Beko WKB50832PTY, Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 800 RPM, Clasa A++, Functie Pet, Alb

Beko WKB50832PTY, Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 800 RPM, Clasa A++, Functie Pet, Alb

Beko WKB50832PTY este o masina de spalat rufe, de mici dimensiuni si foarte simpla in utilizare. Detine toate programele necesare pentru eliminarea petelor de pe orice tip de material. Este una dintre masinile de spalat rufe, care se vand cu un pret foarte accesibil.

Beko WKB50832PTY

 

Beko WKB50832PTY este o masina de spalat cu incarcare frontala. Este una dintre masinile de spalat de tip slim, avand dimensiunile exterioare 84 x 60 x 42.5 (IxLxA cm). Capacitatea de incarcare la un singur program este de 5 kg. Putem trage o prima concluzie si anume, Beko WKB50832PTY este o masina de spalat potrivita pentru locuintele in care sta o singura persoana, maxim doua.

Faptul ca turatia maxima va atinge doar 800 rpm, nu este un lucru ce ar trebui sa va ingrijoreze. In momentul stoarcerii, forta centrifuga va atinge valori suficient de mari, pentru ca hainele sa iasa bine stoarse. Nu avea sens sa se ajunga la valori de 1000, 1200 rpm, pentru ca in masina de spalat vor intra maxim 5 kg de haine.

Beko WKB50832PTY este o masina de spalat economica. Acest lucru este confirmat prin incadrarea masinii in clasa energetica A++. Consuma cu aproximativ 25% mai putin curent, in comparatie cu o alta masina de spalat incadrata in clasa energetica A+.

Beko a dotat aceasta masina de spalat cu tehnologii moderne, ce ajusteaza cantitatea de apa si consumul de curent, in functie de cate haine ati introdus in cuva si de tipul tesaturii lor. Nefiind standardizate, programele vor functiona perfect, dar cu un consum redus al resurselor.

Cum functioneaza masina de spalat Beko WKB50832PTY?

beko-wkb50832pty-programe

Dupa ce ati sortat hainele si le-ati introdus in masina de spalat, trebuie sa reveniti la zona prezentata in imaginea de mai sus, adica la panoul de comenzi.

In stanga este cuva detergentilor. In centru se afla butonul care va permite sa alegeti programul de spalare potrivit hainelor introduse in masina. In dreapta este un panou cu leduri, inconjurat de niste butoane. Cu ajutorul acestora puteti modifica temperatura apei, turatia maxima exercitata la fiecare program si alte functii complementare, eficiente in unele cazuri.

Tot aici exista un buton care activeaza o functie ce va curata parul animalelor de companie de pe materiale.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Beko WKB50832PTY detine un numar de 11 programe de spalare. Nu par a fi multe, dar acopera o arie vasta, ce include toate nevoile pe care le intampinam in eliminarea petelor de pe materiale.

Exista programe de baza, pe care le veti utiliza des. Acestea sunt programe pentru bumbac, bumbac Eco, sintetice si lana/casmir. Pe langa aceste programe, mai exista si altele utile doar in anumite cazuri.

Baby Care este un program foarte important pentru spalarea hainelor de bebelusi. Este programul care elimina microbii, dar si asigura o clatire perfecta a hainelor. Este obligatoriu ca pe hainele celor mici, sa nu ramana urme de detergent. Orice substanta chimica, in orice cantitate, poate irita pielea copiilor. Din acest motiv, Beko WKB50832PTY este una dintre masinile de spalat care include un astfel de program.

Spalare manuala este un program foarte atent cu hainele delicate. Aici nu ne referim numai la matase, perdele si articole cu materiale subtiri. Este vorba si despre incaltaminte. Stim cu totii ca daca introducem tenisi la spalat, la un program cu temperatura ridicata, exista riscul sa se dezlipeasca talpa acestora. Programul despre care discutam, va utiliza apa la o temperatura de 20 grade.

Haine negre este un program special pentru toate articolele inchise la culoare. Le va curata foarte bine, dar va proteja si culorile.

In caz ca sunteti pretentiosi, masina de spalat detine si programe care suplimenteaza clatirea, stoarcerea si apoi, golirea apei.

Concluzie

Beko WKB50832PTY este o masina de spalat ieftina, de mici dimensiuni, perfecta pentru o garsoniera. Fiind una dintre masinile de spalat cu o capacitate mica de incarcare, este varianta potrivita pentru una sau maxim doua persoane. Detine programe de spalare variate, care pot elimina murdaria de pe toate tipurile de materiale. Este o masina de spalat, care in perioada de reduceri, se vinde cu un pret sub 1000 lei.

Beko WKB50832PTY

Beko WKB50832PTY review, pret, pareri, opinii

Beko WKB50832PTY, Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 800 RPM, Clasa A++, Functie Pet, Alb
8.9 Total Score
Performante remarcabile oferite de o masina de spalat ieftina, de mici dimensiuni

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
9.5
Capacitate
7.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search