LG FH4U2VDN1, Masina de spalat rufe, 9 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

LG FH4U2VDN1 Masina de spalat rufe, 9 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

LG FH4U2VDN1 este o masina de spalat exceptionala din toate punctele de vedere. Pune la dispozitie un volum generos, deci este perfecta pentru casele in care locuiesc multe persoane. Este foarte economica si eficienta, avand multe programe de spalare. Stoarce perfect la cel mai avansat nivel.

In acest review, vom prezenta toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret. Daca aveti intrebari, le puteti comunica in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

LG FH4U2VDN1

 

Care sunt performantele masinii de spalat LG FH4U2VDN1?

LG FH4U2VDN1 este o masina de spalat perfecta pentru familiile numeroase, sau pentru institutiile de cazare (pensiuni, hoteluri). Detine o capacitate de incarcare generoasa, de 9 kg. Din acest punct de vedere, masinile de spalat se incadreaza intre 4 si 12 kg. Pretul oscileaza in consecinta. Producatorul recomanda sa introduceti maxim 9 kg de haine, la un singur program. Daca depasiti acest prag, riscul este ca hainele sa nu fie bine clatite si sa mai observati urme de detergent.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 85 x 60 x 58 (IxLxA cm).

Turatia maxima pe care o poate atinge masina de spalat in momentul stoarcerii este de 1400 rpm. Acesta este cel mai performant nivel de stoarcere, pe care il poate detine o masina de spalat. Cu cat turatia este mai mare, cu atat hainele vor fi mai bine stoarse si se vor usca mai rapid.

Chiar daca este o masina performanta si voluminoasa, LG FH4U2VDN1 este foarte economica. Aceasta afirmatie este dovedita prin incadrarea masinii de spalat in cea mai eficienta clasa energetica – A+++. Consuma cu aproximativ 44% mai putin curent, fata de un aparat similar din clasa A+.

Producatorul a inzestrat aceasta masina de spalat cu o tehnologie inovativa Turbowash. Aceasta are drept rezultat reducerea programelor de spalare, economisirea cantitatii de apa si curent si mentinerea eficientei in eliminarea petelor. Aici puteti vedea toate masinile de spalat dotate cu sistem Turbowash.

Alta tehnologie avansata se refera la 6 Motion – miscari diferite ale cuvei, in functie de programul de spalare selectat. Inginerii de la LG, au ajuns la concluzia ca miscarile cuvei sunt legate de eficienta in spalarea hainelor. Din moment ce hainele sunt confectionate din materiale diferite si masina de spalat trebuie sa functioneze diferit, pentru fiecare categorie de articole.

Motorul amplasat pe masina de spalat LG FH4U2VDN1, este Direct Drive. Mai exact, s-a renuntat la curea si scripete si s-a conectat direct la centrul tamburului. Rezultatele sunt silentiozitate, durabilitate si economie la energie.

Fiind o masina de spalat foarte performanta, producatorul a prevazut-o cu o functie de auto-diagnoza. In timp, daca aveti vreun dubiu ca masina de spalat nu functioneaza normal, puteti face o diagnoza prin apropierea telefonului mobil de masina de spalat. Este o metoda eficienta si moderna, de prevenire a avariilor.

Cum functioneaza masina de spalat LG FH4U2VDN1?

Dupa ce ati sortat hainele pe categorii, le introduceti in masina de spalat. Puneti detergent si balsam, in functie de preferinte, in cuva din stanga. Apoi treceti la selectarea programului dorit, cu ajutorul selectorului rotativ, amplasat central, in partea de sus.

In partea dreapta superioara, exista un display LED, inconjurat de mai multe butoane. Acele butoane duc la setarea unor functii suplimentare, sau la modificarea unor parametri. Nu este obligatoriu sa le folositi, pentru ca programele sunt concepute sa functioneze la parametri optimi, pentru fiecare tip de haine.

Cat de eficiente sunt programele de spalat?

LG FH4U2VDN1 este o masina de spalat dotata cu 14 programe de spalare. De retinut este faptul ca tehnologia avansata, va permite sa mai downloadati si alte programe. Totul se realizeaza printr-o aplicatie.

LG FH4U2VDN1 detine programe de baza, pe care le veti utiliza des, dar si programe mai speciale, utile pentru cazuri mai rare.

Spre exemplu, programele de baza sunt cele care se adreseaza strict materialelor si anume programele pentru bumbac, haine mixte (bumbac si sintetice), articole sportive (sintetice). Nu exista un program special pentru lana/casmir, dar poate fi downloadat. Alta varianta ar fi modificarea parametrilor, adica utilizarea unei temperaturi scazute ale apei si o stoarcele delicata.

Sa trecem la restul programelor speciale.

Easy Care si Gentle Care sunt doua programe foarte atente cu hainele. Se folosesc pentru articole delicate.

Duvet este un program special pentru spalarea carpetelor. Aici as include covorasele animalelor de companie, sau micile carpete. Este o masina de spalat incapatoare si din acest motiv, producatorul a decis oportuna crearea acestui program.

Hygiene este un program care elimina bacteriile 100%. Este foarte important pentru cei cu probleme de sanatate, sau pentru persoanele cu pielea sensibila.

Baby Care este programul pe care si-l doresc toti parintii. Stiti ca cei mici se pot irita la orice atingere. Acest program reuseste sa spele foarte bine, dar si sa clateasca hainele perfect. Nu va ramane nicio urma de detergent printre tesaturi.

Dark Wash este programul care se adreseaza hainelor inchise la culoare. Nu mai stati cu emotii ca acestea se vor decolora!

Stain Care este un program important pe care nu-l intalnim la prea multe masini de spalat. Este un tip de spalare care se concentreaza foarte mult pe eliminarea petelor rezistente. In acelasi timp, protejeaza si tesaturile.

Silent Wash este un program foarte silentios, important, mai ales pentru cazurile in care masina de spalat este amplasata in bucatarie.

Speed 14 este cel mai scurt program. Dureaza 14 minute si este perfect pentru spalarea unei cantitati mici de haine, nu foarte murdare. Poate fi utilizat cu rol de improspatare a mirosului.

Download Cycle este ultimul program. Este un program aparte, pe care il intalnim foarte rar. Permite downloadarea altor programe, in cazul in care considerati ca este necesar.

Concluzie

LG FH4U2VDN1 este o masina de spalat rufe, foarte eficienta. Este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat si isi gaseste locul in casele familiilor numeroase. Este performanta, dar in acelasi timp, foarte economica. Tinand cont de performantele pe care le pune la dispozitie, putem spune ca se vinde cu un pret foarte bun.

LG FH4U2VDN1

LG FH4U2VDN1 review, pret, pareri, opinii

LG FH4U2VDN1, Masina de spalat rufe, 9 KG, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb
9.9 Total Score
Masina de spalat foarte incapatoare, performanta si economica.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
10
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search