Indesit DSR 57M19 A, Masina de spalat vase, 10 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Indesit DSR 57M19 A – Review, Pret si Pareri

Indesit DSR 57M19 A este o masina de spalat vase, eficienta, cu o capacitate de spalare peste media gamei. Nu este una dintre masinile de spalat de ultima generatie, dar nici pretul nu este unul exorbitant. Vom propune cel mai mic pret si vom prezenta detaliat, toate aspectele masinii de spalat vase, pentru a intelege daca este aparatul pe care vi-l doriti.

Indesit DSR 57M19 A

 

Capacitatea de spalare intr-un singur ciclu este de 10 seturi, ceea ce inseamna ca depaseste media gamei. Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat vase sunt 85 x 45 x 60 (IxLxA cm).

Programele de spalare sunt in numar de 7 si cu ajutorul lor, puteti curata foarte bine, orice tip de vase si tacamuri, la orice nivel de murdarie. Le voi detalia pentru a intelege mai bine eficienta de care da dovada Indesit DSR 57M19 A.

Eco este un program potrivit pentru vasele cu un nivel normal de murdarie. Este un program lung, de 3 h, dar este cel mai prietenos cu mediul inconjurator. Acest program va efectua un ciclu de spalare completa, inclusiv uscarea, dar va economisi curent si apa.

Intensiv este programul potrivit pentru vase foarte rezistente, cu un grad mare de murdarie. Utilizeaza apa la o temperatura de 65°C.

Normal este un program perfect pentru utilizarea zilnica. Poate obtine rezultate perfecte pentru incarcarea completa cu vase la un nivel mediu de murdarie. Programul va dura 1h 30′.

Daily este un program de doar 60′, potrivit pentru spalarea zilnica a vaselor cu un grad mediu de murdarie. Programul este unul rapid si nu include uscarea automata.

Delicate este un program care obtine rezultate perfecte pentru articolele din sticla si ceramica. Deoarece acestea nu rezista foarte bine la temperaturi ridicate, ciclul de spalare va utiliza apa la 45°C si va dura 1h 35′.

Rapid este cel mai scurt program pe care l-am intalnit la o masina de spalat vase. Se desfasoara pe durata a 25′. Este potrivit pentru un numar redus de vase si pahare, iar uscarea nu este asigurata automat.

Prespalarea nu este un program efectiv. Dureaza doar 8′ si are rolul de a inmuia mizeria de pe vasele foarte murdare, care urmeaza a fi spalate la un program complet.

Acestea ar fi programele de spalat. Consider ca pot face fata foarte bine tuturor tipurilor de vase, la niveluri diferite de murdarie.

Alte aspecte importante pe care Indesit DSR 57M19 A le detine sunt protectia impotriva inundatiei, decalcifierea reglabila si afisarea timpului ramas.

Concluzia este ca Indesit DSR 57M19 A reprezinta o masina de spalat vase acceptabila. Poate spala un numar de vase, peste media gamei. Detine suficiente programe care fac fata la toate tipurile de murdarie. Nu este o masina de spalat vase ultramoderna. Pretul de vanzare este unul mic, in conformitate cu aptitudinile aparatului.

Indesit DSR 57M19 A

Indesit DSR 57M19 A, Masina de spalat vase, 10 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb
Indesit DSR 57M19 A review, pret, pareri
8.5 Total Score
Performante acceptabile la un pret mic

Indesit DSR 57M19 A review, pret, pareri

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
8.5
Economie
8.5
Capacitate
8
User Rating: Be the first one!

3 Comments
  1. Reply Raluca June 29, 2016 at 10:51 am

    Anu trecut in toamna era mai scumpa cu vreo 200 lei . Aveti idee daca pretul ramane asa, sau mai creste?

  2. Reply Crina July 2, 2016 at 7:03 pm

    Are toate programele de care ai avea nevoie sa speli orice tip de vas . Pentru programe si volum am cumparat-o

  3. Reply Adrian July 10, 2016 at 9:09 pm

    Incapatoare, rapida, eficienta si ieftina. Sunt multumit!

Leave a reply

Search