Indesit DIF14B1, Masina de spalat vase incorporabila, 13 Seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm

Indesit DIF14B1, Masina de spalat vase incorporabila, 13 Seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm

Indesit DIF14B1 este o masina de spalat vase, de mare capacitate, ce se vinde cu un pret foarte bun. Nu detine multe programe de spalare, ceea ce reprezinta un oarecare dezavantaj. In acest review vom prezenta toate aspectele, pentru a intelege care sunt partile bune si cele mai putin bune ale aparatului.

Indesit DIF14B1

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Indesit DIF14B1 este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Detine o capacitate de incarcare de 13 seturi. Vasele si tacamurile utilizate la o masa de 13 persoane, le puteti spala intr-un singur ciclu. Este un serviciu foarte bun pe care tot mai multi oameni il aleg in aceasta perioada agitata. Mai bine petreceti alaturi de familie si prieteni, decat sa stati deasupra chiuvetei dupa fiecare intalnire.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 82 x 59.8 x 57 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Fiind o masina de spalat incorporabila, prezinta o carcasa speciala pentru a fi incadrata in mobilier. Pe unii oameni ii avantajeaza acest lucru, atunci cand au suficient spatiu in bucatarie. Altii prefera sa o amplaseze pe un hol, sau in alte incaperi si atunci aleg o masina independenta.

Indesit DIF14B1

Delay timer este o functie ce va permite amanarea programului de spalare. Este un avantaj remarcabil atunci cand doriti sa scoateti vasele din masina, imediat ce programul de spalare si uscare s-a incheiat.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Principalul dezavantaj al acestei masini de spalat vase, este faptul ca nu detine multe programe de spalare. In total sunt 4 si as vrea sa le detaliez putin.

Din lista programelor fac parte urmatoarele:

  • Eco,
  • Intensiv,
  • Normal,
  • Prespalare.

Eco este cel mai economic program, din punct de vedere al resurselor. Consuma 11 litri de apa si dureaza 3h 10′. Este un program pentru spalarea unei incarcaturi intregi de vase si tacamuri cu un grad mediu de murdarie.

Intensiv este programul care face fata celor mai grele provocari. Spala perfect vasele rezistente, adica oale, tigai, cratite, pe care mancarea s-a ars si s-a lipit. Consuma 16,5 litri de apa si dureaza 2h 30′.

Normal este un program care face acelasi lucru ca si varianta Eco, doar ca dureaza mai putin si consuma mai multa apa. Dureaza 2h si consuma 16 litri de apa.

Prespalare este un ciclu pentru inmuierea resturilor de pe cele mai murdare vase. Foloseste 4 litri de apa si dureaza 10′.

Ar fi fost eficient un program special pentru spalarea paharelor din sticla si cristal, insa nu toate masinile de spalat il detin.

Mai multe detalii despre functionarea acestui aparat, puteti gasi in manualul de utilizare.

 

Concluzie

Indesit DIF14B1 este o masina de spalat vase, foarte buna ca pret, foarte incapatoare, dar cu putine programe de spalare. Nu este una dintre cele mai performante, dar asigura strictul necesar. Este varianta perfecta atunci cand aveti un buget mai redus, dar va doriti un aparat sa spele multe vase si tacamuri.

Indesit DIF14B1

Indesit DIF14B1 review, pret, pareri, opinii, promotii

Indesit DIF14B1, Masina de spalat vase incorporabila, 13 Seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm
9 Total Score
Masina de spalat vase foarte buna ca pret

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
7.5
Economie
8.5
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search