Beko DFN16210W, Masina de spalat vase, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, Alb

Beko DFN16210W – Review, Pret si Pareri

Beko DFN16210W este o masina de spalat vase, foarte incapatoare, prevazuta cu 6 programe de spalare, diversificate, pregatite sa elimine fiecare nivel de murdarie, dupa toate tipurile de vase. Pretul este unul accesibil, osciland in jurul sumei de 1200 lei. Pot spune ca este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase, la momentul acesta.

 

Capacitatea masinii de spalat Beko DFN16210W se rezuma la 12 seturi. Este una dintre masinile de spalat generoase, din acest punct de vedere. Dimensiunile exterioare sunt 85 x 59.8 x 60 (IxLxA cm).

Consumul energetic este unul mediu estimat la 290 kWh/an. Nu este una dintre cele mai economice masini de spalat vase, dar diferentele sunt nesemnificative.

Programele de spalare sunt in numar de 6 si le vom detalia pentru a va da seama daca aceasta este masina de spalat pe care o doriti.

Eco este programul cel mai economic, per total. Este util pentru spalarea zilnica a vaselor, cu grad mediu de murdarie. Programul va dura 190 minute si se vor consuma 12 litri de apa, la o temperatura de 50°C.

Auto este un program potrivit pentru toate tipurile de vase. Detecteaza automat nivelul murdariei si actioneaza in consecinta. De asemenea consumul de apa, de curent si de timp, vor oscila in functie de gradul murdariei. Programul va dura intre 92-176 minute. Se vor consuma 12,6-17 litri de apa, la o temperatura incadrata intre 40-65°C.

Intensiv este un program potrivit pentru oale, tigai si vase rezistente foarte murdare. Curata perfect acel tip de resturi arse, uscate,  bine fixate pe suprafata vasului. Temperatura apei este de 70°C, nivelul maxim. Cantitatea de apa consumata va fi de 17,6 litri, iar programul se va desfasura pe durata a 124 minute.

Repede si curat e un program pentru spalare zilnica, rapid, dar cu eficienta mare in randul vaselor cu un nivel mediu de murdarie. Programul se va desfasura pe durata a 58 minute. Se vor utiliza 11,8 litri de apa, la o temperatura de 70°C.

Mini 30′ este cel mai scurt program, potrivit pentru spalarea zilnica a vaselor nu foarte murdare. Nu asigura si uscarea. Durata programului este de 30 minute. Se vor consuma 11,8 litri la o temperatura de 35°C.

Prespalarea este ultimul program, dar rolul sau este de a inmuia murdaria. Durata prespalarii este de 15 minute si se vor consuma 4,2 litri de apa.

Pentru pahare din sticle si vase mai firave, nu detine niciun program special. Recomandarea mea este sa utilizati programele Eco, Auto si Mini 30′.

In cazul in care doriti ca masina de spalat sa isi inceapa activitatea la o anumita ora, acest lucru este posibil prin amanarea cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzia este ca Beko DFN16210W reprezinta o masina de spalat vase, incapatoare, eficienta si destul de ieftina.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Capacitate (seturi) 12
Clasa de eficienta energetica A+
Numar de programe 6
Tip afisaj LED
Clasa de eficienta la spalare A
Clasa de eficienta la uscare A
Control Electronic

PROGRAME SI OPTIUNI

Optiune incarcare la jumatate Da
Program intensiv 70°C
Program auto Da
Program Bio/Eco 50°C
Program prespalare Da
Altele Quick & Clean
Mini 30°C

SENZORI

Nivele de temperatura 6
Alte tehnologii Indicator clatire suplimentara
Senzor detectare automata grad murdarie
Sistem control exces apa

PANOU DE CONTROL

Programare intarziata Da
Indicator sare Da

ACCESORII

Cos tacamuri Da
Compartiment sare Da
Alte accesorii 4 rafturi sertar superior

CONSUM

Consum anual de energie 290 kW

DATE TEHNICE

Latime (cm) 60
Nivel de zgomot dB(A) 47
Dimensiuni (IxLxA) cm: 85 x 59.8 x 60
Culoare Alb

Manual de utilizare Beko DFN16210W

Beko DFN16210W, Masina de spalat vase, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, Alb
Beko DFN16210W review, pret si pareri
8.9 Total Score
Performante suficiente la un pret mic

Beko DFN16210W review, pret si pareri

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
9
Economie
8.5
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search