Bosch WAE24469BY, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Bosch WAE24469BY Masina de spalat rufe, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Bosch WAE24469BY este o masina de spalat rufe, moderna si performanta. Ofera o capacitate medie de incarcare, detine multe programe diversificate si este foarte economica. In acest review, vom detalia toate aspectele masinii de spalat si vom indruma catre cel mai mic pret.

Bosch WAE24469BY

 

Specificatii, functii si tehnologie

Bosch WAE24469BY este o masina de spalat cu incarcare frontala. Este destul de incapatoare, chiar daca se situeaza la un nivel mediu. Pentru a obtine rezultate perfecte, producatorul recomanda ca la un singur ciclu de spalare, sa nu introduceti mai mult de 7 kg. Evident, ca nu veti sta sa cantariti hainele. Singurul risc ar fi ca daca depasiti cantitatea, hainele sa nu fie foarte bine clatite.

In timpul stoarcerii, turatia maxima va atinge pragul de 1200 rpm. Este destul de eficienta, hainele vor fi bine stoarse si se vor usca rapid. Intervalul turatiilor intalnit la masinile de spalat este cuprins intre 800 si 1400 rpm.

Bosch WAE24469BY este o masina de spalat foarte economica, aspect dovedit prin incadrarea sa in cea mai eficienta clasa energetica, clasa A+++. Practic, va consuma cu aproximativ 44% mai putin curent, fata de o masina de spalat din clasa A+.

ActiveWater este o functie care va detecta cantitatea de haine, ce a fost introdusa in masina de spalat, iar in functie de aceasta, va stabili nivelul de apa pe care il va consuma. Iata inca un tip de economie, care se va regasi si pe facturile lunare.

Silentiozitatea masinii de spalat este incontestabila. Bosch WAE24469BY controleaza electronic balansul tamburului. Chiar si la turatii mari, masina va fi silentioasa si nu va trepida.

In timpul functionarii, se pot bloca toate comenzile. Aceasta este o masura pentru a restrictiona accesul copiilor.

Sa zicem ca peste ani de zile, masina de spalat va suferi o defectiune. Indiferent ce s-ar intampla, nu vor fi provocate inundatii, datorita unui sistem special creat cu acest scop.

La fiecare program de spalare, vi se va afisa timpul ramas pana la final.

bosch-wae24469by-programe

Imaginea de mai sus prezinta panoul de comenzi al masinii de spalat. In partea stanga este cuva in care veti pune detergentii. In centru este un display LED, inconjurat de cateva butoane. Partea dreapta este rezervata selectorului rotativ de programe.

In jurul acelui display sunt butoane care va permit sa stabililiti ora de incepere a unui program de spalare, sa alegeti temperatura apei utilizate la fiecare program, sau sa decideti daca un ciclu sa functioneze in modul economic.

Programe de spalare diversificate si eficiente

Bosch WAE24469BY este o masina de spalat bogata in programe de spalare. Detine 15 programe de spalare diversificate. Pe langa cele de baza, cum ar fi ciclurile pentru bumbac, delicate/matase, lana/casmir si sintetice/articole sportive, mai exista si alte programe eficiente, pe care nu le veti utiliza foarte des.

AllergyPlus este un program foarte eficient pentru spalarea hainelor de bebelusi. Articolele lor vor fi foarte bine curatate si clatite. Nu va ramane nicio urma de detergent prin tesaturi.

Super Quick este un program care dureaza doar 15 minute. Este util atunci cand nu ati strans foarte multe haine si nici nu sunt prea murdare. A fost conceput pentru ca se intampla sa avem nevoie urgenta de un articol si nu ar renta sa il introducem singur la spalat, la un program de peste 1 ora.

Low spin este un program care va beneficia de o turatie mica si nu va “agita” hainele foarte tare. La foarte multe masini de spalat, exista optiunea de a stabili turatiile maxime, pentru fiecare program.

Prewash este un program de prespalare si se foloseste doar in cazurile in care aveti haine foarte murdare si necesita o atentie speciala.

Mix este programul care va asigura spalarea perfecta a hainelor din bumbac, impreuna cu cele sintetice.

La aceasta masina de spalat nu am intalnit programul “spalare manuala”, dar in locul acestuia, puteti alege ciclul “delicate”.

Concluzia este ca Bosch WAE24469BY reprezinta o masina de spalat eficienta, destul de incapatoare si foarte economica. La capitolul economie, detine mai multe sisteme care contribuie in acest sens. Este o masina de spalat care se vinde cu un pret la nivel mediu. As putea spune ca este putin cam scumpa pentru performantele sale. In momentul de fata, modelul Sharp ESFC8104W3EE este mai incapator si detine toate programele de spalare necesare intr-o casa.

Bosch WAE24469BY

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare   Frontala
Tip afisaj   LCD
Viteza de centrifugare (rpm)   1200
Capacitate de incarcare (kg)   7
Clasa de eficienta energetica   A+++
Clasa de eficienta la spalare   A
Consum in program standard (kwh)   0.72

PROGRAME

Program rapid (min)   15
Programe   Sintetice Plus, Rapid/Mix, AllergiePlus, Delicate/Matase, Antisifonare
Program lana   Da
Program spalare manuala   Da
Program Sport   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale   ActiveWater, VarioPerfect, Taste touchControl, Control electronic al balansului
Selector centrifugare   Da
Sistem detectare spuma   Da
Sistem siguranta impotriva copiilor   Da
Protectie impotriva inundatiilor   Da
Semnalizare acustica terminare program   Da
Informatii display   Program in desfasurare Timp ramas
Altele   SpeedPerfect, EcoPerfect, Dispozitiv pentru detergent lichid, Indicator supradozare detergent, Hublou cu sistem de blocare magnetic, Hublou cu carlig de blocare metalic, Sistem 3D AquaTronic, Lungime cablu: 1.6 m

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l)   10686
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)   76
Nivel de zgomot la spalare dB(A)   59
Dimensiuni (IxLxA cm):   84.8 x 60 x 59
Volum tambur   55 l
Culoare   Alb
Greutate (Kg)   69
Bosch WAE24469BY, Masina de spalat rufe, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb
Bosch WAE24469BY review, pret, pareri, opinii
9.1 Total Score
Performante bune si economie maxima

Bosch WAE24469BY review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
9
Economie
10
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search