Samsung WW80J3283KW/LE, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Samsung WW80J3283KW/LE Masina de spalat rufe, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Samsung WW80J3283KW/LE este o masina de spalat rufe, eficienta si foarte economica. Detine un volum generos, astfel ca se potriveste in casele cu mai multi locuitori.

In acest review, vom prezenta toate detaliile masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii din subsolul paginii, puteti afla care sunt parerile clientilor. 

Samsung WW80J3283KW/LE

 

Care sunt performantele masinii de spalat Samsung WW80J3283KW/LE?

In primul rand, Samsung WW80J3283KW/LE se incadreaza in categoria celor mai incapatoare masini de spalat. Capacitatea de incarcare pe care o pune la dispozitie este de 8 kg. Dimensiunile cuvei permit sa introduceti si o cantitate de haine mai mare de 8 kg, doar ca intervine riscul ca acestea sa nu fie bine clatite.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 60 x 55 (IxLxA cm). Nu este o masina slim.

Turatia maxima care va fi atinsa este de 1200 rpm. De acest parametru este strict legata eficienta de stoarcere a hainelor. 1200 rpm reprezinta un nivel destul de ridicat. Exista masini de spalat care ating si 1400 rpm, dar si masini de spalat cu 1000 sau 800 rpm.

Samsung WW80J3283KW/LE este una dintre cele mai economice masini de spalat. Aceasta afirmatie este dovedita prin incadrarea aparatului in cea mai eficienta clasa energetica, A+++.

Suprafata tamburului are o forma care va produce mici valuri. Inginerii de la Samsung au decis ca aceasta inovatie ar putea obtine rezultate mai bune pentru spalarea hainelor. 

Samsung WW80J3283KW/LE detine un panou de comenzi care va permite sa setati nivelul de functionare al anumitor parametri. Spre exemplu, puteti modifica temperatura apei utilizate, puteti regla nivelul de stoarcere, dar si ora de incepere a unui program de spalare.

Cum functioneaza masina de spalat Samsung WW80J3283KW/LE?

Dupa ce ati sortat hainele si le-ati introdus in masina de spalare (nu mai mult de 8kg), treceti la pasul urmator. Puneti detergent si balsam in cuva din stanga. Alegeti unul dintre cele 10 programe, rotind butonul din centru.

Daca doriti sa modificati un parametru, spuneam si mai sus, puteti face anumite setari cu ajutorul panoului de comenzi amplasat in partea din dreapta.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

Ca si numar de programe, Samsung WW80J3283KW/LE nu detine foarte multe, insa acestea sunt concentrate sa asigure strictul necesar.

Spre exemplu, chiar daca nu exista un program automat cu titlul Delicate, pentru hainele pretentioase puteti alege un program de bumbac, sau sintetice, dupa care veti reduce temperatura apei la 30°C si de asemenea turatia la stoarcere.

Programele pe care le detine Samsung WW80J3283KW/LE sunt potrivite pentru bumbac, bumbac eco, sintetice, articole sportive, articole pentru bebelusi, lana/casmir, denim si un program rapid. Mai exista alte doua programe complementare, pe care le veti utiliza destul de rar: stoarcere si clatire + stoarcere.

Programul pentru hainele bebelusilor este foarte interesant si important pentru toti parintii. Cei mici au pielea usor iritabila si este importanta o clatire perfecta a hainelor. Acest program reuseste sa elimine orice urma de detergenti impregnata in tesaturi.

Sa nu spalati niciodata puloverele de lana/casmir/mohair, la un program de bumbac. De la o temperatura ridicata a apei, dimensiunile hainelor se vor micsora (intra la apa).

Concluzie

Samsung WW80J3283KW/LE este o masina de spalat eficienta, foarte incapatoare si economica. Este moderna si foarte prietenoasa, adica vi se va parea usor de utilizat. Se vinde cu un pret acceptabil, tinand cont de performantele oferite. Un model mai ieftin, cu performante similare este Sharp ESFC8104W3EE.

Samsung WW80J3283KW/LE

Samsung WW80J3283KW/LE review, pret, pareri, opinii

Samsung WW80J3283KW/LE, Masina de spalat rufe, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb
9.4 Total Score
Masina de spalat foarte incapatoare, economica si eficienta

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
8.5
Economie
10
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search