Indesit DFG15B10, Masina de spalat vase, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Indesit DFG15B10 Masina de spalat vase, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Indesit DFG15B10 este o masina de spalat vase, ieftina, foarte incapatoare, dar cu putine programe de spalare. Asigura strictul necesar, cu un numar minim de programe. Puteti sa o amplasati oriunde, nefiind nevoie sa o incorporati in mobilier. Din acest review, veti afla toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii din subsolul paginii, veti cunoaste care sunt parerile utilizatorilor.

Indesit DFG15B10

 

Care sunt performantele masinii de spalat vase Indesit DFG15B10?

Indesit DFG15B10 este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Puteti introduce la un singur ciclu, 13 seturi de vase si tacamuri. Tot ce murdariti dupa o petrecere in familie, puteti curata la un singur program.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm.

Indesit DFG15B10 este un model independent de masina de spalat, care poate fi amplasata oriunde. Nu este obligatoriu sa o incorporati in mobilier, in bucatarie. Acesta constituie un avantaj major pentru cei care au bucatarii nu foarte spatioase.

Informatii despre programele de spalare 

Indesit DFG15B10 detine 5 programe de spalare, care pot elimina murdaria perfect, de pe toate tipurile de vase.

Eco este cel mai economic program din punct de vedere al consumului de apa si curent. Obtine rezultate foarte bune pentru vase cu un grad normal de murdarie. Dureaza 3 ore si 10 minute si consuma 11 litri de apa.

Intensiv este singurul program recomandat pentru spalarea perfecta a vaselor rezistente, foarte murdare. Discutam aici despre oale, cratite si tigai, pe care mancarea s-a lipit, sau chiar s-a ars. Programul dureaza 2 ore si 30 minute si consuma 16,5 litri de apa, la o temperatura ridicata de 65°C.

Normal este un program care poate spala toate vasele cu un grad mediu de murdarie. Dureaza 2 ore si consuma 16 litri de apa, la o temperatura de 55°C.

Rapid este un program care dureaza doar 40 minute. Eficienta sa este dovedita pentru un numar mic de vase. Este programul perfect pentru cupluri. Au mancat, au baut, introduc vasele in masina si in 40 minute sunt gata curatate. La acest ciclu se vor consuma 9 litri de apa, la o temperatura de 50°C. Acesta este singurul program la care nu se asigura si uscare.

Prespalarea este un ciclu scurt, de doar 10 minute. Are rolul de a inmuia mizeria de pe vase. Se foloseste doar in cazul in care considerati ca vasele sunt extrem de murdare. La acest program se vor consuma doar 4 litri de apa rece.

Concluzie

Indesit DFG15B10 este o masina de spalat vase, foarte incapatoare, dar cu putine programe de spalare. Poate asigura strictul necesar, fara probleme, chiar daca lipsesc programe importante, cum ar fi un program special pentru vasele din sticla sau cristal. Faptul ca este un aparat independent, consideram a fi un avantaj. Nu trebuie sa o incorporati in mobilier, pentru a o masca. O puteti amplasa oriunde. Referitor la pret, Indesit DFG15B10 este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase, desi este foarte incapatoare.

Principalul motiv pentru a cumpara o masina de spalat este ca ne scapa de momentele in care dupa fiecare petrecere ar trebui sa ne mutam in bucatarie, deasupra chiuvetei. Avand o masina de spalat vase, putem sa ramanem alaturi de familie si prieteni, dupa fiecare intalnire. Nu mai pierdem ore intregi deasupra chiuvetei. 

Indesit DFG15B10

Indesit DFG15B10 review, pret, pareri, opinii.

Indesit DFG15B10, Masina de spalat vase, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm, Alb
Indesit DFG15B10 review, pret, pareri, opinii
9.3 Total Score
Incapatoare si foarte ieftina

Indesit DFG15B10 review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8
Economie
9
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search