Black Friday 2017 Romania – Sugestii si oferte.

Black Friday 2017

A sosit si aceasta zi mult asteptata de catre cumparatori. Se anunta a fi un real succes, atat pentru vanzatori, cat si pentru cumparatorii care au ocazia sa isi umple casele cu produse si aparate la preturi mai mici. Nu faceti abuz, dar ganditi-va ce v-ar trebui cu adevarat! Este o buna ocazie de investitii.

Emag a lansat conceptul Black Friday in 2011 si de la an la an, vanzarile au fost tot mai mari. Spre exemplu, anul trecut in 2016, vanzarile au fost de 4 ori mai mari decat in 2015. Este de inteles acest fenomen, daca luam in calcul timpul scutit, pe care l-am fi pierdut in trafic si prin aglomeratiile din magazine. Pe langa avantajele acestui eveniment, au fost si cateva neplaceri intampinate anul trecut. Timpul lung de livrare, ar fi unul dintre acestea.

Emag a declarat ca au facut investitii de milioane de dolari, in servere si masuri ce vor imbunatati experientele clientilor. Tot ei au anuntat ca 67% dintre comenzi vor fi livrate in primele 5 zile dupa Black Friday. Restul vor ajunge in casele clientilor pana pe 29.11.2017. Cu totii ne dorim sa se intample asa.

Pentru a fi siguri ca veti apuca produsele dorite, recomandarea noastra este sa va orientati de astazi si eventual sa va puneti produsele in cos. Ce puteti cumpara la reducere:

  • Masini de spalat rufe,
  • Masini de spalat vase,
  • Incorporabile,
  • Electrocasnice.
Oferte Black Friday 2017

 

Pe langa acestea, Emag va ofera si o lista cu produse mai aparte, cum ar fi: aur, abonamente telefonie mobilă, autoturisme și motociclete, vacanțe, ceasuri și bijuterii de lux, abonamente de sănătate, bilete la concerte și evenimente sportive și multe, multe altele.

Succes la cumparaturi si asteptam parerile voastre in sectiune de comentarii.

No Comments

Leave a reply

Search