Candy CS44 1382D3 – Review, Pret si Pareri masina de spalat rufe, 8 kg

Candy CS44 1382D3

(Masina de spalat rufe 44 cm, 8 kg, 1300 rpm, Clasa A+++, LED, Functii SMART prin Tehnologie NFC, Alb)

Candy CS44 1382D3 este o masina de spalat rufe, cu o capacitate generoasa de incarcare si cu performante remarcabile. Detine tehnologii moderne, ce au un rol substantial in eficientizarea spalarii hainelor. In acest review vom descrie toate performantele masinii de spalat, pentru a va face o parere de ansamblu. De asemenea va vom indruma catre un pret bun, ce beneficiaza si de reduceri.

VEZI CUM POTI PRELUNGI GARANTIA

Caracteristici, functii si tehnologii

Am fost impresionat cand am aflat ca modelul Candy CS44 1382D3 este dotat cu niste functii pe care le intalneam doar la Samsung sau brand-urile mai populare.

Spre exemplu, daca descarcati aplicatia simply-Fi va ofera multe informatii si va ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate de spalare. Astfel, pot fi extinse posibilitatile de spalare.

Cu ajutorul tehnologiei Smart Check-up durata de viata a masinii de spalat va fi prelungita. Din cand in cand, apropiati smartphone-ul de masina de spalat si solicitati din aplicatie sa porneasca o scanare. Veti primi informatii referitoare la modul de functionare si veti fi avertizati daca exista vreo neregula. Niciodata nu va fi nevoie de un instalator, pentru a identifica eventuale probleme.

Candy CS44 1382D3 va pune la dispozitie programe pe care le puteti personaliza pentru a obtine rezultatele perfecte.

In caz ca nu va impresioneaza tehnologia de ultima generatie, mergeti pe actiuni simple. Programele de spalare functioneaza la parametri bine calculati. Nu consider ca este necesar sa intervenim cu vreo modificare.

Un aspect foarte important al acestei masini de spalat este capacitatea generoasa de incarcare. Puteti spala 8 kg de haine, intr-un singur ciclu. Este net superioara celor de 5-6 kg si se pliaza perfect pe casele in care traiesc mai multe persoane.

Este potrivita atat pentru gospodarii, cat si pentru medii de lucru precum magazine, restaurante, ferme, pensiuni sau alte institutii de cazare.

Turatia maxima efectuata in timpul stoarcerii ajunge pana la 1300 rpm. Implica un nivel foarte bun de stoarcere, astfel ca hainele vor fi uscate mai rapid. Oricum, acest parametru il puteti regla dupa bunul plac.

Fiind incadrata in cea mai eficienta clasa energetica – A+++, Candy CS44 1382D3 se bucura de cel mai mic consum de energie. Practic, consuma cu aproximativ 45% mai putin curent electric, decat omasina din clasa A+.

 

Cum functioneaza masina de spalat Candy CS44 1382D3?

Candy CS44 1382D3 programe

Dupa selectarea hainelor si introducerea lor in cuva, umpleti recipientul cu detergent. Pasul urmator este sa selectati programul de spalare potrivit, prin rotirea butonului amplasat in partea dreapta. In centru se afla un display pentru anumite setari suplimentare. De aici ati putea modifica valori ale parametrilor precum temperatura apei utilizate, intensitatea de stoarcere, sau o clatire suplimentara.

Puteti stabili ora de incepere a spalarii, dar va este afisat si timpul ramas pana la finalizarea programului.

Dupa ce ati selectat toate optiunile necesare, apasati o data pe butonul start/pause.

MAI MULTE POZE SI SPECIFICATII

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Din grila programelor de spalare ale acestei masini, fac parte urmatoarele 14:

 • tesaturi albe,
 • bumbac + prespalare,
 • ecoMix 20°C,
 • bumbac,
 • sintetice,
 • zilnic 59 minute,
 • rapid 14minute, 30 minute sau 44 minute,
 • clatire,
 • evacuare + centrifugare,
 • tesaturi delicate,
 • jeans,
 • baby,
 • tesaturi lana,
 • spalare manuala.

Consider ca nu lipseste nimic din aceasta grila. Cel putin o data veti avea nevoie sa utilizati fiecare dintre aceste programe.

Toate detaliile necesare despre modul de functionare, le puteti gasi in acest manual de utilizare.

 

Concluzie

In finalul acestui review este bine sa retineti cateva idei importante. Candy CS44 1382D3 este o masina de spalat mai incapatoare decat multe alte modele. Detine programe de spalare diversificate si eficiente. Este prevazuta cu tehnologii de ultima generatie cu rol in prelungirea duratei de viata a aparatului, dar si in eficientizarea spalarii. Se vinde cu un pret bun, iar in aceasta perioada beneficiaza de o reducere importanta.

Candy CS44 1382D3 review, pret, pareri

Candy CS44 1382D3 – Review, Pret si Pareri masina de spalat rufe, 8 kg
9.6 Total Score
Masina de spalat incapatoare, eficienta, economica si cu un pret bun.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

2 Comments
 1. Reply Adrian Tudorache July 8, 2020 at 7:36 am

  Eficienta maxima la un pret foarte bun! Recomand. O am de 2 ani si merge excelent

 2. Reply Stefan Draghia October 14, 2020 at 5:36 pm

  La un moment dat era cea mai ieftina masina de spalat. Acum 5 ani se vindea sub 1100 lei. Functioneaza foarte bine, ba chiar mi-a scos niste pete de bulion la care nu ma asteptam.

Leave a reply

Search