Indesit IWSC51051CECO – Review, Pret si Pareri masina de spalat de mici dimensiuni

Indesit IWSC51051CECO, Masina de spalat rufe Slim, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Indesit IWSC51051CECO este o masina de spalat rufe, nu foarte voluminoasa. Este perfecta pentru o garsoniera, in care locuieste o singura persoana. In acest review vom da toate detaliile necesare, pentru a va face o parere de ansamblu. Vom recomanda si o sursa buna de pret.

Indesit IWSC51051CECO

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Indesit IWSC51051CECO este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Poate spala intr-un singur ciclu 5 kg de haine. Vorbim despre un spalat optim, conform spuselor producatorului. Puteti introduce si 7-8 kg de haine, dar este posibil sa nu iasa bine spalate, sau bine clatite.

Este eficienta intr-o locuinta in care sta o singura persoana (cazul bunicei mele). Spun asta din doua motive, este suficient de incapatoare pentru hainele unei singure persoane si costa mai putin decat alte masini mai incapatoare.

Stiti cazurile in care pe hainele spalate sunt urme de detergent? Atunci se depaseste cantitatea recomandata de haine introduse.

Dimensiunile exterioare masoara 42 x 59.5 x 85 cm (adancime x latime x inaltime). Este o masina slim cu dimensiuni mai mici decat in cazul altor modele. Este utila pentru o incapere cu spatiu limitat.

Desi este o masina de spalat mica, ma surprinde prezenta celor 1000 rpm (rotatii pe minut). Este maximul atins in timpul stoarcerii. Garantat, stoarcerea va fi excelenta.

Incadrarea in clasa energetica A+ spune faptul ca este mai econimica decat masinile din clasa A, dar mai putin economica decat cele din clasa A++ sau A+++. Nu mi se pare cel mai important criteriu de selectie.

Tehnologii speciale ar fi Eco Time si Energy Saver.

Eco Time este o varianta pentru a spala putine haine (max 3 kg), usor murdare. Timpul de spalare este cu 30% mai scurt fata de un program complet, iar consumul de apa si energie, cu 40% mai mic.

Aveti nevoie urgenta de 3 camasi si o pereche de pantaloni scurti, le bagati repede la varianta Eco Time si rezolvati problema.

Energy Saver este o optiune de spalare cu o economie de 70% a energiei electrice. Comparatia este facuta cu programul de spalare a bumbacului.

 

Cum functioneaza Indesit IWSC51051CECO?

Am atasat mai sus o imagine extrasa din manualul de utilizare. Aceasta prezinta fiecare element din partea superioara a masinii de spalat.

Modul de functionare este prezentat detaliat in acest manual de utilizare.

 

Programe de spalat

Observati ca in lista se afla programe diversificate, potrivite pentru spalarea tuturor tipurilor de materiale. Este posibil sa le folositi pe toate, dar clar primele 5 vor fi mai des utilizate.

Indesit IWSC51051CECO spala, clateste si stoarce foarte bine o cantitate de maxim 5 kg de haine. Cu asta am spus cam tot.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte.

Indesit IWSC51051CECO este o masina de spalat slim, care poate spala eficient 5 kg de haine/ciclu. Beneficiaza de programe de spalare diversificate. Stoarce la un nivel avansat, pe care il puteti regla cum doriti.

Se vinde la un pret foarte bun, sub 1000 lei, de obicei.

Indesit IWSC51051CECO

 

Daca va doriti o masina de spalat mult mai incapatoare, mai performanta, dar si mai scumpa, Whirlpool FSCR80423 poate fi varianta potrivita.

Indesit IWSC51051CECO – Review, Pret si Pareri masina de spalat de mici dimensiuni
8.6 Total Score
Masina de spalat eficienta, de dimensiuni reduse si cu pret mic

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
8
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search