Hotpoint LTB4B019, Masina de spalat vase incorporabila, 13 seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm

Hotpoint LTB4B019, Masina de spalat vase incorporabila, 13 seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm

Hotpoint LTB4B019 este o masina de spalat vase, cu o capacitate de incarcare generoasa, dar cu un numar redus al programelor de spalare. Se adreseaza cazurilor in care singurul loc pentru amplasarea sa, este in mobilierul din bucatarie. Practic, va trebui mascata, datorita structurii sale. In acest review, vom discuta amanuntit toate aspectele masinii de spalat, pentru a intelege mai bine, care sunt avantajele si dezavantajele sale.

Hotpoint LTB4B019

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Datorita capacitatii de incarcare, Hotpoint LTB4B019 reprezinta una dintre cele mai incapatoare masini de spalat vase. Poate spala intr-un singur ciclu, pana la 13 seturi de vase si tacamuri. O masina de spalat incapatoare va ajuta foarte mult, dupa fiecare masa pe care o planificati acasa. Ganditi-va cat timp v-ar lua sa spalati manual 13 farfurii, tacamurile aferente si apoi vasele in care ati gatiti. Toata aceasta sarcina va fi preluata de catre masina de spalat vase.

Fiind o masina de spalat incorporabila, lateralele sale trebuiesc mascate cu ajutorul mobilierului. Exista si varianta masinilor de spalat independente, pe care le puteti amplasa oriunde. Evident, trebuie sa fie in preajma retelei de apa si a unei scurgeri.

Dimensiunile exterioare ale masinii de spalat sunt 82 x 59.5 x 57 (Inaltime x Latime x Adancime) cm.

Fiind incadrata in clasa energetica A+, Hotpoint LTB4B019 nu este una dintre cele mai economice masini de spalat vase. Desi consuma cu 20% mai putin curent decat o masina de spalat vase din clasa A, exista si alte modele in clasele A++ si A+++.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Hotpoint LTB4B019 detine programe de spalare foarte eficiente, doar ca sunt cam putine. In totalitate sunt 4 si haideti sa le prezentam pentru a intelege rolul lor.

Eco este un program pentru spalarea vaselor cu un grad normal de murdarie. Este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse (curent si apa). Acest program dureaza 2 ore si 18 minute si consuma 11 litri de apa. Este un program complet pentru asigura si uscarea.

Intensiv este cel mai lung program. Se adreseaza vaselor rezistente foarte murdare. Ne referim la oale, tigai sau cratite pe care s-a lipit mancarea, sau s-a ars. Durata programului este de 2 ore si 30 minute, iar consumul de apa ajunge la 16,5 litri. La final asigura si uscarea.

Normal este un program destinat vaselor si oalelor cu un grad normal de murdarie. Dureaza 2 ore si consuma 16 litri de apa. Asigura uscarea perfecta a vaselor.

Inmuierea este ultimul program. Se mai numeste si prespalare. Are rolul de a inmuia mancarea de pe vasele extrem de murdare, ce urmeaza a fi introduse la un program complet. Programul dureaza 10 minute si consuma 4 litri de apa rece.

Lipseste un program special destinat paharelor din sticla si cristal, dar le puteti spala fara griji si la ciclul Eco sau Normal.

Concluzie

Hotpoint LTB4B019 este o masina de spalat vase, foarte incapatoare si eficienta, dar cu putine programe de spalare. Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase. In perioada de promotii, pretul sau scade cu cateva sute de lei.

Hotpoint LTB4B019

 

Manual de utilizare Hotpoint LTB4B019

Hotpoint LTB4B019 review, pret, pareri, opinii, promotii

Hotpoint LTB4B019, Masina de spalat vase incorporabila, 13 seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm
8.5 Total Score
Masina de spalat vase, ieftina si foarte incapatoare.

Raport calitate/pret
9
Programe si functii
7.5
Economie
8
Capacitate
9.5
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search