Hotpoint Aqualtis AQ83D29, Masina de spalat rufe, 1200 RPM, 8 kg, Clasa A+++, Display LCD

Hotpoint Aqualtis AQ83D29

(Masina de spalat rufe, 1200 RPM, 8 kg, Clasa A+++, Display LCD)

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este o masina de spalat rufe, de ultima generatie. Este performanta si foarte eficienta datorita numeroaselor programe de spalare. Exista cate un program pentru fiecare tip de material, sau articol vestimentar. In acest review, vom detalia toate aspectele masinii de spalat, vom indruma catre cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii sa-si exprime opinia, in cazul in care au testat produsul.

Hotpoint Aqualtis AQ83D29

Masina de spalat performanta, eficienta, moderna, dotata cu un numar mare de programe de spalare. Este suficient de incapatoare pentru a fi amplasata intr-o casa cu peste 5 persoane.

 

Caracteristici si functii

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Este foare incapatoare si va permite sa spalati 8 kg de haine, intr-un singur ciclu. Exista masini de spalat si la 12 kg, dar o comparatie mai umana am putea sa facem cu cele de 6 kg. Mai pe scurt, masina de spalat este perfecta pentru o casa in care locuiesc peste 5 persoane.

Fiind incadrata in clasa energetica A+++ (cea mai economica) garanteaza un consum cu aproximativ 45 % mai mic, decat al masinilor de spalat din clasa A+. Si consumul de curent este o caracteristica importanta de care trebuie sa tinem cont.

In momentul stoarcerii, turatia maxima atinge 1200 rpm. Este un nivel destul de ridicat, care va asigura ca hainele vor fi foarte bine stoarse si se vor usca intr-un timp scurt. Nu recomandam masinile de spalat cu turatii mai mici de 1000 rpm.

Pentru motoarele masinilor de spalat din gama Aqualtis, Hotpoint ofera o garantie de 10 ani!

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este o masina de spalat cu avantaje majore la capitolele urmatoare: eliminarea perfecta a 20 dintre cele mai dificile pete, pastrarea culorii hainelor pentru o lunga perioada de timp, eficienta sporita cu un mic consum de energie. De pe site-ul oficial www.hotpoint.ro, aflam ca “produsele Hotpoint au obținut aprobarea fundației de alergologie Allergy UK, garantând eficiența lor în reducerea polenului și a prafului produs de acarieni, pe baza măsurătorilor comparate cu rezultatele testelor științifice.”

Numeroase programe de spalat, diversificate

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este una dintre masinile de spalat care detin cele mai multe cicluri de spalare. In totalitate sunt 17 programe diferite. Fiecare are un rol bine stabilit si ofera eficienta pe un anumit sector de materiale.

In primul rand, exista programele de baza, care se adreseaza direct materialelor. Acestea sunt: bumbac (3 programe), sintetice (2 programe), lana/casmir, ultra delicate (matase, perdele, etc.). Apoi, intervin programe de spalat speciale, care se axeaza pe categorii de articole vestimentare.

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 este una dintre putinele masini de spalat rufe, care detin programe pentru rufe albe, rufe negre, rufe colorate. Fiecare detine caracteristici diferite pentru a obtine rezultatul perfect.

Programul Camasi este foarte util pentru o casa in care locuitorii isi desfasoara activiatea zilnica intr-un domeniu office. Acest program nu va stoarce puternic hainele, pentru a nu deteriora materialele. Programul dureaza doar 75 minute.

Ce parere aveti despre faptul ca exista program pentru lenjerii (prosoape, cearsafuri, etc.), dar si program special pentru pilote? Doar in grila de programe a unei masini de spalat marca Hotpoint, am intalnit aceste doua programe.

Antialergic este un program foarte important pentru spalarea hainelor purtate de persoanele cu alergii, sau pentru cele ale bebelusilor. Petele si alergenii sunt eliminate in doua secvente separate: incalzirea apei la inceputul programului, urmata de mentinerea temperaturii la 60°C.

Mai multe detalii despre programele de spalare, puteti studia in imaginea de mai jos, iar daca doriti sa informatii despre functionarea si instalarea masinii de spalat, accesati manualul de utilizare oficial.

tabel programe de spalare

Designul este unul modern si reprezinta un capitol care se imbina perfect cu performantele de ultima generatie. Hotpoint Aqualtis AQ83D29 Este o masina de spalat complexa, din toate punctele de vedere.

Concluzia este ca Hotpoint Aqualtis AQ83D29 reprezinta o masina de spalat perfecta pentru persoanele cu pretentii ridicate. Este foarte incapatoare si detine multe programe de spalare, pe care nu le-am intalnit la nicio alta masina de spalat. Elimina peste 22 dintre cele mai dificile pete, in timp ce consuma putine resurse. Evident, nu este o masina de spalat ieftina. Daca va doriti un model incapator si foarte bun, va pot recomanda Sharp ESFC8104W3EE.

Hotpoint Aqualtis AQ83D29

Masina de spalat performanta, eficienta, moderna, dotata cu un numar mare de programe de spalare. Este suficient de incapatoare pentru a fi amplasata intr-o casa cu peste 5 persoane.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare   Frontala
Tip afisaj   LCD
Viteza de centrifugare (rpm)   1200
Capacitate de incarcare (kg) :   8
Clasa de eficienta energetica   A+++
Clasa de eficienta la spalare   A
Clasa de eficienta la centrifugare   B

PROGRAME

Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program usor de calcat   Da
Altele   Antialergic

FUNCTII SI SIGURANTA

Programare intarziata   Da
Altele   Super Silent

DETALII TEHNICE

Dimensiuni (IxLxA cm):   85 x 59.5 x 61.6
Diametru hublou (cm)   42.5
Deschidere hublou (grade)   150
Material cuva   Poliplex
Material tambur   Inox
Culoare   Alb
Greutate (Kg)   75

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 pret, review, pareri, opinii 

Hotpoint Aqualtis AQ83D29, Masina de spalat rufe, 1200 RPM, 8 kg, Clasa A+++, Display LCD
Hotpoint Aqualtis AQ83D29 review, pret, pareri, opinii
9.8 Total Score
Performante superioare si un consum redus al resurselor

Hotpoint Aqualtis AQ83D29 review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search