Beko WRE6532ZWBW – Review, Pret si Pareri masina de spalat automata

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZWBW, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb

Beko WRE6532ZWBW este o masina de spalat de dimensiuni mai mici, eficienta si foarte economica. Se vinde cu un pret bun in aceasta perioada.

In acest review vom detalia toate avantajele si dezavantajele masinii de spalat, pentru a va ajuta sa intelegeti daca este aparatul pe care il cautati. In plus, vom recomanda si o sursa buna de pret, cu posibilitate de extindere a garantiei.

VEZI PARERI ALE CLIENTILOR

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko WRE6532ZWBW este o masina de spalat cu incarcare frontala. Detine o capacitate de spalare de 6 kg. Este potrivita pentru o casa cu maximum 2 persoane; asta daca nu va doriti sa spalat zilnic.

Producatorul sugereaza sa nu depasiti cantitatea recomandata pentru ca v-ati putea confrunta cu probleme la clatire. Stiti acele momente cand scoateti hainele si vedeti pete de detergent pe ele? Se intampla pentru ca depasiti cantitatea recomandata.

Fiind o masina de spalat mai mica, turatia maxima va atinge doar 1000 rpm. Este un prag suficient. De obicei la masinile de peste 7 kg, se implementeaza turatii de 1200 – 1400 rpm. Ideea este ca aceasta masina stoarce hainele bine, pentru a se usca destul de rapid.

Fiind incadrata in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, Beko WRE6532ZWBW este una dintre cele mai economice masini de spalat rufe. Consuma cu pana la 45% mai putina energie electrica fata de o masina de spalat din clasa A+.

Optisense este o tehnologie bazata pe 4 senzori ce contribuie la spalari perfecte ale hainelor si la protejarea masinii de spalat. Cei 4 senzori sunt urmatorii: senzor temperatura apa, senzor detectare viteza de spalare si centrifugare, senzor detectare nivel de spuma, senzor alimentare energie electrica.

Aquafusion valorifica la maximum consumul de apa, detergent si curent, pentru a spala excelent si pentru a face economie. Anual veti economisi 5,5 kg de detergent.

Masinile de spalat marca Beko, au rezistenta nichelata ceea ce face ca depunerile de calcar sa fie cu 40% mai mici. Durata de viata a acestor rezistente este mult mai mare.

 

Cum functioneaza Beko WRE6532ZWBW?

Dupa ce ati introdus hainele in cuva urmeaza dozarea detergentului. Fie folositi capsule pe care le puneti printre haine, fie detergent lichid sau praf, pe care il asezati in compartimentul din partea stanga sus.

In centru se afla selectorul pe care il rotiti pentru a alege programul potrivit pentru hainele ce vor fi spalate. In partea dreapta se afla un display inconjurat de cateva butoane. Cu acestea puteti modifica temperatura apei, turatia maxima la stoarcere sau puteti activa anumite functii.

Tot pe display este afisat timpul ramas pana la terminarea programului de spalare.

 

Programe de spalat

Din manualul de utilizare am extras lista programelor de spalare si a consumurilor.

Toate programele sunt eficiente si va garanteaza ca nu gasiti problema pe care sa nu o puteti rezolva. Mai exact, masina poate spala toate tipurile de materiale.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele idei.

Beko WRE6532ZWBW este o masina de spalat potrivita pentru o casa cu 2 persoane. Este eficienta, moderna si foarte economica. Se vinde cu un pret bun, motiv pentru care isi merita banii.

Beko WRE6532ZWBW

Beko WRE6532ZWBW – Review, Pret si Pareri masina de spalat automata
9.3 Total Score
Masina de spalat performanta si foarte economica, de dimensiuni reduse.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search