Arctic DFSA60AN – Review, Pret si Pareri masini de spalat vase

Arctic DFSA60AN, Masina de spalat vase, 12 seturi, 5 programe, Clasa A , 60 cm, Antracit

Arctic DFSA60AN este una dintre masinile de spalat vase incapatoare ce se vand cu un pret pe care multi si-l pot permite. Detine programe diversificate ce se adreseaza tuturor nevoilor pe care le intampinati.

In acest review, vom detalia toate performantele aparatului, pentru a va da seama daca este aparatul de care aveti nevoie. De asemenea, vom recomanda si o sursa buna de pret. 

Arctic DFSA60AN

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Arctic DFSA60AN este o masina de spalat vase independenta. O puteti amplasa oriunde, nefiind nevoiti sa o incorporati in mobilierul din bucatarie. Ideal este sa o pozitionati langa o sursa de apa si o scurgere.

Dimensiunile exterioare ale masinii sunt 85 x 59,8 x 60 (HxIxA cm).

Avand o capacitate de incarcare de 12 seturi de vase si tacamuri, este una dintre masinile de spalat vase incapatoare. Se potriveste in casele in care se consuma multa mancare si se murdaresc vase constant. Cu alte cuvinte, este o masina de spalat potrivita pentru casele cu mai multe persoane.

Chiar daca nu ati adunat multe vase, puteti opta pentru incarcarea la jumatate. Este un program care optimizeaza spalarea pentru mai putine vase, cu un consum reduse de resurse.

Este incadrata in clasa energetica A. Acest lucru inseamna ca nu este cea mai economica masina de spalat. Dar consumul de energie electrica nu este cel mai important criteriu atunci cand alegeti acest aparat. Primeaza criterii precum capacitatea de spalare si eficienta programelor.

Aqua Protect este o functie care intrerupe alimentarea cu apa atunci cand se produce accidental o avarie. Practic, niciodata nu va aparea o inundatie din cauza masinii de spalat vase.

La sfarsitul programelor de spalare, vasele vor fi uscate de un sistem ce furnizeaza aer cald.

In imaginea de mai jos am prezentat panoul de comenzi al masinii de spalat. Este un aparat foarte simplu de inteles si de folosit. Programele sunt prezentate detaliat deasupra manerului usii. Cu butonul rotativ veti selecta tipul de spalare potrivit vaselor pe care le-ati introdus in masina.

In partea dreapta sunt doua butoane; unul activeaza incarcarea la jumatate si celalalt are functie de start/pauza.

Deoarece toate programele si functiile sunt prezentate in limba romana, masina de spalat poate fi inteleasa de toti utilizatorii. Cu alte cuvinte, este un aparat potrivit si pentru persoanele mai in varsta sau pentru cei care nu se impaca bine cu limba engleza.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Arctic DFSA60AN este o masina de spalat care detine doar 5 programe de spalare. Nu sunt multe, dar diversitatea lor face ca eficienta sa fie remarcabila.

Cele 5 programe sunt urmatoarele:

  • ECO 50 – Un program perfect pentru utilizarea zilnica. Se adreseaza vaselor cu un grad mediu de murdarie.
  • EFICIENT 58’ – Este un program ce spala la temperatura inalta, intr-un timp scurt. Curata foarte bine si vasele cu un grad ridicat de murdarie.
  • EXPRES 30′ – Curata vasele usor murdare, in numai 30 minute. Consuma putina apa si energie.
  • ZILNIC – Destinat vaselor cu un grad de murdarie mic si mediu. In doar 90 de minute, toate vasele vor fi perfect curate si uscate.
  • INTENSIV 70°C – Este destinat vaselor rezistente foarte murdare. Spala foarte bine in situatii precum oale si tigai pe care s-a lipit mancarea.

 

Concluzie

La finalul acestui review, dorim sa subliniem cateva concluzii. Arctic DFSA60AN este o masina de spalat vase eficienta, incapatoare, dar nu cea mai economica, atunci cand vine vorba despre consumul de curent. Este foarte usor de utilizat, avand meniul in limbar romana si putine functii. Un mare avantaj este ca se vinde cu un pret mic. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase.

Arctic DFSA60AN

Arctic DFSA60AN – Review, Pret si Pareri masini de spalat vase
9 Total Score
Masina de spalat vase, incapatoare, eficienta si ieftina

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
8
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search