Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense Power Clean, Masina de spalat vase, 13 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm, 3 Temperaturi de spalare, Inox

Whirlpool ADP 500 IX – Review, Pareri si Pret

Whirlpool ADP 500 IX

Whirlpool ADP 500 IX este o masina de spalat vase, foarte incapatoare si cu o eficienta remarcabila, datorita unor sisteme patentate de catre producator. Le vom detalia in randurile de mai jos. Desi se apropie de 1800 lei, pretul nu depaseste nivelul mediu al gamei.

Capacitatea de spalare a Whirlpool ADP 500 IX este un aspect ce o avantajeaza si o plaseaza pe o pozitie buna in fata clientilor. Fiind conceputa pentru a putea spala 13 seturi, consider ca este una dintre cele mai generoase masini de spalat vase.

Clasa energetica din care face parte este A++, ia consumul de curent se rezuma la 261 kWh/an.

Pana sa detaliem programele de spalare, as vrea sa ma opresc putin la cateva tehnologii pe care nu le-ati intalnit la alti producatori.

Power Clean si Al 6-lea Simt sunt doua tehnologii, care, impreuna vor obtine rezultate perfecte de spalare, cu un consum minim de energie si apa. Ideea este in felul urmator. Jeturile de apa vor lucra la o intensitate diferita, in functie de gradul de murdarie al vaselor introduse. Detectarea se va realiza automat.

Revenind la capitolul programe, acestea sunt destul de multe. 6 la numar, isi vor face treaba eficient, in felul urmator.

Senzor este un program recomandat pentru spalarea obisnuita a vaselor, pe care sunt resturi uscate de mancare. Fiind programul care utilizeaza functia al 6-lea simt si va detecta gradul de murdarie, temperatura apei va oscila intre 40 si 70 °C. Programul va dura intre 70 si 172 minute, iar consumul de apa va oscila intre 7 si 15 litri. Uscarea va fi completa.

Prespalarea este un program utilizat la nevoie, in cazul in care considerati ca vasele sunt foarte murdare. Practic este o clatire cu apa rece, la care se vor consuma 4 litri de apa si va dura 14-16 minute. Nu se va realiza o uscare.

Rapid este un program potrivit pentru vasele putin murdare, fara resturi uscate de mancare, fixate puternic. Se vor consuma 11 litri de apa, la o temperatura de 45 °C. Durata programului va oscila intre 30 si 50 minute. Nu se va realiza si uscarea.

Eco este un program standard, pentru un grad mediu de murdarie. Este cel mai economic program complet, din punct de vedere al consumului de energie si apa. Se vor utiliza 10 litri de apa la o temperatura de 50 °C. Este programul cel mai lung. Se intinde pe 230 minute si asigura o uscare completa.

Zilnic este un program pentru vase cu grad mediu si mare de murdarie. Utilizeaza apa mai calda, la o temperatura de 60 °C. Consumul de apa se rezuma la 11 litri, iar spalarea si uscarea se vor intinde pe durata a 80 – 95 minute.

Abur este ultimul program disponibil. Se adreseaza perfect vaselor grele (oale, tigai) cu un grad foarte mare de murdarie. Prin interventia aburului, nu mai este necesara o inmuiere a murdariei. Cantitatea de apa utilizata va fi de 14,5 litri. Programul complet, inclusiv uscarea, se va finaliza in 180-190 minute.

Concluzia este ca Whirlpool ADP 500 IX reprezinta o masina de spalat vase foarte incapatoare si eficienta. Pretul nu este mic, dar nici nu depaseste media gamei. Consider ca este un pret justificat.

Whirlpool ADP 500 IX

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi) 13
Clasa de eficienta energetica A++
Numar de programe 6
Tip afisaj LED

PROGRAME SI OPTIUNI

Filtru autocuratare Da
Optiune incarcare la jumatate Da
Program intensiv 70°C
Program Bio/Eco 50°C
Program prespalare Da
Altele Express
Power Clean

SENZORI

Nivele de temperatura 3
Alte tehnologii Tehnologia Al 6-lea Simt Power Clean

PANOU DE CONTROL

Indicator sare Da
Indicator terminare program Da
Altele Lungime cablu: 1.5 m
Lungime furtun alimentare: 1.5 m
Lungime furtun evacuare: 2 m

ACCESORII

Cos reglabil pe inaltime Da

CONSUM

Consum anual de apa 2800 l
Consum de apa (l/ciclu) 10
Consum de energie (kW/ciclu de spalare) 0.92
Consum anual de energie 261 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm) 60
Nivel de zgomot dB(A) 44
Dimensiuni (IxLxA) cm: 85 x 59.7 x 59
Greutate 51 kg
Inox Da
Culoare Inox

 

Manual de utilizare Whirlpool ADP 500 IX

Whirlpool ADP 500 IX 6th Sense Power Clean, Masina de spalat vase, 13 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm, 3 Temperaturi de spalare, Inox
Whirlpool ADP 500 IX review, pareri si pret
9.4 Total Score
Performante remarcabile la un pret acceptabil

Whirlpool ADP 500 IX review, pareri si pret

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9.5
Economie
9
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search