Samsung WW80K44305W/LE Add-Wash – Review, Pret si Pareri

Samsung WW80K44305W/LE Add-Wash

[Masina de spalat rufe, 8 kg, 1400 RPM, A+++, 60 cm, Alb]

Samsung WW80K44305W/LE este o masina de spalat incapatoare, ce detine performante remarcabile si o inovatie pe care numai la acest brand o putem gasi. Se vinde cu un pret nesperat de bun. In prezentul review vom sublinia avantajele si dezavantajele aparatului, pentru a va face o parere de ansamblu.

VEZI SI PRET PRODUS RESIGILAT

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Add-Wash este inovatia pe care o asteptam de mult timp. Daca nu o adopta Samsung, nu avea cine sa ne surprinda. De cate ori vi s-a intamplat sa porniti un program de spalare si sa va dati seama ca ati uitat un articol, de care chiar ati avea nevoie urgenta? Iata ca s-a rezolvat si aceasta problema. Observati ca pe usa masinii de spalat, a fost montat un hublou pe care il puteti deschide in timp ce programul de spalare isi continua actiunea. Introduceti articolul si l-ati inchis. Super simplu!

hublou Samsung AddWash

Samsung WW80K44305W/LE este o masina de spalat cu o capacitate generoasa de spalare. Intr-un singur ciclu, poate spala pana la 8 kg de haine. Producatorul recomanda sa nu depasiti aceasta cantitate pentru a obtine rezultate excelente. Nu inseamna ca trebuie sa cantariti hainele inainte de a le introduce in cuva. Daca depasiti cele 8 kg, singurul risc este ca hainele sa nu fie bine clatite.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 60 x 85 x 55 cm (Latime x Inaltime x Adancime).

Turatia maxima atinsa in momentul stoarcerii hainelor, este de 1400 rpm. Este vorba despre cea mai eficienta stoarcere pe care o poate exercita o masina de spalat. Ma asteptam la acest lucru din partea celor de la Samsung. In plus, era nevoie de o stoarcere cu simt de raspundere in cazul unei masini ce spala o mare cantitate de haine.

Fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, masina de spalat va consuma cu aproximativ 45% mai putin curent, decat un aparat similar din clasa A+.

Motorul acestei masini de spalat este cu invertor digital. Consuma mai putina energie, este mai silentios, iar prin eliminarea periilor durata de viata i se prelungeste considerabil. Pentru acest motor, se ofera si o garantie de 10 ani.

Samsung WW80K44305W/LE este una dintre masinile de spalat rufe dotate cu tehnologie Smart Check. Practic, daca vreodata vi se pare ca aparatul ar functiona intr-un mod ciudat, nu trebuie sa chemati un instalator pentru evaluare. Instalati o aplicatie pe smart phone, pe acesta il apropiati de masina de spalat si scanarea se va realiza rapid.

smart check

Samsung WW80K44305W/LE va permite sa personalizati programele dupa bunul plac. Puteti modifica temperatura apei utilizate la fiecare program, sau nivelul de stoarcere. De asemenea, poate fi setata ora de incepere a spalarii si va fi afisat timpul ramas pana la finalizarea unui program.

MAI MULTE POZE SI SPECIFICATII

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Din lista programelor de spalare, fac parte urmatoarele:

 • Program rapid 15′,
 • Bumbac,
 • Lana, casmir,
 • Sintetice,
 • Colorate,
 • Delicate,
 • Sport,
 • Extra-clatire,
 • Spalare zilnica,
 • Baby care,
 • Stoarcere suplimentara,
 • Program autocuratare.

Consider ca aceste programe sunt suficiente, iar eficienta lor este incontestabila.

 

Concluzie

La finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele notiuni. Samsung WW80K44305W/LE este o masina de spalat performanta, incapatoare si economica. Detine avantaje pe care nu le intalnim la multe masini de spalat. Se potriveste intr-o casa cu mai mult de 3 locuitori. Tehnologia Add-Wash va ajuta sa aveti hainele curate in permanenta.

Se vinde cu un pret neasteptat de bun, in aceasta campanie de promotii.

Samsung WW80K44305W/LE

Samsung WW80K44305W/LE review, pret, pareri, promotii

Samsung WW80K44305W/LE Add-Wash – Review, Pret si Pareri
9.6 Total Score
Masina de spalat performanta, incapatoare si economica

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
9.5
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search