Whirlpool FSCR80423 – Review, Pret si Pareri masina de spalat ultra-performanta

Whirlpool FSCR80423, Masina de spalat rufe, 6th Sense, Supreme Care, Direct Drive, butoane Touch Control, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Whirlpool FSCR80423 este o masina de spalat cu performante superioare, foarte eficienta, incapatoare si economica. Este masina de spalat dedicata utilizatorilor pretentiosi.

In acest review vom detalia toate avantajele si dezavantajele masinii de spalat, pentru a va ajuta sa intelegeti daca este aparatul pe care il cautati. In plus, vom recomanda si o sursa buna de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Whirlpool FSCR80423 este o masina de spalat cu incarcare frontala, mai incapatoare decat majoritatea modelelor. Garanteaza o capacitate de incarcare de 8 kg. Se potriveste caselor in care se spala mult. Este ideala pentru o familie cu 3-4 persoane, sau mai mult.

Dimensiunile exterioare ale masinii sunt 61 x 59.5 x 85 cm (adancime x latime x inaltime).

Fiind o masina de spalat incapatoare, turatia atinge un nivel maxim de 1400 rpm. Practic, garanteaza o stoarcere perfecta pentru ca hainele sa se poata usca rapid.

Incadrarea in cea mai eficienta clasa energetica, A+++ este dovada faptului ca desi este performanta, masina de spalat consuma putina energie. Mai exact, consumul de curent va fi mai mic cu aproximativ 45 % fata de consumul unei masini de spalat din clasa A+.

Tehnologia al 6-lea simt urmareste atent spalarea si face ca programul sa se opreasca atunci cand hainele au fost perfect curatate. Regleaza continuu timpul de spalare, presiunea si consumul de apa, pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Tehnologia Zen se refera la faptul ca motorul este conectat direct cu tamburul, renuntandu-se la curea. De aici se obtin urmatoarele rezultate: mai putine vibratii, mai putin zgomot, rezistenta in timp si economie a resurselor.

Wave motion mi se pare cea mai interesanta tehnologie. Masina de spalat va efectua diferite miscari ale cuvei, in functie de materialele ce trebuie a fi spalate. Aceste miscari combina inteligent viteza, aceleratii, pauza si rotatii.

Fresh Care este o functie pe care o puteti activa atunci cand nu sunteti siguri ca la finalul spalarii, veti scoate hainele din masina de spalat. Astfel, indiferet cat intarziati cu extragerea, hainele isi vor pastra mirosul de prospetime.

 

Cum functioneaza Whirlpool FSCR80423?

Whirlpool FSCR80423 este o masina de spalat moderna si performanta, ce prezinta si un meniu pe masura.

Dupa ce ati introdus hainele in cuva si ati pus detergentul, urmeaza selectarea programelor de spalare si modificarea anumitor parametri, sau activarea unor functii complementare.

Programele se aleg prin rotirea butonului amplasat in centru. Pe masura ce il rotiti, se aprinde un led sub simbolul programului. Rotiti pana ajungeti la programul potrivit rufelor introduse.

In partea de jos a display-ului se afla cateva butoane cu care puteti modifica temperatura apei utilizate, turatia in momentul stoarcerii sau puteti activa anumite functii.

Aceste detalii nu sunt obligatorii. Producatorul le-a pus la dispozitia utilizatorilor care considera ca vor altceva fata de ce pot oferi programele automate.

 

Programe de spalat

Whirlpool FSCR80423 detine urmatoarele programe de spalare:

  • bumbac Eco,
  • bumbac,
  • amestec,
  • sintetice,
  • delicate,
  • lana,
  • rapid 30′,
  • culori,
  • centrifugare,
  • clatire si centrifugare.

Toate detaliile necesare despre programele de spalare si despre alte particularitati ale masinii de spalat, le gasiti in acest manual de utilizare.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte.

Whirlpool FSCR80423 este o masina de spalat moderna si foarte eficienta. Performantele sale se remarca prin tehnologii care elimina murdaria, economisind resurse. Este incapatoare, potrivindu-se in locuintele in care traiesc mai mult de 2-3 persoane.

Nu este o masina de spalat ieftina, dar daca aveti noroc, o puteti prinde la reduceri.

Whirlpool FSCR80423

Whirlpool FSCR80423 – Review, Pret si Pareri masina de spalat ultra-performanta
9.8 Total Score
Masina de spalat incapatoare, performanta si foarte economica

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search