Hansa ZWM 407IH, Masina de spalat vase, 9 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Inox

Hansa ZWM 407IH Masina de spalat vase, 9 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Inox

Hansa ZWM 407IH este o masina de spalat vase, independenta, pe care o puteti amplasa oriunde, nu doar in bucatarie. Este destul de incapatoare si detine multe programe de spalat. In acestea consta eficienta masinii de spalat. Vom detalia toate aspectele in acest review si vom indruma catre cel mai mic pret.

Hansa ZWM 407IH

 

Care sunt performantele masinii de spalat vase Hansa ZWM 407IH?

Hansa ZWM 407IH este o masina de spalat vase, destul de incapatoare. Puteti introduce la un singur ciclu, maxim 9 seturi de vase si tacamuri. Asta inseamna ca dupa o petrecere in familie, nu mai stati deasupra chiuvetei. Treaba va ramane in sarcina masinii de spalat vase.

Dimensiunile exterioare al masinii de spalat sunt 84.5 x 44.8 x 60 (IxLxA) cm. Nu ocupa mult spatiu, pentru ca nu face parte din categoria celor mai voluminoase.

Masinile de spalat vase utilizeaza saruri si solutii de clatire. Nu trebuie sa va faceti griji referitor la cantitatea de saruri utilizata. Daca este nevoie sa completati, vi se va semnala acest lucru. Toate detaliile despre modul in care functioneaza masina de spalat vase, se gasesc in acest manual de utilizare – Hansa ZWM 407IH.

Atunci cand nu ati adunat multe vase, exista si optiunea incarcare la jumatate. Astfel, veti avea vasele curate in permanenta.

Majoritatea programelor de spalare vor implica si un ciclu de uscare. Uscarea se va face cu aer cald.

Fiind un aparat care functioneaza pe baza de apa, Hansa ZWM 407IH a fost dotata cu un sistem care previne inundatiile. In caz ca vreo piesa interna se defecteaza, este blocata alimentarea cu apa.

Daca doriti ca masina de spalat sa isi inceapa un program de spalare la orice ora, puteti seta ora de pornire cu o intarziere de maxim 24 ore.

Informatii despre programele de spalare

Hansa ZWM 407IH detine 7 programe de spalare, iar din acest motiv este foarte eficienta.

Intensiv este programul eficient pentru spalarea vaselor rezistente si foarte murdare. Aici incadram oale, cratite si tigai, pe care mancarea s-a lipit sau s-a ars. Programul utilizeaza 16 litri de apa, la o temperatura ridicata de 65°CDurata pana la finalizarea programului este de 130 minute.

Normal este programul potrivit pentru toate categoriile de vase, cu un grad mediu de murdarie. Utilizeaza 13 litri de apa, la o temperatura de 55°C. Dureaza 155 minute.

Eco este un program potrivit pentru vasele putin murdare, inclusiv vase din sticla si portelan. Este cel mai economic program, din punct de vedere al consumului de resurse. Dureaza 175 minute si consuma 9 litri de apa, la o temperatura de 50°C.

Delicat este programul destinat vaselor din sticla si cristal. Utilizeaza apa la temperatura mai redusa, 40°C, tocmai pentru a nu afecta recipientele din masina de spalat. Programul dureaza 110 minute si consuma 13 litri de apa.

Express 60′ este un program pentru vase usor murdare, care nu necesita o uscare completa. Programul dureaza doar 60 minute. Utilizeaza 9 litri de apa, la o temperatura de 60°C.

Rapid este cel mai scurt program si nu implica uscarea vaselor. Se adreseaza vaselor foarte putin murdare. Programul dureaza 40 minute si utilizeaza 10 litri de apa, la o temperatura de 40°C.

Inmuierea are rol de prespalare. Se utilizeaza in cazul in care anumite vase sunt extrem de murdare. Dureaza doar 8 minute si utilizeaza 3,5 litri de apa rece.

Concluzie

Hansa ZWM 407IH este o masina de spalat vase, destul de incapatoare, care nu ocupa mult spatiu. Fiind o masina de spalat independenta si nu una incorporabila, o puteti amplasa oriunde, nu doar in mobilierul din bucatariei. Detine multe programe de spalare, care sunt suficiente pentru curatarea tuturor tipurilor de vase.

Principalul motiv pentru care se justifica achizitia unei masini de spalat este renuntarea la timpul si munca petrecuta in jurul chiuvetei, dupa fiecare intalnire sau petrecere data acasa. Ati terminat de mancat, introduceti vasele in masina si continuati-va petrecerea. La finalul serii, vasele vor fi curatate si uscate. 

Hansa ZWM 407IH

Hansa ZWM 407IH review, pret, pareri, opinii

Hansa ZWM 407IH, Masina de spalat vase, 9 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Inox
9.1 Total Score
Masina de spalat vase, incapatoare, dotata cu multe programe de spalare.

Raport calitate/pret
9.5
Programe si functii
9
Economie
9
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search