Hotpoint-Ariston LFF8M121C, Masina de spalat vase, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Alb

Hotpoint-Ariston LFF8M121C – Review, Pret si Pareri

Hotpoint-Ariston LFF8M121C este una dintre cele mai eficiente masini de spalat vase, iar aici am luat in calcul capacitatea de spalare, diversitatea programelor de spalare si economia la energie. Vom propune cel mai mic pret si vom detalia toate aspectele masinii de spalat, pentru a intelege daca este aparatul electrocasnic de care aveti nevoie.

Hotpoint-Ariston LFF8M121C

 

Capacitatea masinii de spalat vase Hotpoint-Ariston LFF8M121C este de 14 seturi. Acest aspect o plaseaza in topul celor mai incapatoare masini de spalat. Dimensiunile exterioare sunt 85 x 60 x 60 (IxLxA cm).

Consumul energetic este convenabil, iar acest lucru s-a confirmat prin incadrarea aparatului in clasa energetica A++.

Programele de spalare sunt in numar de 8 si vreau sa le detaliez pentru a va da seama daca este masina de spalat vase care va avantajeaza.

Eco este un program adecvat pentru spalarea vaselor cu un grad mediu de murdarie. Este programul complet, cu cel mai mic consum de apa (9 litri) si curent (0.93 kWh/ciclu). In alta ordine de idei, este cel mai lung program, durata sa fiind de 3h 10′. Este un program care asigura si uscarea vaselor.

In comparatie cu alte masini de spalat vase, modelul Hotpoint-Ariston LFF8M121C detine 3 programe diferite pentru varianta de Auto. Fiecare dintre aceste programe, detecteaza automat nivelul de murdarie, dar pentru o eficienta ridicata, producatorul a conceput 3 programe.

Auto Intensiv este programul pentru vase si oale foarte murdare, aici ne referim la acele urme de mancare arsa, puternic fixata pe suprafata vasului. Durata acestui ciclu oscileaza intre 2h si 3h 10′. Consumul de apa se va incadra intre 14 si 15,5 litri.

Auto Normal este un program complet potrivit pentru spalarea vaselor mai rezistente, cu un grad mediu de murdarie. Acest program detecteaza nivelul de murdarie si actioneaza in consecinta. Durata acestui program se incadreaza intre 1h 30′ si 2h 30′. Consumul de apa este putin mai ridicat, utilizand 14,5 – 16 litri.

Auto Fast este al 3-lea program automat si se adreseaza veselei si tacamurilor. Nu este un program complet, deoarece nu asigura si uscarea. Durata programului oscileaza intre 40′ si 1h 20′. Consumul de apa se rezuma la 13 – 14,5 litri.

Duo Wash este un program inteligent, care spala vasele diferentiat. In cosul superior, poate spala delicat obiectele sensibile, iar in cosul inferior vor fi curatate intens vasele rezistente, precum cratite si oale. Este de asemenea un program complet, asigurand si uscarea. Programul se desfasoara pe parcursul a 2h si va consuma 18 litri de apa.

Delicat este programul perfect pentru spalarea obiectelor si recipientelor din sticla, precum si a tacamurilor sensibile. Apa utilizata va avea o temperatura de maxim 40°C. Cantitatea de apa utilizata se va rezuma la 11 litri, iar timpul pana la finalizarea ciclului este de 1h 40′. Este un program complet, care asigura si uscarea.

Express 30′ este un program rapid pentru curatarea vaselor si tacamurilor usor murdare. Nu este foarte eficient la incarcarea completa. Cantitatea de apa utilizata este de 9 litri. Nu este un program complet, deoarece nu asigura uscarea.

Inmuierea este similara cu prespalarea. Dureaza 12′ si consuma doar 4,5 litri. Este un ciclu eficient inainte de un program de spalare complet. Eficienta sa se justifica doar in cazul vaselor extrem de murdare.

res_8f9c432fa4563958898754435946cb0b_full

 

Alte aspecte pe care este important sa le cunoasteti ar fi urmatoarele.

Puteti amana un program intre 1 si 24 ore.

Short time este o optiune pentru reducerea perioadei de functionare in cazul principalelor programe de spalare.

Zone Wash este o alta optiune care va permite alegerea zonei in care doriti sa spalati.

Extra uscare va ofera posibilitatea de a usca perfect vasele, prin prelungirea acestui tip de activitate.

Concluzia este ca Hotpoint-Ariston LFF8M121C reprezinta o masina de spalat vase, performanta, economica si foarte incapatoare. Pretul de vanzare este mai mare cu maxim 100 – 200 lei, in comparatie cu alte modele mai restranse si mai putin performante.

Hotpoint-Ariston LFF8M121C

 

Manual de utilizare Hotpoint-Ariston LFF8M121C

Hotpoint-Ariston LFF8M121C, Masina de spalat vase, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Alb
Hotpoint-Ariston LFF8M121C review, pret si pareri
9.5 Total Score
Performante superioare la un pret foarte bun

Hotpoint-Ariston LFF8M121C review, pret si pareri

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
9
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

1 Comment
  1. Reply Andreia Costea August 9, 2020 at 7:32 am

    Foarte simpla de utilizat si foarte incapatoare. Sunt incantat de achizitie.

Leave a reply

Search