Samsung WF70F5E5U4X/LE, Masina de spalat rufe, 1400 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Inox

Samsung WF70F5E5U4X/LE Masina de spalat rufe, 1400 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Inox

Samsung WF70F5E5U4X/LE este o masina de spalat rufe, care, pe langa designul modern, este capabila sa obtina rezultate impresionante la spalare. Este foarte silentioasa si economica. In acest review, veti afla toate detaliile despre masina de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret.

Samsung WF70F5E5U4X/LE

 

Specificatii, functii si tehnologie

Samsung WF70F5E5U4X/LE este o masina de spalat rufe, cu incarcare frontala. Puteti introduce pana la 7 kg de haine, la un singur ciclu. Daca depasiti aceasta cantitate, singura problema ar putea fi ca hainele sa nu fie clatite foarte bine.

Turatia maxima realizata in momentul stoarcerii, va fi de 1400 rpm. Este cel mai eficient nivel de stoarcere pe care il poate atinge o masina de spalat.

Samsung WF70F5E5U4X/LE este o masina de spalat foarte economica. Din acest motiv a fost incadrata in cea mai eficienta clasa energetica – A+++.

Samsung WF70F5E5U4X/LE este una dintre masinile de spalat dotate cu tehnologia de ultima generatie Eco Bubble. Aceasta tehnologie obtine rezultate perfecte de spalare, la fiecare ciclu si functioneaza in felul urmator. Apa, impreuna cu detergentul si cu aerul pompat printr-o conducta, formeaza bule, care patrund mai eficient in tesatura articolelor. Astfel, este posibila eliminarea celor mai rezistente pete.

Samsung WF70F5E5U4X/LE este dotata cu un motor cu invertor digital. Acest lucru inseamna ca pentru rotirea tamburului se vor utiliza magneti, fapt ce implica reducerea frecarii, durabilitate crescuta si silentiozitate.

Un sistem de siguranta, va putea restrictiona accesul copiilor la butoanele masinii de spalat. Chiar daca vor apasa pe ele, nu se va schimba nimic in timpul functionarii acesteia.

samsung-wf70f5e5u4xle-programe

Am expus mai sus o imagine de ansamblu a panoului de comenzi. Mi se pare foarte explicit, chiar daca programele sunt prezentate in limba engleza. Apreciez faptul ca programele sunt afisate in format simbol si text, iar pentru a va asigura ca ati ales programul dorit, se va aprinde un led albastru in dreptul fiecaruia.

Partea din dreapta este ocupata de un display modern, inconjurat de cateva butoane. Acele butoane va permit sa stabiliti cateva detalii importante. Puteti sa alegeti ora de pornire a unui program de spalare, stabiliti turatia maxima pentru fiecare program, sau temperatura apei. Aceste setari pot fi facute optional, in caz ca doriti sa modificati anumiti parametri stabiliti din fabrica.

Pe display va fi afisat si timpul ramas pana la finalizarea fiecarui ciclu de spalare.

Detalii despre programele de spalare

Samsung WF70F5E5U4X/LE este o masina de spalat performanta, dotata cu 14 programe de spalare. Toate au un rol important in eliminarea petelor de pe haine. Unele program vor fi utilizate des, iar altele mai rar.

Programele pe care le veti utiliza des se refera la tipul materialelor, cum ar fi programele pentru: bumbac, sintetice, denim (blugi sau camasi de blugi), lana/casmir. Nu am observat un program special pentru delicate, dar puteti apela fara grija la optiunea spalare manuala.

Baby Care este programul perfect pentru curatarea hainelor de bebelusi. Mai exact, acest program poate curata hainele foarte bine, sa dispala microbii, iar la final, garanteaza o clatire perfecta. Este important sa utilizati acest program pentru hainele celor mici, pentru ca va elimina orice urma de detergent, ce le-ar putea irita pielea.

Dark Garment este un program special pentru spalarea perfecta a hainelor si articolelor inchise la culoare.

Pentru pastrarea aparatului in conditii de igiena deplina, producatorul a conceput un program special Eco Drum Clean. Acesta este recomandat sa fie aplicat dupa 40 de spalari. Chiar daca este o masina cu activitate de curatare, ce utilizeaza apa si detergenti, prin anumite zone ascunse, se pot aduna reziduuri. Pentru o igiena perfecta, este recomandat sa efectuati acest program, cu interiorul gol (fara haine).

 

Concluzia este ca Samsung WF70F5E5U4X/LE reprezinta o masina de spalat moderna si eficienta. Detine o tehnologie care poate elimina chiar si cele mai problematice pete. Este foarte economica si prezinta un meniu usor de inteles si de utilizat. Nu este o masina de spalat ieftina, poate doar in campaniile de reduceri masive.

Samsung WF70F5E5U4X/LE

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Incarcare frontala
Tip incarcare   Frontala
Tip afisaj   LED
Viteza de centrifugare (rpm)   1400
Capacitate de incarcare (kg)   7
Clasa de eficienta energetica   A+++

PROGRAME

Program rapid (min)   15
Numar programe   15
Program prespalare   Da
Programe   Super Eco Wash, Outdoor, Baby care, Centrifugare, Daily Wash
Program bumbac   Da
Program lana   Da
Program sintetice   Da
Program usor de calcat   Da
Program spalare manuala   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale   Eco Bubble
Selector centrifugare   Da
Fuzzy Logic   Da
Control supraincalzire   Da
Sistem detectare spuma   Da
Sistem siguranta impotriva copiilor   Da
Altele   Motor Digital Inverter

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l)   9400
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   74
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   54
Dimensiuni (IxLxA cm)   85 x 60 x 55
Inox   Da
Culoare   Inox
Greutate (Kg)   61

Samsung WF70F5E5U4X/LE review, pret, pareri, opinii

Samsung WF70F5E5U4X/LE, Masina de spalat rufe, 1400 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Inox
Samsung WF70F5E5U4X/LE review, pret, pareri, opinii
9.5 Total Score
Performante superioare, silentiozitate si economie

Samsung WF70F5E5U4X/LE review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search