Hotpoint LFF8M121CX Masina de spalat vase, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Inox

Hotpoint LFF8M121CX 

(Masina de spalat vase, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Inox)

Hotpoint LFF8M121CX este o masina de spalat vase foarte performanta. Detine cea mai generoasa capacitate de incarcare si o serie vasta de programe. In acest review, vom descrie toate aspectele masinii de spalat vase, vom propune cel mai mic pret, iar utilizatorii, sunt invitati sa-si exprime parerea in sectiunea de comentarii.

Hotpoint LFF8M121CX

Masina de spalat vase, foarte incapatoare si cu o varietate de programe de spalat. Se vinde cu un pret foarte bun.

 

Hotpoint LFF8M121CX este o masina de spalat vase, foarte incapatoare. Va ofera posibilitatea de a introduce 14 seturi intr-un ciclu, iar din acest punct de vedere se claseaza in topul gamei. Dimensiunile exterioare sunt 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm.

Programele de spalare sunt intr-un numar foarte mare, pentru un astfel de aparat. Diversitatea lor, face ca, indiferent de tipul vaselor, rezultatele de spalare sa fie perfecte. 3 dintre cele 8 programe de spalare, nu asigura si ciclul de uscare. Haideti sa intram in detalii.

Eco este cel mai eficient program de spalare, din punct de vedere al consumului de apa si curent. Este si cel mai lung program, durata sa ajungand la 3h 10′. Consuma 9 litri de apa. Asigura si uscarea

Auto intensiv este un program potrivit pentru vasele foarte rezistente, cu un grad de murdarie foarte avansat. Nu este recomandat pentru vasele delicate. Este un program care detecteaza automat gradul de murdarie si dureaza intre 2h si 3h 10′. Consuma 14 – 15,5 litri de apa. Asigura si uscarea.

Auto normal este un program automat, potrivit pentru vase mai rezistente, cu un grad mediu de murdarie. Asigura uscarea finala, dureaza 1h 30′ – 2h 30′ si consuma 14,5 – 16 litri de apa.

Auto scurt este un program ideal pentru vase de 4 persoane, cu un grad de murdarie nu foarte ridicat. Programul nu asigura si uscarea finala, dureaza intre 40′ si 1h 20′, consuma 13 – 14,5 litri de apa.

Duo wash este un program care spala diferentiat, adica pe cosul superior spala obiecte delicate, iar pe cosul inferior spala intens vasele rezistente si foarte murdare. Este un program complet, care asigura si uscarea. Dureaza 2h si consuma 18 litri de apa.

Delicat este un program care spala perfect paharele, vasele din sticla, cristal sau alte obiecte sensibile la temperaturi ridicate. Nu utilizeaza jeturi puternice de apa. Programul asigura si uscarea finala, dureaza 1h 40′ si consuma 11 litri de apa.

Express 30′ este un program rapid, potrivit pentru o cantitate mica de vase, usor murdare. Dureaza 30′ si consuma doar 9 litri de apa. Nu asigura uscarea la final.

Inmuierea este un program intalnit si sub denumirea de “prespalare”. Nu este un program complet, rolul sau fiind doar sa inmoaie mizeria depusa pe vasele care urmeaza a fi introduse la un program complet. Acest program nu utilizeaza detergent.

 

Concluzia este ca Hotpoint LFF8M121CX reprezinta o masina de spalat vase foarte performanta, incapatoare si cu o varietate de programe eficiente. Este o masina de spalat vase complexa. Se vinde cu un pret acceptabil, mult mai ieftin decat in cazul masinii de spalat Whirlpool ADP 9070 IX.

Hotpoint LFF8M121CX

Masina de spalat vase, foarte incapatoare si cu o varietate de programe de spalat. Se vinde cu un pret foarte bun.

Hotpoint LFF8M121CX review, pret, pareri, opinii

Hotpoint LFF8M121CX Masina de spalat vase, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Inox
Hotpoint LFF8M121CX review, pret, pareri, opinii
9.9 Total Score
Performante superioare la un pret accesibil

Hotpoint LFF8M121CX review, pret, pareri, opinii

Raport calitate/pret
10
Programe si functii
10
Economie
9.5
Capacitate
10
User Rating: Be the first one!

No Comments

Leave a reply

Search