura apei este de 55°C, iar consumul se ridica la 16 litri. Durata programului este de 2 ore.

Delicate este programul perfect pentru vase si pahare din sticle sau plastic, care nu ar rezista la o temperatura ridicata a apei. Acest program va consuma 12 litri de apa, la o temperatura de doar 45°C. Timpul de functionare se rezuma la 1 ora si 30 minute.

Rapid 40′ este un program scurt, destinat vaselor nu foarte murdare. Este potrivit pentru vesela de pe care s-au curatat resturile si pe care au ramas sosuri nu foarte bine fixate. Nu este un program cu multe cicluri si nu asigura o uscare automata, precum in cazul celor de mai sus. Va consuma 9 litri de apa la o temperatura de 50°C.

Prespalarea este un program de doar 10 minute, care are rolul de a inmuia si curata o parte din murdaria fixata pe vasele extrem de murdare. Dupa acest ciclu, va trebui sa porniti un program dintre cele de mai sus. Consumul de apa destinat prespalarii este de doar 4 litri.

Incarcarea pe jumatate este o optiune care va ajuta sa economisiti apa, timp si energie. Ideea este ca daca nu aveti multe vase de spalat, dar nu vreti nici sa le depozitati in chiuveta, introduceti-le in masina de spalat vase si ati scapat de problema, cu o economisire a resurselor. Pentru aceasta optiune veti avea un buton pe care trebuie sa apasati.

 

Concluzia este ca Indesit DFG26B1 reprezinta o masina de spalat vase, foarte incapatoare, eficienta prin dotarea cu programele diversificate. Nu este una dintre cele mai moderne masini de spalat, nici ca design si nici ca tehnologie, dar trebuie sa apreciem si pretul destul de mic.

Indesit DFG26B1, Masina de spalat vase, 13 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, 60 cm, Alb
Indesit DFG26B1 review, pret, pareri
9.1 Total Score
Performante superioare pentru o masina de spalat incapatoare, dar nu foarte moderna.

Indesit DFG26B1 review, pret, pareri

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
8
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search