Bosch SMV50E60EU, Masina de spalat vase incorporabila, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm

Bosch SMV50E60EU

(Masina de spalat vase incorporabila, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm)

Bosch SMV50E60EU este o masina de spalat vase, destul de incapatoare, dotata cu un numar mic de programe de spalare, dar cu o eficienta ridicata. Este o masina de spalat care asigura protectie impotriva inundatiei si detine mai multe sisteme pentru o siguranta sporita. In acest review, vom detalia toate aspectele aparatului si vom propune cel mai mic pret.

Bosch SMV50E60EU

Masina de spalat incapatoare, fara prea multe programe de spalare, dar cu o eficienta suficienta. Nu este ieftina.

 

Bosch SMV50E60EU este o masina de spalat vase, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi. Este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Dimensiunile exterioare sunt 81.5 x 59.8 x 55 (IxLxA) cm.

Programele de spalare nu sunt foarte multe, dar veti vedea ca isi fac datoria foarte bine, in cazul tuturor tipurilor de vase.

Intensiv este un program perfect pentru vasele rezistente, foarte murdare. Includem aici oale, tigai si cratie, cu acel tip de murdarie arsa, uscata, foarte bine fixate pe material. Utilizeaza apa la o temperatura ridicata, de 70ºC. Este un program complet, care asigura si uscarea finala.

Normal este un program potrivit si pentru vase mixte, rezistente, cu un grad de murdarie mediu spre ridicat. Utilizeaza apa la o temperatura de 65ºC, iar la final asigura si uscarea.

Eco este un program potrivit pentru farfurii, cani si tacamuri, cu un grad mediu de murdarie. Este cel mai economic program, din punct de vedere al consumului de curent si apa. Utilizeaza apa la o temperatura de 50ºC. Este un program complet, care asigura uscarea finala.

Delicat este programul adresat vaselor din sticla/cristal si altor obiecte sensibile, cu un grad mic de murdarie. Utilizeaza apa la o temperatura de doar 40ºC. Programul asigura si uscare.

Rapid este un program scurt, care utilizeaza apa la o temperatura de 45ºC. Se adreseaza canilor si paharelor, nu foarte murdare. Nu asigura uscarea, dar o puteti selecta extra.

Prespalarea este un program scurt, de doar 8 minute, care are rolul de a inmuia mizeria de pe vasele ce urmeaza a fi introduse la un program efectiv. Utilizeaza apa rece.

Bosch SMV50E60EU interior masina de spalat vase

Bosch SMV50E60EU este o masina de spalat vase, care va permite sa spalati si jumatate de incarcatura. Adica, daca nu aveti destule vase de introdus la spalat, puteti selecta semi incarcare si astfel economisiti resurse.

 

Concluzia este ca Bosch SMV50E60EU reprezinta o masina de spalat performanta, destul de incapatoare, cu un numar redus de programe de spalare, dar care isi fac treaba foarte bine. Exista masini de spalat si cu 8 programe, dar consider ca nu sunt toate necesare. Nu se vinde cu un pret mic.

Bosch SMV50E60EU

Masina de spalat incapatoare, fara prea multe programe de spalare, dar cu o eficienta suficienta. Nu este ieftina.

Bosch SMV50E60EU, Masina de spalat vase incorporabila, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm
Bosch SMV50E60EU review, pret, pareri, opinii
8.9 Total Score
Performante superioare pentru o masina de spalat vase, foarte incapatoare

Bosch SMV50E60EU review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
8
Economie
8.5
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search