Beko DIS15011_G, Masina de spalat vase incorporabila, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Beko DIS15011_G, Masina de spalat vase incorporabila, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Beko DIS15011_G este o masina de spalat vase de dimensiune medie, cu un numar mic de programe de spalare. Este o masina de spalat mai accesibila ca pret, potrivita pentru bucatariile nu foarte spatioase. In acest review vom detalia toate aspectele, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele masinii de spalat.

Beko DIS15011_G

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Beko DIS15011_G este o masina de spalat vase cu capacitate de incarcare, putin peste media gamei. Puteti introduce la un singur program de spalare, pana la 10 seturi de vase si tacamuri. Practic, toate vasele si tacamurile folosite de 10 persoane, vor fi spalate intr-un singur ciclu. Astfel, va creste entuziasmult sa organizati intalniri acasa, mai des. Nu mai stati sa pierdeti timpul deasupra chiuvetei, dupa fiecare cina in familie.

In cazul in care nu ati utilizat vase pentru a umple intreaga masina, exista o varianta de spalare mai economica. Este vorba despre incarcarea la jumatate. Astfel, veti aseza toate vasele si tacamurile pe un singur raft, iar consumul de apa va fi redus semnificativ.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 81.8 x 44.8 x 55 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Beko DIS15011_G este o masina de spalat vase incorporabila. Carcasa exterioara este creata astfel incat sa poata fi fixata in mobilier. Detine anumite tije de reglaj, care va ajuta sa o montati.

In caz ca va avantajeaza, puteti amana momentul inceperii spalarii vaselor, cu 3, 6 sau 9 ore. Este o optiune eficienta pentru a scoate vasele din masina imediat dupa finalizarea programului complet.

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Beko DIS15011_G detine doar 5 programe de spalare. Sunt eficiente, dar lipseste un program special pentru spalarea paharelor din sticla si cristal. Nici programul Prespalare nu este prezent in grila acestei masini.

Din lista programelor fac parte urmatoarele:

  • Eco,
  • Intensiv,
  • Normal,
  • Quick & Clean,
  • Rapid.

 

Concluzie

Beko DIS15011_G este o masina de spalat mai accesibila ca pret, cu o capacitate medie de incarcare. Nu detine foarte multe programe de spalare, dar cele disponibile sunt eficiente. Detine cateva functii utile, de care va puteti bucura. In campanie de promotii, puteti gasi o oferta cu cateva sute de lei mai putin.

Beko DIS15011_G

Beko DIS15011_G review, pret, pareri, opinii, promotii, oferte

Beko DIS15011_G, Masina de spalat vase incorporabila, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb
8.8 Total Score
Masina de spalat vase, accesibila ca pret.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8
Economie
8.5
Capacitate
8.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search