Star-Light WMM-610A++, Masina de spalat rufe, 6 kg, 1000 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb

Star-Light WMM-610A++ Masina de spalat rufe, 6 kg, 1000 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb

Star-Light WMM-610A++ este o masina de spalat moderna, dar nu foarte incapatoare. Este perfecta pentru o casa in care locuiesc putine persoane. Star-Light este un brand sub care cunoscutul retailer Emag, comercializeaza aparatura electronica si electrocasnica. In ultimii ani s-au facut din ce in ce mai cunoscuti, pentru ca vand la un pret mult mai mic decat competitorii.

In acest review, vom prezenta toate detaliile despre masina de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii din subsolul paginii, puteti afla pareri din partea clientilor si va puteti exprima parerea despre produs. 

Star-Light WMM-610A++

 

Care sunt performantele masinii de spalat Star-Light WMM-610A++?

Star-Light WMM-610A++ este o masina de spalat potrivita pentru casele in care nu locuiesc foarte multe persoane. Spun acest lucru pentru ca la o spalare puteti introduce maxim 6 kg de haine. Singurul risc, daca depasiti aceasta cantitate este ca hainele sa nu fie foarte bine clatite.

Star-Light WMM-610A++ este o masina de spalat economica. Fiind incadrata in clasa energetica A++, dovedeste un consum cu aproximativ 25% mai mic, decat al unei masini de spalat din clasa A+.

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii este de 1000 rpm. Nu este un nivel foarte mare, existand masini de spalat care ajung la 1200, 1400 rpm. Cumva, pentru o cantitate destul de mica de haine, nu este necesara o stoarcere mai puternica.

Masina de spalat detine un sistem electronic de control al balansului, ceea ce garanteaza un echilibru perfect in timpul functionarii. Nu vibreaza si reduce zgomotul foarte mult.

Daca doriti sa fiti acasa in momentul in care masina termina de spalat, exista o varianta sa programati ora de incepere a spalarii. Este un avantaj important, pentru ca hainele nu ar trebui sa ramana inchise mult timp, ude, pentru ca vor capata un miros neplacut.

Cum functioneaza masina de spalat Star-Light WMM-610A++?

Dupa ce ati sortat hainele si le-ati introdus in masina de spalat, trebuie sa puneti detergent si balsam. Cuva detergentilor se afla in partea din stanga sus. Apoi urmeaza selectarea programului in functie de preferinte. Acest lucru se realizeaza rotind butonul din centru, catre programul dorit. In partea din dreapta, observati un display inconjurat de niste butoane. Acolo puteti face anumite setari, cum ar fi: modificarea temperaturii apei, modificarea turatiei la stoarcere, sau puteti salva un program preferat, pe care sa-l utilizati mai des.

Cate programe de spalare exista si care este eficienta lor?

Star-Light WMM-610A++ detine 16 programe de spalare, pe care le-as clasifica in programe de baza si programe cu particularitati speciale.

Programele de baza sunt cele care se refera strict la materiale: bumbac intensiv, bumbac 60°C, bumbac 40°C, bumbac 20°C, lana, delicate/matase, sintetice. Observam ca sunt multe programe adresate bumbacului. Fiecare utilizeaza o temperatura diferita a apei.

Pe langa aceste programe, mai sunt si urmatoarele.

Baby Care este un program care nu trebuie sa lipseasca de la nicio masina la care se spala haine de bebelusi. Acest program inlatura murdaria si microbii, iar la final, asigura o clatire foarte atenta. Este important ca nicio urma de detergent, sa nu ramana impregnata in tesatura hainelor de bebelusi. Cei mici au pielea sensibila si ar putea fi iritati.

Sport este un program potrivit pentru spalarea articolelor sportive, care in general sunt fabricate din polyester. Acestea capata un miros neplacut si tocmai de aceea trebuiesc spalate in conditii speciale.

Mix  este un program la care puteti spala in acelasi timp hainele de bumbac si cele sintetice.

My Cicle este un program caruia ii puteti stabili parametri de functionare. Poate fi numit programul favorit.

Mai exista si 3 programe complementare cu rol in: clatire si stoarcere, doar stoarcere, doar scurgere.

Fata de cele mai performante masini de spalat, acesteia ii lipsesc programul Spalare Manuala si programul Camasi. In locul acelora, puteti utiliza fara probleme programul Delicate.

Concluzie

Star-Light WMM-610A++ este o masina de spalat eficienta, ieftina, potrivita pentru o casa in care locuiesc putine persoane. Este eficienta pentru parintii care au bebelusi. Este o masina de spalat economica si silentioasa. Din acest motiv poate fi amplasata si in bucatarie. Se vinde cu un pret destul de mic, ceea ce o face remarcabila.

Star-Light WMM-610A++

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Masina de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare   Frontal
Tip afisaj   LED
Viteza de centrifugare (rpm)   1000
Capacitate de incarcare (kg)   6
Clasa de eficienta energetica   A++

PROGRAME

Program rapid (min)   Da
Numar programe   16
Program extra-clatire   Da
Program prespalare   Da
Programe   Baby, Clatire + Centrifugare, Centrifugare, Autocuratare
Program lenjerie   Da
Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program sintetice   Da
Program delicate   Da
Program Mix   Da
Program Sport   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale   Reglare temperatura, Program personalizat la alegere, Sistem electronic de control al balansului
Selector centrifugare   Da
Sistem detectare spuma   Da
Sistem siguranta impotriva copiilor   Da
Informatii display   Da
Programare intarziata   Da

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l)   9240
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   74
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   58
Dimensiuni (IxLxA cm)   85 x 59.5 x 47
Diametru hublou (cm)   30
Volum tambur   38 l
Material cuva   Polipropilena
Material tambur   Inox
Culoare   Alb
Greutate (Kg)   54

Star-Light WMM-610A++ review, pret, pareri, opinii

Star-Light WMM-610A++, Masina de spalat rufe, 6 kg, 1000 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb
Star-Light WMM-610A++ review, pret, pareri, opinii
8.9 Total Score
Eficienta la un pret mic

Star-Light WMM-610A++ review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8.5
Economie
9
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search