Star-Light DWV-106WH, Masina de spalat vase, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, latime 45 cm, Alb

Star-Light DWV-106WH, Masina de spalat vase, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, latime 45 cm, Alb

Star-Light DWV-106WH este o masina de spalat vase, ieftina, cu o capacitate medie de incarcare. Detine strictul necesar din punct de vedere al programelor de spalare. In acest review vom descrie toate aspectele aparatului, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale.

Star-Light DWV-106WH

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Star-Light DWV-106WH este o masina de spalat vase, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi de vase si tacamuri. Mai exact, tot ce utilizati atunci cand aveti o masa in familie si sunt prezente 10 persoane, se poate spala intr-un singur ciclu. Nu mai pierdeti timp in jurul chiuvetei, dupa fiecare masa pe care o organizati acasa. E cazul sa va relaxati si sa va bucurati de intalnirea cu prietenii.

Exista masini de spalat cu capacitati sub 7 seturi de vase, dar si masini cu capacitati peste 13 seturi. Aceasta este situata la jumatate.

Dimensiunile sale exterioare sunt 84.5 x 45 x 59.8 (Inaltime x Latime x Adancime) cm. Avand o latime mica, Star-Light DWV-106WH se potriveste perfect in bucatariile nespatioase.

Star-Light DWV-106WH nu este cea mai economica masina de spalat vase. Fiind incadrata in clasa energetica A+, consuma cu aproximativ 20% mai putin decat o masina de spalat din clasa A. Insa, exista si masini mai economice, cum ar fi cele din clasele A++ si A+++. La un astfel de aparat, nu consumul de curent este cel mai important ci rezultatele de spalare si uscare a vaselor si tacamurilor.

 

Cat de eficiente sunt programele de spalare?

Star-Light DWV-106WH este o masina de spalat vase, prevazuta cu 6 programe de spalare. Ca si numar, nu sunt multe, dar rezolva toate nevoile pe care le intampinati.

Exista program pentru spalarea celor mai murdare vase. Acesta curata cu brio oale si tigai in care mancarea s-a ars si s-a lipit.

Exista mai multe programe si pentru situatii in care vasele au un grad mediu de murdarie.

Este disponibil un program rapid, un program economic si unul de prespalare.

Cu exceptia faptului ca nu exista un program special pentru pahare, masina de spalat nu are niciun lips.

Daca nu ati adunat multe vase de bagat la spalat, sa stiti ca este disponibila optiunea de incarcare la jumatate. Adica asezati vasele doar pe un sertar si veti avea curatenie in bucatarie, in permanenta.

 

Concluzie

Star-Light DWV-106WH este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase. Se vinde cu un pret accesibil, iar in campanie de promotii, acesta scade cu cateva sute de lei. Deseori o puteti gasi sub 1000 lei. Este destul de incapatoare, tinand cont ca nu ocupa mult spatiu. Spala vasele bine si le usuca. Tot ce trebuie este sa le introduceti in masina si la final sa le scoateti si sa le asezati pe raft.

Star-Light DWV-106WH

Star-Light DWV-106WH review, pret, pareri, opinii, promotii

Star-Light DWV-106WH, Masina de spalat vase, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, latime 45 cm, Alb
8.8 Total Score
Masina de spalat eficienta, de mici dimensiuni, dar destul de incapatoare.

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
8
Economie
8
Capacitate
9
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search