Whirlpool ADP 522 IX – Review, Pret si Pareri

Whirlpool ADP 522 IX

(Masina de spalat vase, 6th Sense, 10 seturi, 8 programe, Clasa A++, 45 cm, Argintiu)

Whirlpool ADP 522 IX este o masina de spalat vase moderna, foarte eficienta si destul de incapatoare. Detine multe avantaje pe care le vom prezenta in acest review. Se vinde cu un pret mai mic decat al altor masini de spalat vase.

VEZI PRET CU TRANSPORT GRATUIT

Caracteristici, functii si tehnologii

Whirlpool ADP 522 IX este o masina de spalat vase independenta, deci o puteti amplasa oriunde. Nu sunteti obligati sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Indicat este sa o asezati langa o scurgere de apa, pentru a deversa automat dupa fiecare ciclu de spalare.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 85 x 45 x 57 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Capacitatea de spalare a acestei masini este de 10 seturi de vase si tacamuri. Mai exact, tot ce folosesc 10 persoane la o masa, va fi spalat intr-un singur program.

In caz ca nu ati adunat multe vase de spalat, puteti opta pentru varianta incarcare la jumatate. Asezati totul pe un singur raft si acestea vor fi spalate eficient, cu un consum redus de apa si curent.

Tehnologia al 6-lea simt detecteaza gradul de murdarie al vaselor si regleaza automat timpul de spalare, cantitatea de apa si implicit energia electrica ce va fi consumata la fiecare program. Astfel, vasele vor fi spalate si uscate fara a avea ce reprosa.

Fiind incadrata in clasa energetica A++, Whirlpool ADP 522 IX este o masina de spalat economica, ce consuma cu 25 % mai putin curent decat o masina de spalat din clasa A+.

Whirlpool ADP 522 IX

MAI MULTE POZE SI SPECIFICATII

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei masini de spalat este diversitatea si numarul programelor de spalare. In total sunt 8 programe.

Cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Intensiv,
  • Bio/eco,
  • Pahare sticla/cristal,
  • Silent (program silentios pentru timpul noptii),
  • Multizone.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Whirlpool ADP 522 IX este o masina de spalat vase pe care o puteti amplasa in orice loc al casei. Este destul de incapatoare si foarte eficienta. Detine tehnologii performante, ce duc la o spalare excelenta a tuturor tipurilor de vase.

Se vinde cu un pret mai bun decat al altor masini de spalat ce detin performante similare.

Whirlpool ADP 522 IX

Whirlpool ADP 522 IX review, pret, pareri

Whirlpool ADP 522 IX – Review, Pret si Pareri
9.3 Total Score
Masina de spalat vase, performanta, incapatoare si economica.

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
9.5
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search