Beko HITY854310F – Masina de spalat cu uscator, incorporabila

Beko HITY854310F

(Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila, Wash & Wear, OptiSense, Motor ProSmart Inverter, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 1400 rpm, Clasa A, Alb)

Beko HITY854310F este o masina de spalat incorporabila, care asigura si uscarea hainelor, daca doriti. Este una dintre masinile de spalat incorporabile, dar cu pret mai bun.

In acest review, vom prezenta toate detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a cumpara acest aparat. De asemenea, vom recomanda si cea mai buna sursa de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko HITY854310F este o masina de spalat incorporabila, optimizata pentru situatiile in care doriti sa o amplasati in mobilierul din bucatarie, din baie, sau din dresing. O puteti amplasa oriunde, doar sa tineti cont ca trebuie sa fiti aproape de reteaua de apa, o scurgere si o sursa de curent.

Este o masina de spalat potrivita pentru o locuinta cu 3-4 persoane.

Poate spala 8 kg de haine intr-un singur program si poate usca 5 kg. E putin ciudat ca spala o cantitate, dar usuca o alta cantitate mai mica. Ideea este ca daca incarcati masina la capacitate maxima, dupa ce hainele sunt spalate foarte bine, uscarea nu va fi de 100%. O uscare completa si eficienta se realizeaza la o cantitate de maximum 5 kg de haine.

In acest manual de utilizare, la pagina 53 sunt sfaturi pentru o spalare corecta, iar la pagina 54 gasiti sfaturi pentru o uscare corecta.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 82 x 60 x 55 cm (inaltime x latime x adancime).

Turatia maxima atinge un nivel de 1400 rpm (rotatii pe minut). Este cel mai ridicat nivel de stoarcere pe care il puteti intalni la masinile de spalat. Luand in calcul cele 8 kg de haine ce vor fi spalate, era necesara o stoarcere eficienta.

Aquafusion este un sistem care valorifica la maximum consumul de apa, curent si detergent. In timp, economia se va simti, chiar daca nu este cel mai important aspect pe care il cautati.

Optisense este o alta tehnologie inteligenta. Detine 4 senzori, 3 sunt atenti la protejarea materialelor, iar unul prelungeste durata de viata a aparatului.

 

Cum functioneaza Beko HITY854310F?

Am prezentat mai jos doua imagini. In prima, este detaliat panoul de control. In a doua imagine sunt explicate simbolurile ce vor aparea pe afisaj.

 

 

Programe de spalat

Tabel de programe si consum pentru spalare

Tabel de programe si consum pentru uscare

 

Toate detaliile necesare folosirii acestei masini, le puteti afla din manualul de utilizare.

 

Concluzie

Beko HITY854310F este o masina de spalat cu uscator, incorporabila. Se vinde cu un pret mai mic decat o alta masina incorporabila, care nu are si uscator. Este eficienta, incapatoare si rezolva problema cu uscatul rufelor in medii nepotrivite.

Se vinde cu un pret in jurul a 2100 lei, ceea ce este foarte bine.

 

Vedeti alte variante de masini de spalat incorporabile si la Evomag. Par a fi cateva surse mai ieftine.

Daca va intereseaza o masina de spalat cu capacitate de 8 kg, dar neincorporabila, puteti studia modelul Arctic APL81222XLAB.

Beko HITY854310F – Masina de spalat cu uscator, incorporabila
9.6 Total Score
Masina de spalat incapatoare, eficienta, care detine si uscator

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9.5
Economie
10
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

3 Comments
  1. Reply Tudor January 2, 2019 at 7:10 pm

    Nu stiu daca mai e si alta masina de spalat incorporabila care sa aiba si uscator. Beko HITY854310F e una dintre putinele. M-am uitat si la Altex si la emag. N-am gasit nimic altceva disponibil.

  2. Reply Alex Muntean February 25, 2019 at 9:56 am

    E o masina cu multe programe si faptul ca usuca hainele m a incantat . Am 2 copilasi si e foarte greu sa stea nevasta mea sa calce mereu pentru toti.

  3. Reply Andreea March 7, 2019 at 10:11 am

    Am asteptat o mult sa revina in stoc . Am prins o la pret redus si nu am mai stat pe ganduri . Beko HITY854310F mi se pare o masina foarte buna, tinand cont de ce altceva exista pe piata .

Leave a reply

Search