Whirlpool FWL71252W EU FreshCare+ Review, Pret si Pareri

Whirlpool FWL71252W EU FreshCare+

(Masina de spalat rufe, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb)

Whirlpool FWL71252W EU este o masina de spalat rufe, performanta, incapatoare si destul de economica. Beneficiaza de tehnologii de ultima generatie, ce contribuie la spalarea eficienta si pastrarea hainelor in cele mai bune conditii, chiar si cand le uitati in masina, pentru cateva ore.

In acest review vom detalia toate aspectele masinii de spalat, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea, vom recomanda si o sursa de unde o puteti cumpara la un pret foarte bun, in aceasta perioada.

VEZI PRET CU TRANSPORT GRATUIT

Caracteristici, functii si tehnologii

FreshCare+ este o tehnologie moderna care vine ca raspuns la o problema cu care ne confruntam cu totii. Atunci cand considerati ca nu veti fi acasa pentru a scoate rufele proaspat spalate, puteti activa aceasta functie. Timp de pana la 6 ore, hainele vor fi tratate cu un abur fin, astfel ca isi vor pastra un miros fresh si vor fi usor de calcat.

Daca pana acum, dupa cateva ore de la finalizarea spalarii, hainele prindeau un miros neplacut, acest lucru nu se va mai intampla.

6th sense este o tehnologie pe care Whirlpool a patentat-o. Are un rol important in spalarea perfecta cu un consum minim de energie si apa. Mai exact, exista anumiti senzori care detecteaza gradul de murdarie si stabilesc presiunea, cantitatea de apa si tipul de spalare. Programul se opreste atunci cand hainele sunt perfect curatate.

 

Fiecare program de spalare, functioneaza cu particularitati diferite. Astfel spalarea hainelor va fi foarte eficienta.

Whirlpool FWL71252W EU

 

Deoarece poate spala 7 kg de haine la un singur ciclu, o consider o masina de spalat de capacitate medie. Este potrivita pentru casele in care locuiesc 2-3 persoane.

Dimensiunile sunt urmatoarele 84.5 x 59.5 x 58 cm (Inaltime x Latime x Adancime).

Diametrul hubloului este de 33 cm, deci nu pune probleme la incarcarea sau golirea de haine a masinii.

Fiind incadrata in clasa energetica A++, consuma cu 25% mai putin curent, fata de o masina de spalat din clasa A+. Este destul de econimica, iar acest avantaj poate conta in timp.

Turatia maxima de 1200 rpm este atinsa in timpul stoarcerii. Puteti modifica acest parametru in caz ca aveti vreo alta preferinta fata de ceea ce exercita programul stabilit de producator. Nu consider necesara modificarea.

 

CUM FUNCTIONEAZA MASINA DE SPALAT Whirlpool FWL71252W EU?

Whirlpool FWL71252W EU functionare

Whirlpool FWL71252W EU este o masina moderna, usor de inteles si de utilizat.

Dupa ce sortati hainele si le introduceti in cuva, dozati detergentul. Aici, fie utilizati capsule, fie detergent lichid sau praf. Apoi, selectati programul de spalare potrivit, prin rotirea butonului central. Ultimul pas este modificarea parametrilor, in caz ca va doriti un alt fel de spalare, dar nu este necesar. Programele sunt stabilite din fabricatie sa functioneze la parametri optimi.

MAI MULTE POZE SI SPECIFICATII

 

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Din lista programelor de spalare, fac parte urmatoarele:

 • Mixt,
 • Program rapid,
 • Lana,
 • Rufe delicate,
 • Matase,
 • Program spalare manuala,
 • Lenjerii,
 • Jeans,
 • Colorate,
 • Bumbac,
 • Baby.

Este vreun alt program pe care vi l-ati fi dorit si nu se regaseste in aceasta grila? Eu consider ca toate sunt eficiente si nu lipseste nimic. Astept si parerea voastra in sectiunea de comentarii.

 

CONCLUZIE

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Whirlpool FWL71252W EU este o masina de spalat potrivita pentru maximum 3 persoane. Spala foarte bine, mentinand hainele cu un miros fresh, chiar daca le uitati inchise cateva ore. Are senzori si sisteme care duc la spalarea perfecta a hainelor, cu un consum redus al resurselor. Se vinde cu un pret accesibil, in concordanta cu aptitudinile sale.

Whirlpool FWL71252W EU

Whirlpool FWL71252W EU review, pret, pareri

Whirlpool FWL71252W EU FreshCare+ Review, Pret si Pareri
9.4 Total Score
Masina de spalat performanta, incapatoare, economica, la un pret bun.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
9
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search