Beko HTV8733XSO, masina de spalat rufe cu uscator – Review, Pareri si Pret redus

Beko HTV8733XSO

[Masina de spalat rufe cu uscator, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 16 programe, Motor ProSmart Inverter, Wash & Wear, BabyProtect, Clasa A, Alb] 

Beko HTV8733XSO este o masina de spalat cu uscator, apreciata pentru performantele sale, dar si pentru pretul bun cu care se vinde in aceasta perioada. Este un aparat foarte util pentru persoanele comode, dar si pentru cazurile in care nu exista loc pentru uscarea hainelor, intr-o locuinta. Primul exemplu ar fi apartamentele fara balcoane.

In acest review vom prezenta amanuntit performantele acestui aparat, pentru a va face o parere de ansamblu. Vom indruma catre cel mai mic pret. Asteptam pareri ale utilizatorilor, in sectiunea de comentarii. 

VEZI SI PRET PRODUS RESIGILAT

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko HTV8733XSO este o masina de spalat cu uscator, incapatoare. Poate spala 8 kg de haine si poate usca 5 kg de haine, intr-un singur ciclu. Va veti intreba de ce cantitatea de uscare este mai mica. Daca masina ar fi plina 100%, articolele nu ar putea fi uscate foarte bine. Nu s-ar forma spatii intre articole, pentru a patrunde aer cald.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 60 x 84 x 54 cm (Latime x Inaltime x Adancime). Chiar daca vorbim despre o masina de spalat cu uscator, dimensiunile nu sunt mai mari decat al uneia fara uscator.

Turatia maxima la care se exercita stoarcerea este de 1400 rpm. Acest nivel este maximul intalnit la o masina de spalat. De obicei, masinile de spalat cu uscator, beneficiaza de stoarceri foarte bune.

Fiind incadrata in clasa energetica A, nu este una dintre cele mai economice masini de spalat. Consider ca eficienta unui asemenea aparat consta in altceva, nu in consumul redus de curent.

Aquawave este o specificatie ce se refera la forma cuvei. Aceasta detine mici formatiuni care imita cursul valurilor. Studiile arata ca acesta este un avantaj ce duce la patrunderea eficienta a apei printre tesaturile materialelor.

Beko HTV8733XSO aquawave

Aquafusion este un sistem patentat de catre Beko ce duce la o economisire anuala de 5,5 kg de detergent. Mai exact, acest sistem valorifica la maximum consumul de apa, curentul electric si detergentul.

In plus exista si un sistem Optisense alcatuit din 4 senzori care vor contribui la spalarea eficienta exercitata la fiecare ciclu.

Beko HTV8733XSO optisense

Pana la descrierea programelor de spalare, va las aici un articol in care am precizat pareri pro si contra ale masinilor de spalat cu uscator.

 

Cum functioneaza masina de spalat LG FH2C3TD?

Beko HTV8733XSO programe de spalare

Primul pas este sa sortati hainele si sa le introduceti in cuva masinii. Apoi dozati detergentul, balsamul sau celelalte substante pe care le utilizati. Continuati prin selectarea programului potrivit, rotind butonul din centru. Ultima faza este setarea anumitor optiuni suplimentare sau modificarea valorilor parametrilor. Spre exemplu, puteti modifica temperatura apei, la fiecare program, sau puteti modifica intensitatea de stoarcere a hainelor. Inclusiv o puteti anula pe aceasta.

Programele sunt bine stabilite din fabricatie si in principiu, nu aveti nimic de modificat.

In acest manual de utilizare, gasiti informatii despre tot ce ofera masina de spalat Beko HTV8733XSO.

MAI MULTE POZE SI SPECIFICATII

 

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Din manualul de utilizare am extras tabelul cu programele disponibile ale acestei masini de spalat. Tot aici veti gasi informatii despre uscare. Observati ca in cazul programelor pentru lana, delicate si spalare manuala, nu se aplica si uscare.

Beko HTV8733XSO programe spalare si consum

 

Concluzie

Beko HTV8733XSO este o masina de spalat rufe cu uscator, mai incapatoare decat alte modele. Este eficienta, gratie tehnologiilor avansate. Obtine rezultate foarte bune de spalare, cu un consum eficientizat al resurselor. Fiind privita in ansamblu, se adreseaza persoanelor comode si elegante, care nu vor sa-si intinda hainele in vazul tuturor. Sau poate fi o solutie unica pentru cei care stau la bloc si nu au balcon. Chiar si cand balcoanele sunt mici si pline de alte obiecte, nu ar fi loc pentru uscarea hainelor.

Se vinde cu un pret accesibil, comparativ cu al altor masini de spalat care nu detin si uscator.

Beko HTV8733XSO

Masina de spalat cu uscator, eficienta, incapatoare, dotata cu tehnologii de ultima generatie.

Beko HTV8733XSO review, pret, pareri, promotii.

Beko HTV8733XSO, masina de spalat rufe cu uscator – Review, Pareri si Pret redus
9.6 Total Score
Masina de spalat cu uscator, eficienta, incapatoare, la pret accesibil

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
9
Capacitate
10
No Comments

Leave a reply

Search