Hansa ZWM 406WH, Masina de spalat vase, 9 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Hansa ZWM 406WH, Masina de spalat vase, 9 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Hansa ZWM 406WH este o masina de spalat vase, cu o capacitate medie de incarcare si cu programe eficiente. Poate spala toate tipurile de vase, la orice nivel de murdarie.

In acest review, vom detalia toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai bun pret. In sectiunea de comentarii, puteti adresa intrebari si puteti afla pareri ale clientilor. 

Hansa ZWM 406WH

 

Hansa ZWM 406WH este o masina de spalat vase, cu o capacitate de incarcare de 9 seturi. Din acest punct de vedere se incadreaza la categoria medie a gamei. Important de inteles este faptul ca dupa o cina la care iau parte 9 persoane, toate vasele si tacamurile folosite de acestea, pot fi spalate intr-un singur program.

Hansa ZWM 406WH este o masina de spalat vase independenta, pe care o puteti amplasa in orice loc doriti. Nu sunteti obligati sa o incorporati in mobilierul bucatariei. Dimensiunile exterioare ale sale sunt 84.5 x 45 x 60 (IxLxA) cm.

Incadrarea masinii in clasa energetica A+, dovedeste faptul ca nu este cea mai economica masina de spalat. Exista modele mai avantajoase din acest punct de vedere. Insa, nu economia este cel mai important lucru pe care il urmarim la o masina de spalat vase.

Daca nu ati adunat suficiente vase, incat sa umpleti toata masina de spalat, exista si optiunea de incarcare la jumatate. Este o varianta care va ajuta sa aveti vasele curate in permanenta si care consuma mai putine resurse (apa si curent).

hansa-zwm-406wh-programe-si-functii

Opinii despre programele de spalare

Hansa ZWM 406WH este o masina de spalat vase care poate exercita 6 tipuri de spalare.

Normal este un program pentru vase cu diferite niveluri de murdarie. Utilizeaza 13 litri de apa, la o temperatura de 55°C. Dureaza 155 minute.

Intensiv este un program pentru vase rezistente si foarte murdare. Cu acest program este recomandat sa spalati oale, tigai, cratite, pe care mancarea s-a ars si s-a lipit. Utilizeaza 16 litri de apa, la o temperatura de 65°C. Dureaza 135 minute.

Delicat este un program potrivit paharelor si vaselor din sticla sau cristal. Utilizeaza 13 litri de apa, la o temperatura de 40°C.

Eco este cel mai economic program. Se adreseaza vaselor nu foarte murdare. Este cel mai lung program, durand pana la 175 minute. Consuma 9 litri de apa, la o temperatura de 50°C.

Express 60′ este un program mai scurt, pentru vase nu foarte murdare, care nu necesita o uscare completa. Programul dureaza doar 60 minute si utilizeaza 9 litri de apa, la o temperatura de 60°C.

Inmuiere mai este intalnit la alte masini de spalat, sub numele de prespalare. Programul are scopul de a inmuia murdaria, inainte ca vasele sa fie introduse la un program de spalare complet. Inmuierea dureaza 8 minute si utilizeaza doar 3,5 litri de apa rece.

Mai multe detalii despre masina de spalat, puteti afla din acest manual de utilizare – Hansa ZWM 406WH.

Concluzie

Hansa ZWM 406WH este o masina de spalat vase, cu o capacitate medie de incarcare. Detine suficiente programe de spalare, care ajuta la spalarea tuturor tipurilor de vase si tacamuri. Se vinde cu un pret accesibil, in jurul a 1000 lei.

Hansa ZWM 406WH

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   9
Clasa de eficienta energetica   A+
Numar de programe   6
Tip afisaj   LED
Clasa de eficienta la spalare   A
Clasa de eficienta la uscare   A
Control   Mecanic
Numar de cosuri   2

PROGRAME SI OPTIUNI

Protectie inundatie   Da
Optiune incarcare la jumatate   Da
Program intensiv   Da
Program Bio/Eco   Da
Altele   Picioare ajustabile, Normal, Pahare, Express

SENZORI

Alte tehnologii   Uscare cu aer cald, Aqua Stop

PANOU DE CONTROL

Indicator sare   Da
Altele   Lungime cablu: 1.5 m, Lungime furtun alimentare: 1.5 m, Indicator clatire, Lungime furtun evacuare: 1.75 m

ACCESORII

Cos tacamuri   Da

CONSUM

Consum anual de apa   2520 l
Consum de apa (l/ciclu)   9
Consum de energie (kW/ciclu de spalare)   0.78
Consum anual de energie   222 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm)   45
Nivel de zgomot dB(A)   49
Dimensiuni (IxLxA) cm   84.5 x 45 x 60
Greutate   40 kg
Culoare   Alb

Hansa ZWM 406WH review, pret, pareri, opinii

Hansa ZWM 406WH, Masina de spalat vase, 9 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb
9.1 Total Score
Masina de spalat vase, cu o capacitate medie si suficiente programe de spalare.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
8.5
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search