Indesit DSR 57H96 Z S – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase performanta

Indesit DSR 57H96 Z S, Masina de spalat vase, 10 seturi, Clasa A++, 45 cm, Argintiu

Indesit DSR 57H96 Z S  este o masina de spalat vase independenta, potrivita pentru cei cu pretentii destul de ridicate. Vom oferi toate detaliile in acest review si vom recomanda o sursa buna de pret.

Indesit DSR 57H96 Z S

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Indesit DSR 57H96 Z S este o masina de spalat vase, independenta. Asta inseamna ca o puteti aseza oriune, nefiind obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Cand zic oriune, ma refer la un loc la care sa aveti acces la apa, curent si o scurgere.

Masina poate spala intr-un singur program 10 seturi de vase si tacamuri. Mai exact, ce utilizeaza 10 persoane la o masa, poate fi spalat intr-un singur ciclu.

Dupa o intalnire cu familia, nu mai petreceti timp in bucatarie la treaba. Relaxati-va in continuare impreuna cu cei dragi si lasati masina de spalat sa-si faca datoria.

In caz ca nu strangeti multe vase, dar doriti sa aveti totul curat in permanenta, puteti introduce mai putine in varianta incarcare la jumatate. Asezati obiectele doar pe un raft si masina le va spala eficient, cu un consum redus de apa si curent.

Fiind incadrata in clasa energetica A++, este considerata o masina de spalat economica. Practic, consuma cu aproximativ 25% energie electrica, in comparatie cu masinile de spalat din clasa A+.

 

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Indesit DSR 57H96 Z S este o masina de spalat vase performanta, care beneficiaza de 7 programe de spalare. Diversificarea acestora face posibila rezolvarea tuturor problemelor intampinate.

Atasez mai jos un tabel in care veti regasi toate detaliile necesare referitor la programele de spalare.

 

Dintre cele 7 programe, 5 vor asigura si uscarea la finalul spalarii. Practic acelea vor fi programe complete.

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Indesit DSR 57H96 Z S este o masina de spalat vase, de capacitate medie. Este utila si in cazul meselor cu pana la 10 invitati. Este foarte economica, iar diversitatea programelor de spalare, va degreveaza de munca depusa in bucatarie.

Nu este cea mai ieftina masina de spalat vase, dar pretul reprezinta performantele.

Indesit DSR 57H96 Z S

 

Daca va doriti o masina de spalat putin mai ieftina, va recomand Hansa ZWM 606IH.

 

Documente utile

Manual de utilizare Indesit DSR 57H96 Z S.

Indesit DSR 57H96 Z S – Review, Pret si Pareri masina de spalat vase performanta
9.4 Total Score
Masina de spalat vase, incapatoare, eficienta si cu un pret pe masura

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9.5
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search