Whirlpool ADG 5820 A+, Masina de spalat vase semi-incorporabila, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm

Whirlpool ADG 5820 A+

(Masina de spalat vase semi-incorporabila, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm)

Whirlpool ADG 5820 A+ este o masina de spalat vase, dotata cu programe nu foarte variate, dar care asigura strictul necesar. Este destul de incapatoare, iar contrar asteptarilor, nu este una dintre cele mai ieftine masini de spalat. In acest review, vom prezenta toate aspectele aparatului, vom indruma catre cel mai bun pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii, care au testat produsul, sa-si exprime opinia.

Whirlpool ADG 5820 A+

Masina de spalat vase, incapatoare, dar cu o varietate redusa a programelor de spalare. Asigura fara probleme strictul necesar.

 

Whirlpool ADG 5820 A+ este o masina de spalat vase, destul de incapatoare. Fiind permisa introducerea a 12 seturi de vase, inseamna ca puteti sa spalati lejer, toate vasele murdarite la o petrecere. Fie ca lansati un program de spalare in timpul zilei, fie ca faceti acest lucru pe timp de noapte, la finalizarea ciclului de spalare, vasele vor fi perfect curate si uscate. In randurile urmatoare veti vedea care dintre programe asigura si uscarea finala.

Nu este cea mai economica masina de spalat, din punct de vedere al consumului de curent. Acest lucru este confirmate de incadrarea sa in clasa energetica A+.

Whirlpool ADG 5820 A+ review, pret, pareri, opinii

Informatii despre programele de spalare

Whirlpool ADG 5820 A+ detine doar 5 programe de spalare, dintre care doua sunt scurte. Haideti sa vedem despre ce e vorba.

Prespalarea este un program care utilizeaza 4 litri de apa rece. Rolul sau este de a inmuia resturile de pe vasele foarte murdare, care urmeaza a fi introduse la un ciclu complet. Acest program dureaza 14 – 16 minute.

Rapid este un program scurt, care utilizeaza 11 litri de apa, la o temperatura de 45°C. Rolul acestui program este de a spala vasele usor murdare, fara resturi uscate de mancare. Nu este un program complet, deoarece nu asigura si uscarea. Programul dureaza 30-50 minute.

Eco este un program perfect pentru vasele cu un nivel mediu de murdarie. Este cel mai economic program, din punct de vedere al consumului de energie si apa. Utilizeaza 12 litri de apa, la o temperatura de 50°C. Dureaza 170 minute si asigura uscarea finala.

Intensiv este programul recomandat pentru vase rezistente, foarte murdare. Este indicata introducerea oalelor, tigailor si cratitelor, nu a paharelor sau obiectelor fragile. Se vor consuma 15 litri de apa, la o temperatura ridicata de 65°C. Este cel mai lung program, putand ajunge pana la 175 minute. La final, toate vasele vor fi uscate.

Incarcare pe jumatate este un program care va permite sa spalati si mai putine vase. Nu este obligatoriu sa asteptati pana veti umple masina de spalat. Este perfect pentru vase cu un grad de murdarie mic spre mediu. Utilizeaza 7,5 litri de apa, la o temperatura de 50°C. Programul va dura 75-80 minute si va asigura uscarea completa.

Orice program de spalare poate porni cu o intarziere de 2, 4, 8 ore, in caz ca doriti sa fiti acasa atunci cand se finalizeaza spalarea si uscarea vaselor, pentru a le aseza la locul lor. Pentru a seta aceasta intarziere, veti avea cate un program aferent timpului dorit.

Mai multe detalii despre functionarea masinii de spalat, puteti afla din acest manual de utilizare.

Concluzia este ca Whirlpool ADG 5820 A+ reprezinta o masina de spalat vase, incapatoare, dar cu putine programe de spalare. Acest lucru nu inseamna ca nu este eficienta, ci doar ca asigura strictul necesar si nimic mai mult. Exista masini de spalat vase, care pot genera un confort sporit. In aceasta perioada, modelul Bosch SMV50E60EU, cu performante asemanatoare, se vinde la un pret mai mic.

Orice masina de spalat vase este un mare ajutor in casa oamenilor. Ganditi-va doar la acele momente, cand trebuie sa stati sa spalati toate vasele murdarite in urma unei petreceri cu peste 10 persoane.

Whirlpool ADG 5820 A+

Masina de spalat vase, incapatoare, dar cu o varietate redusa a programelor de spalare. Asigura fara probleme strictul necesar.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi)   12
Clasa de eficienta energetica   A+
Numar de programe   5
Tip incorporare   Partial incorporabila
Clasa de eficienta la spalare   A+
Clasa de eficienta la uscare   A
Control   Electronic
Optiune incarcare la jumatate   Da

PROGRAME SI OPTIUNI

Filtru autocuratare   Da
Program prespalare   Da
Altele   Eco 50 °C, Intensiv 70

SENZORI

Nivele de temperatura   3

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata   Da
Indicator sare   Da
Indicator terminare program   Da

CONSUM

Consum de energie (kW/ciclu de spalare)   1.02
Consum de apa (l/ciclu)   12

ACCESORII

Cos reglabil pe inaltime   Da

DATE TEHNICE

Latime (cm)   60
Nivel de zgomot dB(A)   48
Dimensiuni (IxLxA) cm   82 x 59.7 x 55.5

Whirlpool ADG 5820 A+ review, pret, pareri, opinii

Whirlpool ADG 5820 A+, Masina de spalat vase semi-incorporabila, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm
Whirlpool ADG 5820 A+ review, pret, pareri, opinii
8.6 Total Score
Volum generos, dar putine programe

Whirlpool ADG 5820 A+ review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
8.5
Economie
8
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search