Arctic APL71012BDW1 – Review, Pret si Pareri masina de spalat ieftina si economica.

Arctic APL71012BDW1, Masina de spalat rufe Slim, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Arctic APL71012BDW1 este o masina de spalat slim, dar cu o capacitate de spalare deloc mica. Este foarte economica si mi se pare potrivita pentru varstnici pentru ca are meniul in limba romana, direct afisat in zona comenzilor.

In acest review vom prezenta tot ce trebuie sa stiti despre masina de spalat. Vom recomanda si o sursa buna de pret.

 

 

Caracteristici importante

Arctic APL71012BDW1 este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Poate spala 7 kg de haine, intr-un singur program, in conditii de maxima eficienta. Daca depasiti aceasta cantitate, este posibil ca hainele sa nu fie bine clatite.

Un exemplu despre cazuri in care s-au introdus mai multe haine decat recomanda producatorul este atunci cand hainele ies de la spalat cu urme de detergent.

Dimensiunile exterioare sunt 49 x 60 x 84 cm (adancime x latime x inaltime). Este o masina slim, care nu ocupa mult spatiu.

Mi se pare perfecta pentru o locuinta cu 2-3 persoane.

Turatia maxima in momentul stoarcerii este de 1000 rpm (rotatii pe minut). M-as fi asteptat la 1200 rpm, pentru o masina ce spala 7 kg de haine.

Arctic APL71012BDW1 este incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++. Consuma cu aproximativ 45% mai putina energie electrica in comparatie cu o masina de spalat din clasa A+. In timp, economia se simte, chiar daca pe moment nu vi se pare cel mai important criteriu de selectie.

 

 

Functii si Tehnologii

Flow Control este un sistem care sigileaza scurgerea si pastreaza detergentul pe tot parcursul spalarii. Nimic nu se iroseste. In timp veti face economie si la detergent, dar si la apa.

Controlul balansului va fi realizat printr-un sistem electronic. Rufele vor fi distribuite uniform in timpul spalarii si vor fi evitate trepidatiile masinii.

Eco wash este varianta de spalare cu apa rece. Prin aceasta metoda, puteti face o economie de 80 % la energia electrica. Sunt de parere ca aceasta functie este eficienta doar in hainelor foarte putin murdare. In cazul petelor, este nevoie de spalarea la temperaturi mai ridicate.

Amanare pornire este o functie perfecta pentru cei cu un program incarcat. Poate ca nu aveti timp sa asteptati dupa masina de spalat. Poate ca sunteti foarte ocupati intr-o zi, dar e nevoie urgenta de o spalare. In cazul asta veti putea pragati masina de spalare si sa-i stabiliti inceperea programului la o anumita ora. Este posibila intarzierea spalarii cu pana la 9 ore.

 

 

Cum functioneaza Arctic APL71012BDW1?

Arctic APL71012BDW1 este o masina de spalat romaneasca. Mi se pare foarte important faptul ca programele sunt prezentate in limba romana, direct pe panoul de comenzi.

Oricine poate utiliza aceasta masina de spalat. Este si pe intelesul celor mai in varsta.

Principiul de utilziare este simplu.

Dupa ce ati introdus hainele in cuva si ati pus detergentii in compartimentul lor, urmeaza selectarea programului dorit. Selectarea se face prin rotirea butonului din centru.

In partea dreapta, mai sunt cateva butoane care va permit sa modificati turatia maxima in momentul stoarcerii, sau sa stabiliti ora de incepere a spalarii. Mai sunt si alte functii pe care nu stiu daca le veti utiliza, dar este bine sa stiti ca exista.

 

Arctic APL71012BDW1 manual de utilizare

 

 

Programe de spalat

In tabelul de mai sus sunt precizate programele de spalat, la toate nivelurile de temperatura. Pentru fiecare este precizata cantitatea maxima de haine introdusa, durata programului, consumul de apa, consumul de energie si turatia maxima la stoarcere.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele idei. Arctic APL71012BDW1 este o masina de spalat eficienta si destul de simpla. Nu detine tehnologii care sa va complice utilizarea. Este pe intelesul tuturor. Se preteaza la o locuinta cu 2-3 persoane. Este foarte economica.

Se vinde cu un pret in jurul a 1000 lei. Este una dintre cele mai bune masini de spalat, la pret mic.

Arctic APL71012BDW1

Poti verifica pretul si la Evomag.

 

In caz ca va doriti o masina de spalat mult mai incapatoare, mai performanta, dar la un pret mai ridicat, Whirlpool FSCR80423 poate fi o varianta.

 

 

Arctic APL71012BDW1 – Review, Pret si Pareri masina de spalat ieftina si economica.
9.4 Total Score
Masina de spalat economica, eficienta si ieftina.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

2 Comments
  1. Reply Maria Ene February 2, 2020 at 7:41 pm

    Arctic a crescut calitatea mult in ultimii ani

  2. Reply Tudor Ghinea March 15, 2020 at 2:21 pm

    Mereu mi-a placut la Arcitc ca are programele in limba romana si poti sa le alegi fara a citi manualul de utilizare. n am rabdare niciodata sa citesc manualul

Leave a reply

Search