Bosch SMV50D60EU, Masina de spalat vase incorporabila, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm

Bosch SMV50D60EU, Masina de spalat vase incorporabila, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm

Bosch SMV50D60EU este o masina de spalat vase destul de incapatoare, pe care va trebui sa o incorporati in mobilier. Este conceputa special pentru a fi amplasata in corpurile de mobilier din bucatarie. In acest review vom descrie toate aspectele aparatului, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale.

Bosch SMV50D60EU

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Bosch SMV50D60EU este o masina de spalat destul de incapatoare. Detine o capacitate de incarcare peste media gamei. Mai exact, intr-un singur ciclu puteti spala 12 seturi de vase si tacamuri.

Daca faceti un exercitiu de imaginatie, va dati seama ca dupa o masa organizata acasa, toate vasele si tacamurile utilizate de 12 persoane vor fi spalate la masina, iar voi veti sta langa prieteni si familie. Din acest motiv, masinile de spalat vase sunt din ce in ce mai cautate. Timpul este foarte pretios in aceste vremuri.

Motorul din dotarea acestei masini de spalat este model EcoSilence DriveTM, o varianta foarte rezistenta in timp, economica si silentioasa.

Masina de spalat detine un senzor care detecteaza modul in care vasele au fost curatate. In caz ca mai trebuie insistat, isi va continua ciclul de spalare. Este o metoda eficienta pentru spalarea perfecta a vaselor si tacamurilor.

Bosch SMV50D60EU regleaza in permanenta gradul de duritate al apei. Astfel paharele din sticla si cristal vor fi spalate in conditii de maxima siguranta.

In caz ca va avantajeaza, puteti stabili de la inceput, momentul de incepere al unui program de spalare.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Bosch SMV50D60EU detine strictul necesar al programelor de spalare. In total sunt 5 programe, care acopera cam toate nevoile pe care le intampinati in spalare vaselor.

  • Normal,
  • Intensiv,
  • Rapid,
  • Bio/Eco,
  • Prespalare.

Programul Normal spala intreaga incarcatura de vase si tacamuri cu un grad mediu de murdarie. Aceleasi capacitati le are si programul Bio/Eco, doar ca acesta este mai lung si are nevoie de mai putina apa.

Programul Intensiv este perfect pentru spalarea vaselor rezistente, cu un grad mare de murdarie. El a fost conceput pentru a curata fara probleme oale, tigai, cratite pe care mancarea s-a lipit si s-a ars.

Programul Rapid este potrivit pentru spalarea vaselor si tacamurilor utilizate de 2 persoane.

Prespalarea o veti solicita, doar in cazul in care vasele sunt extrem de murdare. Dureaza putin si utilizeaza 4 litri de apa rece.

In afara de Prespalare, celelalte programe asigura si uscarea vaselor, in etapa finala.

 

Concluzie

Bosch SMV50D60EU este o masina de spalat vase, cu o capacitate de incarcare peste media gamei. Detine functii si sisteme performante, ceea ce se regasesc in eficienta spalarii vaselor si tacamurilor. Este o masina de spalat silentioasa si rezistenta in timp. Nu detine foarte multe programe de spalare, dar cele prezente isi fac datoria foarte bine. Se vinde cu un pret redus cu cateva sute de lei, in campanie de promotii.
Bosch SMV50D60EU

Bosch SMV50D60EU review, pret, pareri, opinii, promotii, oferte masina de spalat vase
Bosch SMV50D60EU, Masina de spalat vase incorporabila, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm
9.1 Total Score
Masina de spalat vase, incapatoare si eficienta.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
9
Economie
8.5
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search